Şimdi Ara

Boyner 1.699,90 TL- Philips Marathon Ultimate FC9926/07 TozTorbasız Elektrikli Süpürge

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
3.093
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Philips Torbasız Süpürge
    https://www.boyner.com.tr/philips-torbasiz-supurge-762321

Diğer yerlere nazaran fiyatı uygun ayrıca Cardfinans sahiplerine özel 500/100 indirim var.

• Sap ve boru kırılmalarından sıkça bahsedilmiş. Fiyat uygun ama diğer sitelere göre.

Bu fiyata çıktıktan sonra daha iyi süpürgeler var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mitrovic -- 18 Şubat 2020; 13:43:24 >
  • Mitrovic kullanıcısına yanıt
    Tavsiyeniz varmı hocam?

yaklaşık 2 sene evvel "Arnica Tesla Premium Rose" almıştım ama hanım memnun değil.

çekişinde sorun yok ama tekerleklerin hareket kabiliyeti olsun ağırlığı olsun philis'e nazaran yorucu.

Tavsileriniz varsa, Şarjlı dikey de olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhmtkyrk

Tavsiyeniz varmı hocam?

yaklaşık 2 sene evvel "Arnica Tesla Premium Rose" almıştım ama hanım memnun değil.

çekişinde sorun yok ama tekerleklerin hareket kabiliyeti olsun ağırlığı olsun philis'e nazaran yorucu.

Tavsileriniz varsa, Şarjlı dikey de olabilir.
    Bence süpürge başlığına bakmanızı öneririm. Toz torbasız da Electrolux SilentPerformer Cyclonic ESPC74SWT toz torbalı da Miele c3 cat dog alınması önerilmiş.
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/141013123
  • Bu süpürge serisinin fırçası hallıya yapışıyor ve hareket ettirmesi için çok enerji sarf etmek gerekiyor.

Bunun bir üst modelinin başlığı güzel. Philips XB9125/07 Marathon Ultimate'i hafta sonu mediamarkt'tan 1800 TL'ye aldım, 100 TL de YKB bonusu verdi. Tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironblood -- 18 Şubat 2020; 14:1:5 >

• ironblood kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim değerlendireceğim, tekerleklerin hareket-manevra kabiliyeti ve ürünün ağırlığı nasıl hocam?

en önemli kriterim süpüren kişiyi yormaması.
  • bu ürünleri alacağınıza bir tane robot süpürge bir adette dyson alın.

temizlik nedir görün
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • investing kullanıcısına yanıt
    hocam belirttiğiniz ürünler bütçemi aşıyor. düşük bütçeli f/p tavsiyeniz varsa değerlendirebilirim aslında.

hanım bileğindeki ödemden dolayı ameliyat oldu, yormayacak bir ürün arıyorum. şuan kullanılan "Arnica Tesla Premium Rose" ve yoruyor.
  • mhmtkyrk kullanıcısına yanıt
    Ürün elektrolux'lere göre biraz büyük ve ağır. Ama tekerlek hareketleri yorucu değil, çekmek için ağırlığına nazaran çok az kuvvet uygulamak gerekiyor.

3 aydır süpürge arıyorum ve çoğu süpürge ile halı temizlemek o kadar zor ki nasıl olsa kullanamam diye farklı modeller bakarken bunu buldum.
  • ironblood kullanıcısına yanıt
    mağazada bakmak lazım hocam bu arada teknosa fiyatı daha uygun world kampanyası teknosada da geçerli ayrıca sanırım
  • Bende 1 yıldan fazla oldu 9925 kullanıyorum. Amazon dan 900 TL almıştım. Geçen hafta a101den tipi aynı olan fakiri kaynanam aldık. Kaynanam memnun ama 9925 in çekim gücü sanki biraz azaldı. Filtreleri hiç değişmedim. Belki değişince düzelir.
    Halıları süpürmek çok zorluyor. Dİğer sayfada aktif turbo başlıktan bahsedildi. Eğer süpürmede çok kaloylık olursa almayı düşünüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Evet. Ben uygun görünce daha fazla uğraşmak istemedim aldım geçti.
    Ameliyat olduysa esine yardim et sen yap elektrikli supurge islerini.hayat musterek dostum.Allah sifa versin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: investing

bu ürünleri alacağınıza bir tane robot süpürge bir adette dyson alın.

temizlik nedir görün
    Usta Ekim Kasım gibi evlilik düşünüyorum ben de robot süpürge alıcam. Eğer robot süpürge almayacak olsam kesin gene paraya kıyıp dyson falan alırdım ancak hem robot süpürge hem dyson ikisi birden mantıksız fuzuli masraf olur. Robot süpürge olarak Bangood sitesinden kampanyalı ürünlerden 2500 civarına Xiaomi nin süpürgesini almayı planlıyorum. Döviz sürekli artıyor hemen alsam mı yoksa o zamana kadar daha yeni model çıkar diye beklesem mi ona karar veremedim bir tek.

Bir de aşağıdaki ürünün bir ara forumda sıcak fırsatlarda konusu açılmıştı çok kaliteli ve küçük bir evde her işi göreceğini düşündüğüm pratik bir ürün sizin bilginiz var mıdır ?

www.banggood.com
    BlitzWolf® BW-AR182 9000Pa Yüksek Emişli 2'si 1 Arada Akülü El Süpürgesi Temizlik Aletleri from Beyaz Eşyalar on banggood.com
    https://tr.banggood.com/BlitzWolf-BW-AR182-2-in-1-Cordless-Handheld-Vacuum-Cleaner-with-9000Pa-High-Suction-p-1423730.html?cur_warehouse=GWTR

• Merhaba, Philipse bu ürün için bulaşmayın. Ben 9924 modelini kullanıyorum, sap kırıldı (2 kere aldım), motor bozuldu, boru 3 kere değişti, artık kırık kullanıyorum. Satış sonrası sıfır, tasarım hatası tutma kolu herkeste aynı yerden kırılıyor ama adamlar sarf malzeme garanti dışı diyor. İlk aldığımda ekstra 1 sene için kayıt oldum. 2 sene sonra ürün bozuldu servise gittim +1 yıl garanti gözükmüyor dediler. Onay mailini gösterdim. Siz kayıt yapmışsınız ama başka bir sayfadan da şöyle yapacaktınız diyorlar. Öyle bir ibare yoktu dedim, yok yapmamışsınız gözükmüyor dediler. Şikayetvara yazıyorsun, otomatik cevabı yapıştırıyorlar. Bir daha asla bulaşmam, ALMAYIN.

• quote:

Orijinalden alıntı: burnroma

Usta Ekim Kasım gibi evlilik düşünüyorum ben de robot süpürge alıcam. Eğer robot süpürge almayacak olsam kesin gene paraya kıyıp dyson falan alırdım ancak hem robot süpürge hem dyson ikisi birden mantıksız fuzuli masraf olur. Robot süpürge olarak Bangood sitesinden kampanyalı ürünlerden 2500 civarına Xiaomi nin süpürgesini almayı planlıyorum. Döviz sürekli artıyor hemen alsam mı yoksa o zamana kadar daha yeni model çıkar diye beklesem mi ona karar veremedim bir tek.

Bir de aşağıdaki ürünün bir ara forumda sıcak fırsatlarda konusu açılmıştı çok kaliteli ve küçük bir evde her işi göreceğini düşündüğüm pratik bir ürün sizin bilginiz var mıdır ?

https://tr.banggood.com/BlitzWolf-BW-AR182-2-in-1-Cordless-Handheld-Vacuum-Cleaner-with-9000Pa-High-Suction-p-1423730.html?cur_warehouse=GWTR

Alıntıları Göster
    Merhaba,

Xiaomi'nin robot süpürgesi çok başarılı. Bende eufy var ben ondan bile memnunum :) haritalama özelliği yok kafasına göre evi temizliyor düşünün.

Aynı şekilde philips marathon da var evimde. 2 sene önce en iyisini almıştım modelini hatırlayamıyorum...
    aldığıma pişman oldum diyebilirim, dyson o zaman uygun değildi fiyatları, şuan nispeten biraz daha alınabilir durumda..

Xiaomi'nin ürününü bence çok fazla bekletmeden alın, kurun durumu hiç belli değil. Bahsettiğiniz aya kadar taksitini ödemiş olursunuz :))

• Philips yakin zamanda tr uretimine gecmis supurgede. Made in Türkiye yazisi yaziyor zaten kontrol edebilirsiniz.
    Bu sevindirici olmasi gerekirken malesef kalitede dramatik bir düşüş olmuş. Kullanicilarin cogunun malzeme kalitesi ve cekim gucu ve cekim gucu ile ilgili sıkıntıları varmis. Arastirabilirsiniz.

Ben elekcrolux pc91 algrt aldim kasimda 5 yil garanti 90 gun şartsız iade kampanyasi ile. Genel olarak iyi ancak halida giden bir basligi yok. Var da gitmiyor halida en kisik ayarda bile. Ekstra 250 de turbo basliga verdim. 2bin civari maliyeti oldu.
    Bir supurge icin bence bunlar ciddi rakamlar. Ama ihtiyacınız ne ise alin tamamlayin. Zira bu rakamlar bile kisa sure sonra hayal olacak gidisat o yönde.

• Mitrovic kullanıcısına yanıt
    Benim boruda değişti sap da değişti bu parçaları çok kalitesiz yapmışlar.Bu parçalar da ayrıca bir sürü para gidiyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Daha önce kullanmadım.2 sene önce bu Marathon serilerine niyetlenmiştim ama yaptığım araştırmalar sonucunda çok fazla şikayet olduğunu görünce Miele almıştım,memnunum.Ayrıca Dyson'da kullanıyorum tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeoBurak -- 19 Şubat 2020; 12:18:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.