Şimdi Ara

Iron Man 2 (2010) (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
778
Cevap
3
Favori
37.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Avengers'ı değil de Civil War'ı film yapsınlar artık.
  • = Worldwide: $139,500,000
    Daha ABD'deki gişesi yok ortada. İlk 5'e falan girecek galiba bu film hasılat açısından...
  • Çok artist adam yahu,deli ediyor insanı.

İsterseniz savunma bakanı olabilirim.Çalışma saatlerini ayarlaın.
  • Film çok hoştu yahu hikayeyi de avengers la yavaş yavaş birleştrimeye başladılar. Final savaşındaki mermi sahnesine çok güldüm. İlk filmi beğendiyseniz bunu da mutlaka izlemelisiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KarpuzcuTR

Bir marvel ci olarak Iron Man ı severim, filmde güzeldi gayet. War Machine harika olmuş.

Ama filmde beni yerimden kaldıran, aman aman dediğim tek bir sahne oldu ,
    Kaptan Amerika'nın kırık kalkanını görünce şok oldum resmen. Zaten Avengers olayına falan girdiler, hatta yanlış hatırlamıyorsam Hulk'un filmde son sahnede Robert Downey jr görüyorduk, Thor'un da filmi gelecek yakında, bütün hepsi birleşir Avengers çekerlermi bilemem.

Herşey rağmen Kaptan Amerika'nın kalkanını görünce dilim tutuldu.

Avengers olucak zaten..Kesin hepsi
     Iron Man 2  (2010)

http://www.imdb.com/title/tt0848228/
    JayLeno'da Samuel L Jackson'da "Nick Fury olarak 9 film anlaştığını söyledi."[Yani Thor'da IronMan'de Hulk'ta CaptainAmerica'da Avengers'ta onu hep göreceğiz.]
    Thor'un ilk görüntüsü
     Iron Man 2  (2010)

Muhtemelen Gelecek hulk filminde IronMan'in HulkBuster Zırhını göreceğiz.[HulK'ın son sahneside bunun işareti]
     Iron Man 2  (2010)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamacık -- 8 Mayıs 2010; 17:49:21 >

• Bu sabah gittim filme. Kesinlikle ilk filmi aratmadı. Herşeyi yeterliydi bence. Marvel bu işi kesinlikle iyi yapıyor diğer filmlerden de oldukça umutluyum. Filmin sonundaki sahneyi de(Thor'un çekicinin bulunduğu sahne) sadece salonda 4 kişi görebildik. Diğer herkes gitmişti. Bence az gördük diye kimse üzülmesin çünkü 1-2 sene içerisinde resmen bir film evreni yaratacak Marvel. Thor, Captain America ve The Avengers filmlerinde süper kahramana doyacağız bence.

Film güzel başladı uçaktan atlama sahnesi ve Shoot the Trill eşliğinde gerçekten süperdi. Komik sahneler de çok güzeldi. Captain America'nın kalkanına yapılan gönderme ve Stan Lee'yi Larry King olarak görmek güzeldi. İnsansız robotlar tarafından kovalanma sahnesi biraz uzundu onun yerine en sonda Ivan Vanko'yla olan dövüş biraz uzatılsaydı daha iyi olurdu sanki ama sonuçta güzel olmuş. Bence iyi kotarılmış bir filmdi. 11 TL'ye değdi.

• Film süperdi bende bugün gittim herkese tavsiye ediyorum verdiğiniz parayı sonuna kadar hakediyor arkadaşlar..

Ve ayrıca Scarlett Johansson beni bitirdi.
  • Kim arabanın arkasında böyle bir kadın üstünü degiştirirken yola bakabilir.:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: savawar

Kim arabanın arkasında böyle bir kadın üstünü degiştirirken yola bakabilir.:D

Ben orda, direk karşıdan gelen kamyona ffilan gömerdim sanırım
  • Bugün izledim ben de, çok iyiydi.Aksiyon filmi olmasına rağmen oldukça eğlenceliydi, aksiyonda dozundaydı.O kadar beklediğimize kesinlikle değdi.İmkanı olan sinemada izlesin.

Filmde baya espri vardı geneli iyiydi ama bazılara özellikle çok hoştu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnuR -- 9 Mayıs 2010; 2:51:22 >
  • İlk filmi az önce bitirdim, çok etkiledi beni. 2. film için sabırsızlanıyorum, ilk fırsatta gidicem.

İlk film ile ilgili.
    Kısaca SHIELD diyebilirsiniz kısmında ne oluyoruz dedim, filmin sonunda ortaya çıktı zaten. Hiç beklemiyordum müthiş olmuş.
  • Sinemaya gitmeyi düşünmüyorum.720p bekleniyor.
  • Film çok güzeldi.

Whiplash ile son kapışmayı biraz daha uzun beklerdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batman -- 9 Mayıs 2010; 3:04:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Infection

Film çok güzeldi.

Whiplash ile son kapışmayı biraz daha uzun beklerdim.

Aynen, Whiplash'ı çok kolay harcadılar. O kısım biraz daha uzun tutulabilirdi.
  • filme dün gittim.1. ile çok fark yoktu bence ne çok yukarıda ne çok aşşağıda.1 kere izlenilebilir 10/6.5
  • Hala gidemedim işim yüzünden Bu akşam ya da yarın mutlaka gitmeliyim artık...
  • “Iron Man 2″ filminin Amerika ilk gün tahmini hasılat sonucu belli oldu. $52,4 milyon hasılat ile Amerika “En İyi İlk Gün” hasılatında 7. sıraya yerleşti.

Aşağıda Amerika “En İyi İlk Gün” hasılat sıralamasındaki ilk 10 film yeralmaktadır:

1. The Twilight Saga: New Moon: $72,703,754
    2. The Dark Knight: $67,165,092
    3. Transformers: Revenge of the Fallen: $62,016,476
    4. Spider-Man 3: $59,841,919
    5. Harry Potter and the Half-Blood Prince: $58,175,412
    6. Pirates of the Caribbean: Dead Man’s Chest: $55,830,600
    7. Iron Man 2: $52,400,000
    8. Star Wars: Episode III – Revenge of the Sith: $50,013,859
    9. X-Men: The Last Stand: $45,102,265
    10. Harry Potter and the Order of the Phoenix: $44,232,338

“Iron Man 2″nin ilk 3 gün hasılatının değerlendirildiği “En İyi Açılış” hasılat sıralamasında $130 milyon ile 5. sıraya yerleşeceğini düşünüyorum. Aşağıda Amerika “En İyi Açılış” hasılat sıralamasındaki ilk 10 film yeralmaktadır:

1. The Dark Knight: $158,411,483
    2. Spider-Man 3: $151,116,516
    3. The Twilight Saga: New Moon: $142,839,137
    4. Pirates of the Caribbean: Dead Man’s Chest: $135,634,554
    5. Shrek the Third: $121,629,270
    6. Alice in Wonderland: $116,101,023
    7. Spider-Man: $114,844,116
    8. Pirates of the Caribbean: At World’s End: $114,732,820
    9. Transformers: Revenge of the Fallen: $108,966,307
    10. Star Wars: Episode III – Revenge of the Sith: $108,435,841

Her iki listede yeralan filmler içerisinde “Alice in Wonderland” dışındaki tüm filmler seri filmlerden oluşuyor. Ayrıca listede süper kahraman filmlerinin sayısal çoğunluğu dikkat çekiyor.

kaynak:http://www.kahramanlarsinemada.com/iron-man-2-box-office-2/

• dün akşam 19:00 seansında tepe nautilus'ta izledim filmi
    film 1. film gibi tad vermedi ancak yinede güzeldi
    aksiyon sahneleri az değildi ama gösterim şekli kötüydü ortalıkta kıyamet kopmaya başlıyor ama bir anda durağan bi sahneye geçiliyor koltuğa vurduğumu hatırlıyorum bunun yüzünden
    ancak espriler filmi süper süslemiş Robert Downey Jr.'ın oyunculuğu ve performansı yine harikaydı

parti sahnesi harikaydı şişeleri havaya attırıp vurması ve en son sahnede senatöre yaptığı olay birde Hammer teknoloji sahnesi füze yarım saat çalıştı dedim kesin orda bi nükleer patlama olcak ama hiçbişe olmadı süper düşünmüşler

• Son 5 gündür sabah 5 gece 12 tam zamanlı çalışıyordum üniversitede düzenlediğimiz bir organizasyonda. (reklamlar ) Ondan dolayı izleyemedim henüz. Önümüzdeki hafta gideceğim inşallah.

Spoiler vermeden şöyle nasıldı yazabilir misiniz? Pek dolaşmak istemiyorum sayfaları spoiler tehlikesinden dolayı.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.