Şimdi Ara

İrregular öğrenci olmak hakkında sorularım(yatay geçiş, çap vb.)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İTÜ'de hazırlık okuyordum ve yarım dönemde bitirdim. İrregular olarak başlamaktan istiyorum ama aklımda bir kaç soru var.
    Çap olayı nasıl oluyor çünkü 3.dönem yazıyor ama düzensiz öğrenci olunca dönem olayı biraz karışıyor
    Aynı şekilde dikey geçiş de
    Erasmus olayı nasıl oluyor?
    Ortalamayı nasıl etkiler irregular olmak daha mı avantajlıdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• 3 tane üniversite okuyorum, irregular ne bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nexus can

3 tane üniversite okuyorum, irregular ne bilmiyorum.
    Hocam hazırlık normalde 1 sene, yarım sene de bitirince sana düzensiz öğrenci olup direkt diğer dönem bölüme başlama hakkı veriyorlar ama bazı dersler açılıp bazısı açılmıyor. Hatta çoğunlukla 1.dönem dersi göremeden 2.dönem dersi alıyorsun ama yarım dönem avantajın oluyor.

• Bilgisi olan yok mu

• ModernSultan M kullanıcısına yanıt
    2.dönemden başlıyorsan 1.80 yapıcaksın gelecek sene 1.dönemi okucaksın ikisinin ortalaması 1.80 üzeri olduğunda [dd,ff varsa 2.00 lazım] gelecek sene 2.sınıfın 2.dönemini okucaksın ilk dönemini görmeden öyle devam edicek ortalamada sorun olmadığını varsayarsak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-39A3D5E9A

2.dönemden başlıyorsan 1.80 yapıcaksın gelecek sene 1.dönemi okucaksın ikisinin ortalaması 1.80 üzeri olduğunda [dd,ff varsa 2.00 lazım] gelecek sene 2.sınıfın 2.dönemini okucaksın ilk dönemini görmeden öyle devam edicek ortalamada sorun olmadığını varsayarsak
    Hocam şimdi çap ve yatay geçiş yönetmeliğinde 3.dönemin başında yazıyor. İrregular olursam 3.dönemimin başı sene ortasına gelecek o zaman da başvuru yok orada kafam karıştı. Bir de sizce irregular olmak avantajlı mı?

https://forum.donanimhaber.com/irregular-duzensiz-ogrenci-olarak-yatay-gecis-yapmak--106522153

Hocam kısaca şu konu anlatamadım adam gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ModernSultan -- 27 Ocak 2019; 14:21:55 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ModernSultan

Hocam şimdi çap ve yatay geçiş yönetmeliğinde 3.dönemin başında yazıyor. İrregular olursam 3.dönemimin başı sene ortasına gelecek o zaman da başvuru yok orada kafam karıştı. Bir de sizce irregular olmak avantajlı mı?

https://forum.donanimhaber.com/irregular-duzensiz-ogrenci-olarak-yatay-gecis-yapmak--106522153

Hocam kısaca şu konu anlatamadım adam gibi.

Alıntıları Göster
    Ben galiba tamamen yanlış anlamışım pardon attığın o konuda okuduğuma göre yataş geçiş için zaten bölümünün tüm 1.sınıf derslerini vermiş olman gerekiyor diyorlar.
    Ondan yola çıkarak bu avantajmı olur zorluk mu olur senin tarzına bağlı erasmus'a başvurabilirsin 2.20 ortalama üstü olunca ama orda ders alma durumları nasıl olur bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 27 Ocak 2019; 14:34:31 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.