< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
İş Bankası İlk Fatura Talimatına 300 TL MaxiPuan (Son 15 Aralık) (6. sayfa)
-
-
İş Cep'te kampanyalar bölümüne yine bana özel 1 fatura talimatına 200 TL puan kampanyası gelmiş. Sizler de bakın belki gelmiştir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
yeni kampanya var ama farklı fatura talimatı versek 200 alır mıyız?
ilk kez talimat verecekler diye bir şart görmedim..Sanırım bundan da 200 alırız.
-
olmaz,ben ettim bile.
-
Yatmadı.
-
Dün yatmayıp,bugün yatan var mı ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yatmadı
Bendede gözüküyor ama önceki kampanydan yararlananlar faydalanabilecmi acaba?
Puan 2026 sonuna kadar kullanılabilir diyor doğru mu?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tekrar yararlanmamamız için hiçbir neden yok. Ben verdim bile yeni talimat.
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160110968
Bugün son ödeme tarihi faturam ödendi , puan ocakta yatacak değil mi yazan şartlara göre.
Yatmadı diyen arkadaşlar bu ince noktayi kacirmasinlar, faturanın son ödeme tarihine göre değişiyor puan yüklemesi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Kampanya süresi uzatılmış gibi oldu ama 5 Aralık öncesi bankamızda fatura talimatı verilmemiş olmalı diyor şartlarda.
300 puan aldım
200 puanlık fatura kampanyası görünüyor bende de
Daha önce iptal edip kampanya döneminde tekrar talimat veren olmaz diyor, okumadın herhalde. Bugune kadar hiç talimat vermemiş kişiler için maalesef.
yapıştır gitsin,ben de verdim.Hemen kampanyanın ekran görüntüsünü de şu anki şartlar için aldım.
Yarın belki akbanka özenirler filan.
-
2 hesaptan 300 puanı almıştım, o talimatları iptal edip ters olarak tekrar versem 200er daha verir heralde.
-
300 daha yatmadı bana, 200 de görünüyor; ona katıldım ve talimat verdim, bakalım sıkıntı çıkmadan gelsin.
-
Sistemde iptal edildiğini görüyor, vermezler.
görsün farklı fatura, ters dediğim o işte. a hesabındaki faturayı b hesabına b hesabındakini a hesabına veririm bu sefer.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X