Şimdi Ara

İş Bankası İlk Fatura Talimatına 300 TL MaxiPuan (Son 15 Aralık) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
369
Cevap
45
Favori
28.210
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Eşime yattı, bana yatmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Puani yatmayan arkadaşlar. Bu kampanyada daha önce hiç talimat vermeyenlere mi puan yapacaktı.
    Benim hesabım yenildi ve bana yattı fakat eşime yatmadı. Onun hesabı eskiydi ve yaklaşık 10 sene kadar önce hesab acilisinda fatura talimatı vermiş ve akabinde iptal etmiş. 10 yıldır da fatura talimatı vermedi hesaptan. Puan yatmama sebebi ü gibi bir durum olabilir mi?

• ivirzivir35 kullanıcısına yanıt
    Evet ömrümüzde İş Bankasından fatura talimatı vermemiş olmanız gerekiyordu 300 TL’lik kampanya için. 200 için o zorunluluk yok.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar o zaman ödül parça parça mı yatıyor sanırım herkese farklı tarihlerde yatmış değil mi?

• Farklı tarihlerde yatan var mı? Ben hiç gormedim. Banka 5 iş günü diyor. 5. gün bakalım ne olacak.Benim faturayı 3 gün geç ödediler. Kampanya kapsama girecegini sanmıyorum.

• 1 kere ödenmesi yeter mi iptal edebilir miyiz.
    Yeni kampanya da daha önce talimat olduğu için vermez şartları okuyun sonra niye vermedi demeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inexo -- 8 Aralık 2024; 12:40:36 >
  • Aidatsiz kartı var mı iş bankasının? Akıllı saatte nfc ile kullanmak için kart almak istiyorum 😁

• optimus95 kullanıcısına yanıt

• 04.12.2024 akşamı harici farklı bi günde puanı yatan var mı ?

• Müşteri hizmetlerini aradım, 4 aralıktan itibaren 5 işgünü içinde yatmalı dedi. Yani salı günüde yatmazsa Çarşamba günü tekrar arayıp kayıt oluşturunuz dedi

• Bu kampanyaya ait puan henüz yatmadı. Muhtemelen yarın yatacaktır. Bana iş mobil üzerinden (Maximum mobilde görünmüyor) yeni bir kampanya tanımlanmış. Yeni fatura talimatına 200 TL diyor. Iki ayda 500 TL faturadan kazanmış olacağız.

• Puanların süresi var mıydı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SouthhPark kullanıcısına yanıt
    İletişime geçilen müşteriler diyor bizimle iletişime geçmiş mi oluyorlar acaba kampanyalarda görününce
    gerçi bildirim de geldi bana ama SMS mail yok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Garip bir banka. 300 liralık fatura kampanyasında peder beye 250 TL yatırdılar. Bana da mail attılar 30 gün içinde ilk harcamana 500'e 100 TL puan diye ama hiçbir yerde kampanya görünmüyor. Değişikler.

• Fatura ödemesi sartmi benim ödeme olmamış ne yapmam gerekiyor yatan biseyde yok

• yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt

Mobilde bildirim olarak gördüm ben. Babamın hesapta böyle bir kampanya görünmüyor demek ki iletişime bu şekilde geçiyorlar. Ekran görüntüsünü aldım. Yatirmazlarsa itiraz ederim.

• Ben bu kampanyayı iş mobil ve maximum mobilde görüntüleyemiyorum yine de katılabilir miyim

• Yatan var mı arkadaşlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • puan yatmadı :(

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.