Şimdi Ara

İş Bankası İlk Fatura Talimatına 300 TL MaxiPuan (Son 15 Aralık) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
369
Cevap
45
Favori
28.210
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    10 bine 200 TL veriyordu. Onu da yatirmadilar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yatmadı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kayıt açtım tekrardan

• Adamların neden bana 250 yatırdığı ortaya çıktı. Hiçbir yerde görünmeyen/görmediğim ancak geçen ay sözde bana tanımlanmış bana özel her fatura talimatına 250 maxipuan veren bir kampanya varmış. O yüzden 250 yatırmışlar ve kampanyalar birleşmediği için 300 yatırılmamış. Diyorum ki aynı şartlara sahip bir yanda 250 TL veren kampanya var bir yanda da 300 TL veren kampanya var neden o zaman 300 TL olan yatmıyor neden dezavantajıma olan şey yatıyor? Bana sistem öyle yatırmış biz müdahale edemiyoruz diyor. Duzeltsenize manuel o zaman diyorum öyle olmuyor diyor. TBB yolu göründü.

• İş bankası çok rezil bi hal almış ya. Zamanın da en sevdiğim banka idi. Şimdi milletin kazandığı 2 kuruş puan için bile yaptıklarını görünce midem bulanıyor artık. Daha önce benim 2bin tl değerinde puanımı kampanyaya katılıp barı doldurmama rağmen vermemiş. Siz kampanyaya katıla basmamışsınız demişlerdi. Şimdide futuradan 300tl dahi yatırmadılar. Diğer bankalar koşullar sağlandığı dakika puan yüklemesi yapıyorken. Hala 1 ay sonra yatırma tarihi verip onu da yatıramayan iş bankası harbiden fiyasko olmuş artık. Bundan sonra iş bankası kredi kartından çöp dahi almam herhalde. Ziraat ve world candır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LacWer -- 11 Aralık 2024; 10:40:1 >
  • LacWer kullanıcısına yanıt
    Dün aradım bu konu için.Şartlarda 5 iş günü yazdığı için perşembe gününe kadar süresi var,dedi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 5 gün bekletip hiç kimseye 300 yatırmamak garip bir durum.

• Eşime troy karta 4 aralıkta 300 TL yüklemişler, bana yok, kayıt açtım ben de

• Gelen cevap

İş Bankası İlk Fatura Talimatına 300 TL MaxiPuan (Son 15 Aralık)

• çaylaq kullanıcısına yanıt

Talimatı vermeden uygulamadan kontrol etmemiş miydiniz hocam?

10 yıl önce bile talimat verip sonra iptal ettiysek puan yok sanırım. bana da yüklenmemiş.

• alperzengin A kullanıcısına yanıt
    Geçmişte verilmiş bir talimatı uygulamada nereden kontrol ediyorsunuz?

• alperzengin A kullanıcısına yanıt

Öyle bir kontrol yeri mi varmış?

• talimatı 31 ekimde verdim fatura tarihi uyuşmamamasından ötürü ödenmemiş tabiki, ancak ödenmemiş olma şartının gerektirmiş olduğu tarih aralığında faturanın ödenmesi şart koşulduğundan ötürü, zannedersem bana da bu çok süper ve ince düşünülmüş, kuraldan ötürü yatamamış oldu 300 kaime,
    talimatı verdim geçtim açıkçası şu tarihler arasında ödenmezse para mara yok diye bilseydim hiç boşuna fatura talimatı vermemiş olur bu sayede yenilenmiş olan kampanyaya katılım gerçekleştirmiş olurdum,

dolayısıyla çifte katmerli bir ziyafet söz konusu olup işini bilmeyen işbanklar döner mudisini avuçlar tarzında bir oluş olmuş oldu,
    buradan yayında ve yapımda emeği geçen tüm işbnak personeline selam eder gözlerinden hasretle öperim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • LacWer kullanıcısına yanıt
    Bu konuda garanti bankasını ne kadar övsem azdır.. geçen ay mastercard kampanyası vardı kendimce kampanyaya uygun alışveriş yaptığımı sanıyordum puan yatmayınca mail attım dönüş yaptılar. Alışverişimin uygun olmadığını ama müşteri memnuniyeti çerçevesinde puanı yatırdıklarını söylediler ve bu olayın benzeri 3~4 olay yaşadım. Bana mı denk geldi yoksa hep böyleler mi bilemedim

• başar123 B kullanıcısına yanıt

Ben de o kampanyayı yanlış kartla yapmışım, ama memnuniyet diye puanı verdiler, bu sene en az 4 defa böyle puan verdi garanti

İşbankasındaki kartımın limti 4 bin tl. iki yıldır limiti yükseltmek için atmadığım takla kalmadı ama nafile neymiş kart limitlerim yüksekmiş. Qnb ye başvurdum anında 200 bin limit verdi bu arada :D işbankasını yönetenlerdeki akıl devlet bankalarında bile yok geri kafalılık resmen

• Talimatın ne kadar süre kalması gerekiyor bilen var mı? Sadece 1 ödeme yeterli mi acaba

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.