< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
İş Bankası İlk Fatura Talimatına 300 TL MaxiPuan (Son 15 Aralık) (9. sayfa)
-
-
Genelde herkesin puanı daha ilk gün yattı. Kasımda ödenen faturalar bugüne kadar yatmadıysa kendiliğinden yatması zor, kayıt açmakta fayda var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glory34 -- 9 Aralık 2024; 17:15:23 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tabiki beklemeyip şimdiden kayıt açmak isteyenlere en olumsuz senaryo 5 iş gününüz dolmamış der tekrar kayıt açtırmak zorunda bırakırlar. Tercih sizlerin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bugün son ödeme tarihli faturami banka geçen ayki gibi hala odemedi. Kayıt açtırdım saat 18 de ödeniyor cevabını aldım hala odenmedi. Geçen ay diğer hesabımdan 3 gün geç ödenen fatura içinde iade vermedi. Yarın kimseye 300 TL yatacağını sanmıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Belli kayıt açtıracağız.
Şartlarda göremedim kaç ay talimatın aktif kalması gerekiyor?
Öyle bir şart yok.
telekom mu.
ılk talımatı benım de almadı.. sılıp baska verdım elektrık oyle yattı
-
Elektrik faturası. Yeni ödendi simdi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuZ-MaViSi -- 10 Aralık 2024; 0:6:1 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
BAMMM. İşbankası yine süpriz yapmış. Otomatik ödeme gerçekleşmiş olmalıymış falanda filan.
Kredi kartımı iptal ettim. 3 aydır borçsuz duruyordu, kullanmıyordum. Vadesiz hesabımıda taşıyorum Garanti'ye. Kendi kendilerine çalıp oynasınlar. Ben iyzicoyu bıraktım k*hpeliklerinden, seni mi bırakamayacağım ya. ASDF
4 aralıktan itibaren 5 İŞ GÜNÜ içerisindeymiş bu hesapla bugün yarın yatması gerekiyor
-
Aralıkta ödenen faturanın puanı ne zaman yatacaktı Ocakta mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 10 Aralık 2024; 12:13:1 >
Dün kayıt açtım dönmediler bugün yine açtım
-
Kasım ayında ödenen doğalgaz faturası için 300 tl maxi puan 5 aralıkta geldi bana.
Kaydı yarın açmak gerekir!
Yatırmayacakları çok bariz sanki hocam.
-
Evet ama kayıt açarak alırız yüksek ihtimalle!
Benim durumla kaydı yarın açmanın bir alakası yok! Bana 300 yerine 250 yattı çünkü!
!
-
Bankanın internet sitesi üzerinden şikayet kaydı oluşturmuştum.Az önce e-mail geldi yatırdık diye.Kontrol ettiğimde de 300 TL puan yüklenmiş.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X