300ü aldım ve anında iptal ettim. |
İş Bankası İlk Fatura Talimatına 300 TL MaxiPuan (Son 15 Aralık) (11. sayfa)
-
-
Kayıt açtım halen dönüş yok vermicek ler büyük ihtimalle
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şaka gibiler gerçekten. 3. kaydı açıyorum. Şimdide ödemeyi kredi kartı ile yapmışsınız. Vadesizden olması lazım demişler. Halbuki hepsi vadesizden. Herhalde işi bilmeyen herkesi toplamışlar oraya.
-
Bana da önce kredi kartıyla yapmışsınız dediler, sonra genel arıza var dediler,şimdide daha önceden kredi kartından talimat vermişsiniz dediler. Kanıt isticem sunamıcaklar. Thh kadar yolu var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Banada daha önceden fatura talimatı vermişsiniz dediler
Ne zaman kayıt açtınız hocam ben 2 gün önce açtım ama hala dönüş yok
Salı açtım bana da dönüş yok.
-
-
Banada daha önceden ödeme talimatıjız varmış iptal etmişsiniz dediler. Tam üçkağıt işbankasından uzak durmak gerek. Qnb kadar olamadılar.
Ben vermedim onu bildiğim için sabah akşam darlarım. Şikayetvara falan yazarım. Kanıt istedim atamadılar zaten. Sende eminsen yardır. Seve seve verecek
1-30 Kasım 2024 tarihleri arasında İş Bankası’ndan verilecek ilk fatura ödeme talimatınıza 300 TL MaxiPuan kampanyası düzenlenmiştir. Kampanyadan yararlanabilmek için bireysel nitelikli müşterimizin Bankamızda 24.10.2024 tarihine kadar verilmiş herhangi bir fatura talimatının olmaması, 24.10.2024 – 30.11.2024 tarihleri arasında vadesiz mevduat hesabından en az 1 adet fatura ödeme talimatı verilmesi ve fatura talimatının iptal edilmemiş olması ve aşağıdaki tarih aralığında ödenmesi gerekmektedir. Daha önce kredi kartından veya hesaptan otomatik ödeme talimatı vermiş müşterilerin talimatlarını iptal edip, kampanya dönemi içerisinde yeniden talimat vermesi durumunda kampanyaya katılım geçersiz sayılacaktır. Daha önceden fatura ödeme talimatlarınız olduğu ve iptal edildiği tespit edildiğinden, MaxiPuan yükleme talebinizi karşılayamadığımız hususunu bilgilerinize sunarız.
Güzel günler dileriz,
Daha önceden bu bankada talimatım yok. Yeniden ititaz edip bilgi isteyeceğim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ben de sordum hala inceleme aşamasında dediler
Az önce telefonla konuştuğumda kendi sistem iç yazışmalarında puan yatmamasıyla ilgili “teknik arıza bilgi notu iletildiğini ve bunun için araştırmanın sonuçlanmasıyla beraber yarın tekrar ulaşmamı” çok nazik bir şekilde ilettiler, yarın tekrar konuşacağız.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
300 yatmış sonunda.
Kayıt mi açtıniz hocam
Beyler benim 1 hesap elendi. İlk açtığımda vermişim,adamlardan tarih saati abone numarası istemiştim,onlara kadar göndermişler 😂
Ben de aradım. Sistemsel hata olduğunu ve yarına kadar yatmazsa ancak o zaman kayıt açacağını söyledi.
-
2010 yılında otomatik ödeme talimatı vermişim de ondan sayılmıyormuş. 14 yıl öncesinin hesabını yapan bir banka. Garanti Bankasında çok defa yaşadım, müşteri memnuniyeti için bile kampanyadan yararlandırıldım.
Daha önce de bu şekilde küçük hesaplar peşinde olduğuna şahit olmuştum.
Hiç yakışmadı İş Bankası
sizin mesajı görünce baktım, bana da bugün gelmiş.
-
sözde eksik kalan müşteriler tespit edilmiş gün içerisinde eksik kalanların yüklemeleri tamamlanacakmış.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X