Şimdi Ara

İş Bankası İşte Üniversiteli Kredi Kartı İptali

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

4 sene önce üniversiteye başladığımda bankamatik kartı almak için İş Bankası'na başvurdum fakat yanında haberim olmadan İşte Üniversiteli Kredi kartını da çıkarmışlar.

Öğrenci durumum sona erdiği için bu kart Visa kredi kartına dönüşecek diye bana sms geldi. Ben de daha önce hiç bu kartı kullanmadığım için iptal ettirmek istedim.

İş Bankası sanal asistana kredi kartımı iptal ettirmek istediğimi yazdığımda dijital şubeden bu işlemi yapabileceğim söylendi.

Ben hem internet şubesinde hem de mobil uygulamada her yere baktığım halde "kredi kartı iptali" benzeri bir seçeneğe rastlamadım.

Normalde müşteri hizmetleri üzerinden iptal ettirecektim ama uzun uzun beklememe rağmen kimse açmadı.

Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.

Not: Aciliyeti vardır. Şubeye gidecek zamanım yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cool Storm kullanıcısına yanıt
    Şube istemiyorsanız Sadece telefon üzerinden iptal ettirebilirsiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Kart normal visa olduğu an kart ücreti yansıtılıcak haberiniz olsun

Öğrenciyken bende kullanıyordum, öğrenciliğim sona erdiğinde, bankanın şubesine göndermişler yeni kartı, gidim teslim almıştım ve 2 gün sonra ücret çekmişlerdi kartımdan, ekstremde farketmiştim. İptal ettirdim o gün

• quote:

Orijinalden alıntı: efefor

Öğrenciyken bende kullanıyordum, öğrenciliğim sona erdiğinde, bankanın şubesine göndermişler yeni kartı, gidim teslim almıştım ve 2 gün sonra ücret çekmişlerdi kartımdan, ekstremde farketmiştim. İptal ettirdim o gün

Hocam ay sonunda normal Visa'ya dönüşecek dendi. Şu an İşte Üniversiteli olarak gözüküyor. İnternet bankacılığından iptal ettirebilirsiniz denilmesine rağmen böyle bir seçeneğe rastlamadım.

İş Bankası İşte Üniversiteli Kredi Kartı İptali

Dikkat ettiyseniz resimde telefon ve mektup simgesi var, internet bankacılığından kapattıramassınız

• quote:

Orijinalden alıntı: efefor

Dikkat ettiyseniz resimde telefon ve mektup simgesi var, internet bankacılığından kapattıramassınız

Müşteri hizmetlerini arayıp kapattırma talebi oluşturdum. Teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arayıp olustur tam 1 hafta sonra kapanır hocam.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.