Şimdi Ara

İş bankası maximumdan evlenenlere 15.000/1500 (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
881
Cevap
31
Favori
74.900
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkür ederim ona da başvurdum, şu an katılmama yine izin vermiyor yarın tekrar denerim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kendi hesabımdan kampanyayı tamamladım. annemle babamıda iş bankasına üye yapıp onlardan da tamamlayayım diyorum.

kendi hesabımdaki pazarama puanlarla şirket aracına yakıt alıp nakite çeviririm ama annemle babamın hesaptakiler sıkıntı olur. ag a kendi hesabıma onların kartla yükleme yapsam sıkıntı olmaz heralde ?

pazaramada mantıklı bir harcama önerisi olan var mı ?

Edit: kampanyalarda gördüm şimdi. bu ay iş bankasına üye olup bankamatik kartı alana 200 tl maxipuan daha varmış. ordan da 200tl geliyor.

1 yıllık blutv hediyeymiş.

1 yıl boyunca seçili internet siteleri-pazarama-market-giyim ve akaryakıtta %10 indirim, toplamda 3 bin tl indirim !! kredi kartına özelmiş. kredi kartı da çıkarttırayım. zaten ona da 100 tl pazarama puan geliyor 1 yıl aidatsız gibi oluyor.

iş bankası bu ay çıldırmış resmen. ben şirket aracına ayda 10-20 bin tl yakıt alıyorum. 2 ayda 3 bin tl indirim verecek. bu benim için bomba olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musty3535123 -- 9 Temmuz 2022; 18:38:16 >

• Musty3535123 M kullanıcısına yanıt

Hocam %10 kampanyasinin linkini atar misiniz ? Baktim goremedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkea dan alim yapsak mobilya sektörü olarak gecer degil mi?

• hbakl kullanıcısına yanıt

Farkeden ne ki, bankamatik kartla ayni mantık.

Bu arada, subeden aninda kredi kartı da veriyoruz dedi memur. Sira cok olunca beklemek istemedim.

• Musty3535123 M kullanıcısına yanıt

link veya ekran görüntüsü verebilirseniz sevinirim.

Edit; Ben bulduğum linki paylaşıyorum.

İş bankası maximumdan evlenenlere 15.000/1500www.kamupersoneli.net
    İş Bankası belgesiz şartsız 200 TL MaxiPuan hediye ediyor! Telefondan tek tıkla kampanyaya katılmak mümkün!
    https://www.kamupersoneli.net/273268/is-bankasi-belgesiz-sartsiz-200-tl-maxipuan-hediye-ediyor-telefondan-tek-tikla-kampanyaya-katilmak-mumkun/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengos07 -- 9 Temmuz 2022; 21:55:21 >
  • Bu maxipuanların pazarama sitesinde 2 kat kullanılması durumu nedir tam olarak bilen var mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mgorunmez85 M kullanıcısına yanıt
    rez

Bunu merak ettim. Nasıl böyle birşey var mı ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hydraman kullanıcısına yanıt
    Bende göremedim atarsanız sevinirim

• Arkadaşlar konu tamamen altın fırsatına dönmüş. Bu kampanya Trendyol ve Mediamarktta geçiyor mu? Müşteri hizmetlerine bağlanmak için kırk takla atmak gerekiyor. 2 ayrı sefer bağlandım ama biri başka dedi öbürü başka dedi. 15.000 TL üstü buzdolabı alacağız ama hangisinde geçiyorsa ordan alacağız. Bu konuda bilgi sahibi olan yazarsa çok sevinirim.

• RoBiN* kullanıcısına yanıt
    Bende ayni şekilde başvurdum katilmama izin vermedi banada bilgi verirseniz sevinirim

• webkurdu47 kullanıcısına yanıt
    Mediamarkttan iki adet 15.000 harcama yaptım fakat sayaçta tık yok üç gün oldu. Ya sayaç bozuk ya da geçmiyor . Yapan ve işleyen birisi yazsa en azından biliriz . Sayfalarca pazarama altın konuşulmuş bir tane mediamarkt mağazadan yaptım sayaç işledi diyen yok.

• exorcist26 E kullanıcısına yanıt
    O zaman Mediamarktta geçmiyor demek ki. Kampanya açıklamalarında ucu açık şekilde üye işyerleri denilmiş. E-ticaret puan kampanyası gibi tam olarak nerelerde geçtiği yazılsaydı keşke. Şimdi bu altın alışverişleri dışındaki harcamalarda puan kazanıp kazanılmayacağı tamamen şansa kalmış.

• Arkadaslar sanal kart gecerli dimi ?
    Gercerli yada degil gibi bir yazı goremedim de

Öyle bir şey yok, pazaramadaki harcamanıza yalnızca daha fazla pazarama puan kazanıyorsunuz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kart limiti 10 bin, 5 daha yatırarak 15 bin kullanabilir miyim, bazı bankalar buna müsaade ediyor bazıları etmiyor, iş bankasında durum nedir acaba?

• Flexi_ F kullanıcısına yanıt

İşlemi tek seferde yapma şartı yok, 10 bin işlem yapıp, 5 bin kısmını ödeyip sonrasında 5 bin de yapabilirsiniz

• BerkantEser kullanıcısına yanıt
    Bana özel bir kampanyanın açıklamasında şöyle birşey yazıyor ona istinaden bu soruyu sordum

İş bankası maximumdan evlenenlere 15.000/1500

Sen öyle birşey yok diyenlere bakma insanlar konu hakkında tam bilgiye sahip olmadan fikir belirtiyor. İş bankası bazı kampanyalarında kazanılan puanı pazaramada 2 kat değerli kullandırıyor. Örneğin 50 puan 2 kat değerli dediyse pazaramada kullandığında 50'yi 100 olarak kullanırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gabriel+ -- 9 Temmuz 2022; 23:54:21 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.