Şimdi Ara

İş bankası maximumdan evlenenlere 15.000/1500 (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
881
Cevap
31
Favori
74.899
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam mediamarkt üye işyeri , ayrıca beyaz eşya kampanyalarında hep olumlu olur bundan hareketle ben mediamarkt harcamalarında müşteri hizmetleri ile de olsa alınabileceğini düşünüyorum ödülün

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Nikriz Rüyası kullanıcısına yanıt
    Hocam altunpuan alıp kampanya nasıl dahil oluyoruz ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 6500 lük kredi kartımla ilk işlemi yaptım kalanı banka kartıyla devam etsem sayac işler. mi

Hocam aldığımız altunpuan ile bankaya havale yapıyoruz anladığım kadarıyla doğru mudur? Neden bekletmeyi düşünüyorsunuz peki?

Çok açıklayıcı oldu hocam sağolasın... Allah razı olsun ...

• Bu konunun bir an önce kapatılması gerekiyor. Sorular gittikçe mantıktan uzaklaşmaya başladı...

• frknkll F kullanıcısına yanıt

https://www.isbank.com.tr/kampanyalar/iscepten-is-bankasi-musterisi-olun-ayricaliklardan-yararlanin

Simdi buldum Hocam. Soldaki bölümde yazıyor. İlk defa iş bankası müşterisi olanlara yönelik :(

• hydraman kullanıcısına yanıt
    Tamamdır teşekkürler hocam degerlendirelim

• Jumaruu kullanıcısına yanıt

Telefondaki görevli anında açılabilecek bir bankamatik kartı olmadığını, bankamatik kartı kullanabilmek için fiziki kartı teslim almam gerektiğini söyledi.

Bu şekilde hemen bir kart numarası tanımlanıyor ve fiziki kart sürecini beklemeye gerek kalmıyor.

• bugun ag ye yükleyince %1 ag %1 maxipuan geliyo zararı karsılıyo nerdeyse

• altungold kurban bayramının 2. günü yani bugün için altın puanların da %1 ekstra kampanyası var.
    benim sorum : Bu gün yüklenen altın puanlara mı %1 verilecek yoksa daha önce yüklenilen altın puanlar ile
    bugün alınacak gram altınlarda mı eksatra %1 verilecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bridion B kullanıcısına yanıt

AG bunu hemen hemen her bayramda yapıyor

Bugün yüklenen puanlara veriyor. diyelim ki 100tl puan yüklediniz, 1TL de ag hediye yüklüyor.

• exorcist26 E kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam. Biz de öyle yapacağız galiba. Puan yüklenmezse kayıt mayıt oluştururuz artık.

• Adamlar kampanya dahili olan sektörleri bile araştırmıyor mediamarkt ve trendyol u dahil ettirmeye çalışıyorlar. Banka olsam bunlarla ugrasacagima kampanya yapmam valla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • universty3 kullanıcısına yanıt
    Kimse Trendyol ve Mediamarkt’ı zorla dahil etmeye çalışmıyor. Bu konuda soru soran tek kişi ben olduğum için bu söylediğinizi üstüme alıyorum. Konu baştan sona altın kampanyasıymış gibi görünüyor. Ben buzdolabı alacağım ve en ucuz Trendyol ve Mediamarkt’ta var. Bu kampanyanın bu iki firmada geçip geçmediğini öğrenmek istedim. Kampanya detaylarında e-ticaret puan kampanyasında olduğu gibi firma listesi verilmemiş. Müşteri hizmetleri de sağlıklı cevap veremiyor. Eğer sizin bu konuda bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim.

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.