Benimkide düzelmiş. Yaw bakma bakma bu hale geldik, yalan yanlış ortaya sallıyorlar gıcık oluyorum millet gerçek sanıyor. |
İş bankası maximumdan evlenenlere 15.000/1500 (26. sayfa)
-
-
alış fiyatınızda çok iyi satışınızda. ben 5150 den aldım, 4880 e sattım. 5gr da 260 tl zarar.
kuveyttürk te altın hesabında da var. ordan fiziki olarak alıp kuyumcuya bozdursam daha karlı ama veriyorlar mı acaba ?
-
verir ama gram başı 7,5 tl ekliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
13 gram altınım var, kuyumcu ile bankadan bozdurmada 225 tl fark var. 100 tl sini banka altın olarak veriyor diye kesince arada 100-125 tl fark kalıyor.
-
Bende dün agden altın aldım geri bozdurdum henüz sayaca işlememiş maxiumum posunu seçerek yaptım işlemi eğer 2 ağustosta yatmazsa o zaman mhizmet. Arar kayıt açarım
Ahlatçı 5050 ye kadar düşürmüştü geçen pazaramada. Kuyumcuda yüksek fiyattan satın aldı gramını 990 dan. Bugün sordum 980 den alırım dedi.
-
kalan 10 bin i yaptınız mı hocam ?
yoksa pazar günü ag yi mi bekliyorsunuz ?
Benim sayacta dönmüş eski alışverişin yenisi daha işlememiş demektir 2-3 gün geriden geliyor
Yaptım hocam kargoyu bekliyorum, son aldıklarımı 5100 den agakülçeden aldım, oda indirmişti ama ahlatçı kadar indirmiyor o.
-
İyiymiş cidden hocam:)quote:
Orijinalden alıntı: Sinirli ve SüratliMersin mut
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Peynir ekmek gibi satıyor nolacak, 0,5 gramlık getir gramına 10 daha fazla vereyim diyor. Millet çeyrek takamaz olunca bunlara abandı galiba. Bide burda internetten kimse bişey almaz. Haliyle kıt piyasa.
-
Ankara için durum farklı. 977 sanırsam alış fiyatı.
Bankamatik kartıyla katılacağım ama aidatsız kartım olduğu için katılmama izin vermiyor sanırım, var mı bununla karşılaşan?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aidatsız kart bir işe yaramıyor. Sırf bu yüzden ücretli karta başvurdum
Başvurudan sonra kart gelmeden işlem yapılabiliyor mu? Ben de başvurabilirim ücretli karta
Ben yapamadım. Belki yapan vardır
Kart gelmeden işlem yapılmıyor. Eşim için bizde başvurduk, onaylandı ama kart gelmediği için kullanamadım.
Sırf bu yüzden şubeye gidip kartı iptal ettirip yeni kart çıkarttık.
-
Ahlatçıdaki fiyatlarda bayram nedeniyle zam var mı? Sanırım bayram bittikten sonra yapmak daha mantıklı
Eğer kenarda paranız var ise (yani kredi kartı değil hesap kartı ile alacaksanız) papara gibi olan maxi param kart var. Ben ona başvurdum dün, kart çıktı, para attım. ödememi yaptım. Kampanyaya gün içinde veya bir gün kadar sonra falan katılabiliyorsunuz. Katılınca da bir gün kadar sonra sayaçta görünüyor.
Maxiparam çıkartmak için, maximum uygulamasını indirin. kartlarım kısmından ön ödemeli karta başvur vs bir şey var. onu seçin. görünecektir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X