5 bin limitli karta, 15 bin para atıp aldim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İş bankası maximumdan evlenenlere 15.000/1500 (25. sayfa)
-
-
sayaç komple bozuk olabilir. bisu sayacı da çalışmadı
-
Aynı gün ag mi ? Puan mı hemen çekip sattınız mı ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben ag'den aldım. Hesabıma da geldi. Lakin tam bozacakken piyasa kapandı makas uçtu :) bozamadık kaldı. Bakalım nası olcak piyasa açılınca. Umarım düşmez. Bu arada 15050 tl civarına 14,93 gram aldım. bozma fiyatı halkbankta 14200-14300 civarıydı. Yani 700-800 tl arada yanıyor.net kâr yine 700-800 tl.
Pazarama daha iyi. En azından yanan kısmı pazaramadaki ek maxi puan kısmıyla karşılar gibi oluyorsunuz.
Bu arada sabah iş bankası ile hiçbir bağım yoktu. Maxi param kart diye bi ön ödemeli kartı varmış iş bankasının (papara gibi) o da dahilmiş kampanyaya. Onla hallettim ben. Ve uygulamada bir süre sonra katıl butonu da çıktı. katıldım.
Harcama yaptıktan sonra da katılınabiliyormuş. Ag'dan maksimum posunu da seçtik alırken. Sorunsuz hallettik sanırım. Bakalım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hbakl -- 8 Temmuz 2022; 15:25:43 > -
5050 den aldım 4950 den sattım fiziki altını. Ag müthiş zarar. 5 yerine 8 e basmışım prd.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 8 Temmuz 2022; 15:29:22 > -
Hocam sayaç bazen çalışmayabiliyor. Müşteri hizmetleri hiçbir şey yapamaz. Lütfen arayıp kayıt oluşturMAyın. Bütün kampanyaları böyle böyle bitiriyoruz. 2 ağustosta yatacaktir puanınız gerekli koşulları sağladınız zaten
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Neyi bitiriyoruz? Kampanya şartlarına aykırı bir iş mi yapıyoruz da bankayı aradığımızda veya buraya yazdığımızda kampanyayı bitirsinler. Biri gelir konuya mesaj yazmayın der biri gelir konuyu silin der biri gelir müşteri hizmetlerini aramayın der. Neyin kafasını yaşıyorsunuz siz? Banka kampanya şartlarında açık bir şekilde kuyum dahil demiş daha ne konuşuyorsunuz. He yok bazıları alışmış tabi ne kadar kampanya varsa suistimal edip sömürmeye o yüzden ne kadar az kişi faydalansa onların işine geliyor diye yazmayın etmeyin diyorlar.
-
Hocam iyi fiyata satmışsınız. Yer neresi acaba?quote:
Orijinalden alıntı: Sinirli ve Süratli5050 den aldım 4950 den sattım fiziki altını. Ag müthiş zarar. 5 yerine 8 e basmışım prd.
Mersin mut
-
Hocam şuan aramanız hiçbir şeyi değiştirmeyecek. 2 ağustosta puanınız yatmazsa açıp kayıt oluşturur puanınızı alırsınız. Kendiniz söylüyorsunuz kampanya kapsamında sonuçta.
Arkadaşlar bu kampanya Trendyol ve Mediamarkt’ta geçiyor mu acaba?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Denediniz mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sayaç düzelmiş (bank kartı için)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler, düzelmiş gerçekten de.
Hala düzelmedi benimkisi
-
kredi kartı için düzelen birşey yok.
kredi kartı ile düzelen var mı ?
bize çifte darbe ustam
hem emekli farkları yatmadı.
hem sayaç dönmedi.
ne şans ama değil mi ?
Valla ne yalan söyleyim, eldeki avuçtakini buna gömdüm, mazotun indiğini duyuncada gittim mazot aldım kurban parasına, maaş farkını yatıracaz dediklerine güvenerek aldım mazotu, hem bu patladı hem maaş farkı patladı. Ulen hiçmi moral bulamayacaz.
Altınlarda kargoda takılı kaldı, bozup alalım desek oda yok
Süzmenin biriside gelir akp ye oy verdiniz katlanacaksınız der. Tövbe yarabbi. Her şey sinir etmek için anlaşmış gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 8 Temmuz 2022; 19:37:35 > -
hahaha o safa bakma sen. en başta o ve ailesi vermiştir.
ustam bu arada az evvel benim sayaç da döndü 2 gün önce pazarama
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X