Bildirim
İş Bankası Vadeli hesap faizi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
yılbasında %19 larda falandı garanti bankası nda şimdi dediğin % 11 - 12 civarında .. ben zar zor %12 den kaptım bu ay garanti bankasından -
Tamam da ben mart ayından başlayarak vadeli hesap açtım. Bu faiz oranı sürekli aynı olmalı neden düşüyor ki? -
ben hesabı şöyle yaparım
1 milyar paraya 1 ayda 10 ytl faiz -
Mantıken paranızı çalıştırıyoruz derler ama aslında çalışan insanlar, insanlar sömürülüyor bankalar araryıcılığı ile tvde bile sürekli kredi kartından , banka kredisi yüzünden canı yanmış insanlar sorumuzun cevabı olabilir. Neyse biri bize bunu anlıcağımız dilde anlatırsa iyi olur. -
Merkez Bankası faizleri indirdiği için sanırım. Banakna sorarsan detaylı bilgi verirler -
bankanın millete kredi veriyor,milletten verdiği kredi dışında birde faizini alıyor,o aldığı para ise hem banka çalışanlarına hemde bankasına vadeli para yatırmış kişilere dağıtıyor -
En iyi faiz veren banka hangisi şu an peki ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X