cezaevinden çıktıktan 5 yıl sonra eski hükümlü ibaresi silindi sabıka kaydımdan. 5 yıl boyunca hangi işe başvursam sabıka kaydı yüzünden işe giremiyordum. Cezayı yatıp çıkmışız işte daha niye almıyorlar anlamıyorum.
gittiğim iş görüşmesinde bana senet imzalıyacaksın + 2 sigortalı tanıdığında kefil olacak dediler ....
quote:
Orijinalden alıntı: alohaa34
gittiğim iş görüşmesinde bana senet imzalıyacaksın + 2 sigortalı tanıdığında kefil olacak dediler ....
oldu başka evide onun üstüne yapsaydın
Nüfus cüzdan fotokopisi falan isterlerse ne olur olmaz üzerine "iş başvurusu içindir" yaz.
İŞE GİRİŞTE HAZIRLANACAK VE PERSONEL ÖZLÜK DOSYASINDA BULUNACAK EVRAK LİSTESİ
* İş başvuru formu (İşyerinde doldurulmaktadır) * 5 adet fotoğraf * Nüfus cüzdan fotokopisi (2 adet) * İkametgah belgesi (muhtardan) * Nüfus hüviyet cüzdan sureti (muhtardan) * Diploma fotokopisi (son mezun olunan okuldan) * Sağlık raporu (sağlık ocağı veya verem savaş dispanserinden) * Sabıka kaydı (cumhuriyet savcılığından) * Sürücü belgesi ve SRC belgesi fotokopileri (sürücü ve sevkiyat görevlileri için) * Kümülatif gelir vergisi matrahı. ( son işyerinden kaşe ve imzalı olarak alınacak) * Varsa eş ve çocukların kimlik fotokopileri ( Asgari geçim indiriminden faydalanmak için) * Askerlik terhis belgesi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme