Şimdi Ara

İŞ BULAMIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
2.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar işletme önlisans mezunuyum ve mezun olalı 9 ay oldu...
    Bu süre içinde 3 aylık muhasebe kursu bitirdim ve muhasebe sertifikam mevcut..
    Ve nedense hala daha iş bulamıyorum aranızda eleman ihtiyacı olan varsa ne bilim bana yardımcı olabilecek kişi var ise lütfen benimle iletişime geçsin çok acil ihtiyacım var delirmek üzereyim..

• Amelelik dışında kimse iş bulamıyor zaten boşver
  • Tanıdığından ordan burdan torpil bulmaya çalış yoksa zor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayin dayın olmadan bu ülkede is bulmak zor. Allah hepimizin yardımcısı olsun . gençlerimizin hâli içler açısı. O kadar genç bir ümitle üniversiteyi kazanıp bitiriyor , ama okul bitince elde var 0. İşsizlik aldı başını gitti , gençlerin psikolojisi bozuk. İşsizlik yüzünden . her gecen günde işsizlik oranı artıyor .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 milyon işsiz öğrenci var. 500 bin sözel desek 400 bini işletme tm bölümleri zor Dünya. Almanya'da murat özün işçi ama krallar gibi yaşıyor biz burada işçi bile olsak gecinemiyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShibLeg -- 13 Mayıs 2017; 17:11:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kesinizmirliksk2

Ayin dayın olmadan bu ülkede is bulmak zor. Allah hepimizin yardımcısı olsun . gençlerimizin hâli içler açısı. O kadar genç bir ümitle üniversiteyi kazanıp bitiriyor , ama okul bitince elde var 0. İşsizlik aldı başını gitti , gençlerin psikolojisi bozuk. İşsizlik yüzünden . her gecen günde işsizlik oranı artıyor .

Çok haklısınız.. Geçen gün İstanbul Beşiktaş'ta bir reasürans şirketine gittim iş arıyorum eleman arayışınız var mıdır ? Diye sordum. Dedi ki deneyimin var mı? Dedi. Yok dedim yeni mezunum ama gerekirse bir süre sadece yol parasına çalışırım sırf deneyim-tecrübe kazanmak ve işi öğrenmek için dedim. Adam dedi biz min. 2 yıl deneyim istiyoruz dedi. Bende artık dedim sen beni almazsan o beni almazsa ben nasıl deneyim kazancam çalışmadan nasıl tecrübe sahibi olacam dedim. Adam dedi haklısın Ankara'da dayın emmin varsa yarın gel başla...
    Yazıklar olsun dedim çıktım..
    Stresten artık psikolojim bozulacak..

• quote:

Orijinalden alıntı: Kesinizmirliksk2

Ayin dayın olmadan bu ülkede is bulmak zor. Allah hepimizin yardımcısı olsun . gençlerimizin hâli içler açısı. O kadar genç bir ümitle üniversiteyi kazanıp bitiriyor , ama okul bitince elde var 0. İşsizlik aldı başını gitti , gençlerin psikolojisi bozuk. İşsizlik yüzünden . her gecen günde işsizlik oranı artıyor .

sizin nickinizi hep "kesin izmirli kesinnn " diye okuyorum :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İş bulamadım
    6 ay önce açıldı
    İş bulamıyorum
    2 yıl önce açıldı
    İŞ YOK, napacağım??
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ulke ekonomisi şu anda kötü zor bulursun

Ulke rkonomisi=iş=istihdam

• Ne işe yarıyorsun? Hangi işi yapabilirsin? Diplomanın önemi yok, sen işverenin işine yaramayacaksan 10 diploman da olsa önemi yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mimar SaNAN

Ne işe yarıyorsun? Hangi işi yapabilirsin? Diplomanın önemi yok, sen işverenin işine yaramayacaksan 10 diploman da olsa önemi yok.

Çağrı merkezi dışında her işi yaparım hocam. Diplomanın önemi nasıl yok eczaneye başvuru yaptım adam işletme bitirmişsin eczane ne alaka kendi bölümünün üstüne bak dedi. Haklı.
  • kaano2 K kullanıcısına yanıt
    Her işi yaparım diyen hiç bir iş yapmayı bilmeyen adamdır kardeşim kusura bakma. Kendine bir yol çiz, bir meslek belirle. Kafanda meslekleri bir tart ölç-biç, gerekirse tekrar oku.
    Ben de az çok senin durumundayım, seçenekleri değerlendirip tek yönde gitmek istiyorum.
  • bime gir

• aramıza hoşgeldin :)
  • Allah yardim etsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Mimar SaNAN

Her işi yaparım diyen hiç bir iş yapmayı bilmeyen adamdır kardeşim kusura bakma. Kendine bir yol çiz, bir meslek belirle. Kafanda meslekleri bir tart ölç-biç, gerekirse tekrar oku.
    Ben de az çok senin durumundayım, seçenekleri değerlendirip tek yönde gitmek istiyorum.

Görüşüne katılmıyorum. Dediğimin arkasındayım her işi yaparım işten kaçan bir yapım yok çok şükür. Kendime bir yol çizdim mesleğimi kafamda belirledim kursuna gittim uygulamalı eğitimimi aldım sertifikamı kazandım. Ancak halen daha iş bulamıyorum. Her işi yaparım dememin sebebi kendi istediğim meslekte iş bulamam başka alanlara yönelmeme beni mecbur kılıyor. Halden anlayan anlar ihtiyacımız olmasa hiç uğraşmam bir okul daha okurum.
    Hakkımızda hayırlısı olsun.

• babanın cevreden torpil bul
  • quote:

Orijinalden alıntı: murekkep yalamis

Ulke ekonomisi şu anda kötü zor bulursun

Ulke rkonomisi=iş=istihdam

+1..
    Maalesef.. Sanırım 2+2 yapıp askerliğimi tamamlıcam bu düşünceye doğru gidiyorum artık...
  • Askerlik yapmadan, 3 aylık sadece kurs birikimi ve önlisans ile iş bulmayı bekleme fazla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris195

babanın cevreden torpil bul

Hocam bulduk torpilde bulduk kız kaçıranda bulduk havai fişekde bulduk .. :)
    Ses seda yok kimseden :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Catology

Askerlik yapmadan, 3 aylık sadece kurs birikimi ve önlisans ile iş bulmayı bekleme fazla.

Askerliği anlayabiliyorum. Ancak diğer kanılara nasıl vardın ? Açıklar mısın ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.