Şimdi Ara

İş Buldum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık aynı yerde 10 yıldır çalıştığım firma iflas edince, mecburen işten çıkarılmıştım. İşten çıkarıldıktan sonra 1 buçuk aydır işsizdim. Neyse, son bir şirkete başvuru yaptıktan sonra bana dönüş yapıldı. Görüşme sonucunda işe alındım ve evraklarımı hazırlayarak sigortam başlatıldı. Hiç umudum yokken şaşkın oldum açıkçası. Borcum veya pek paraya ihtiyacım olmadığı için maaşı dert etmedim. Ancak şu var ki, eski çalıştığım yerden daha fazla yeni maaşım. Sadece emekli olabilmek için 1.5 yıl SGK primleri dolsun diye çalışmayı hedefliyorum. İşim oldukça kolay gibi ve yöneticiler iyi şimdilik. Tek hayalim 1.5 yıl sigortalı çalışarak, primleri doldurup emekli olmaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayırlı olsun hocam, adınıza mutlu oldum. İşsizlik zor gerçekten, çeken bilir. Eski işyerinizden tazminatınızı vs alabildiyseniz daha da iyi olmuş sizin için yeni işin maaşı da yüksekmiş 

• Tazminatların hepsi ödendi hocam. Tazminatsız kimseyi çıkarmadılar. Firma sadece zarar ettiği için kapandı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun
    Önceki iş ve şimdiki iş ne üzerine

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 5 yıl gayretle çalıştım daha iyi bir iş bulunca ayrıldım fakat ayrılırken bana tazminat vermediler kuruş bile alamadım. Kendinizi şanslı sayın hayırlı olsun.

• M0meNtS kullanıcısına yanıt

Daha iyi bir iş bulup istifa etmişsin, sana ne tazminatı verecekler?

• Pablo Vader kullanıcısına yanıt

Kıdem tazminatı.

çok değil 50 bin yuro atsalardı iyidi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İş bulamadım
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • M0meNtS kullanıcısına yanıt

İstifa edene yol verirler ancak

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.