Bildirim
İş görüşmesinde eksi yönleriniz sorulduğunda???
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Geliştirilemeyecek ve değiştirilemeyecek bir eksim olmadığını düşünüyorum diyeceksiniz tabii ki de. -
Onları dersen sana ;
-
Çok çalışmak -
o an için insanları illaki bir eksi yönü vardır diye düşünüyorum, ama dediğiniz gibi bunlar değiştirilmeyecek yada düzeltilmeyecek değil.o anki eksi yön önemli -
Vakti zamanında bu soru benim de canımı sıkmıştı. cevap olarak kendimi işime çok fazla veriyorum bazı dönemlerde o kadar işimi düşünür hale geliyorum ki bu dönemlerde iş arkadaşlarım asosyal olmamdan şikayet ederlerdi. on numara cevaptır. -
İş görüşmesinde bana sorulmuştu bu soru tabikide eski yönümüm olmadığını ve daima yeni yönlerimin olduğunu söylemiştim.Adam sizi arayacağız demişti.1 hafta kadar oldu ama hala aramadılar.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X