Şimdi Ara

İş Hayatının İnsanı Yıpratması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şöyle arkama dönüp bakıyorum, aradan 4 sene civarı zaman geçmiş. 21 Yaşında işe başladım 25 yaşındayım. Alanımla alakalı bir iş yaptığım için memnundum fakat iş hayatı gerçek anlamda insanı yıpratıyor.

İnsanlarla, bürokrasi ile uğraşmak, saçma sapan yazılı olmayan yasalarla ve kurallarla uğraşmak. İnsanı en genç zamanlarında yaşlandırıyor. Birde buna aile baskısı eklenince daha kötü oluyor. Mesleğimi severek yapıyorum ilerlemeye çabalıyorum fakat yabancı veya Türk vatandaşı olsun insanların aşağı yukarı mentalitesi aynı.

Her mesleğin zorlukları var fakat insanlarla uğraşmak beni öldürüyor. Yeri geldi kanser yöneticilerle beraber iş yapmak zorunda kaldım hatta kavga ettim yeri geldi onlar gittiler ben kaldım iş yerinde.

Bir süre kafamı dinlemem ve kendimle ilgilenmem gerek diye hissediyorum. Yeni bir iş, yeni bir başlangıç... 2025 büyük şeylere gebe her zaman diyordum öylede oldu.

Önlisans zamanlarımı özlüyorum. Öğrencilik paran varsa gerçekten güzel bir şey. İş hayatı insanı çökertiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zer0_0ne -- 13 Şubat 2025; 23:15:26 >

• Başarılar zer0 hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katılıyorum çok yıpratıyor sözde para kazanınca rahatlaman lazım ama o kadar iş bilmez ve egoist insanlarla ugrasiliyor ki yüksek maaş bile yetmiyor toparlamaya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En güzeli memur olmak dert tasa yok

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hayatımızın en iyi yılları çalışmakla geçiyor emekli oluncada okeye dörtüncü ancak hayat boş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ben 30 yaşında yim ve sayamadigim kadar ise girdim isten ciktim . Kimi patron kimi is . Hepsinin zorlayan bir tarafi var . 8den 5 e kadar gunu ise veriyoruz gelir gelmez uyku sabah yone ayni. Bu düzen bana gore degil. Ben bu dunyaya calismak icin gelmedim . Evim arabam yok saygilar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İş hayatı...
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.