Şimdi Ara

İş Kurmak İstiyorum Önerileri Olanlar Buraya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
2
Favori
3.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ankarada Bi İş Kurmak İstiyorum 150 milyar gibi bi sermaye cıkarta bilirim sizce neler yapabilirm ne gibi imkanlarına girebilirim. .

• yaş kaç?
  • Buranin yas ortalamasi dusuk cok iyi fikir alabilecegini sanmiyorum. Fakat ben olsam bar club tarzi biryer acardim tutarsa zenginsin tutmazsa saglik olsun..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: schwifty

Buranin yas ortalamasi dusuk cok iyi fikir alabilecegini sanmiyorum. Fakat ben olsam bar club tarzi biryer acardim tutarsa zenginsin tutmazsa saglik olsun..
    Elinde o kadar parası olan nasıl bir iş yeri kuracağını düşünemez. Parası olmayanın hayalinde güzel bir iş yeri vardır .
  • Ben sana derim ki siyah cam filmi işine gir çok para var ;)
  • Öncelikle Yaşım 22 Genç Bi Girişimciyim 200milyon gibi bi miktarda sermayem var
    bi arkadasımız bowling salonu acmayı önerdi bencede cok iyi bi fikir ama arastırmalarıma göre daha büyük miktarda bi sermaye istiyo ögrencilere yönelik bi iş istiyorum eglence sektöründe.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bbai

Buranin yas ortalamasi dusuk cok iyi fikir alabilecegini sanmiyorum. Fakat ben olsam bar club tarzi biryer acardim tutarsa zenginsin tutmazsa saglik olsun..

Dogru Bildin Saygılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugra cagrı

quote:

Orijinalden alıntı: Bbai

Dogru Bildin Saygılar

Alıntıları Göster
    Dostum benim önerim eskişehirde "Köfteci Yusuf" açman.Merkezi bursa da ve bikaç şubesi var yine bursada.Adamlar resmen para basıyor.Uygun fiyata ızgara köfte yapıyorlar ama zannedersin ki bedavaya dağıtıyorlar.Millet resmen sıra oluyor önünde.Eskişehirde açsan hayatta boş kalmaz; öğrenci şehri zaten fazla yemek seçeneği yok, şahsen ben haftada 3 kere gelirdim.Bi araştır istersen.

• quote:

Orijinalden alıntı: Muten Roshi

Dostum benim önerim eskişehirde "Köfteci Yusuf" açman.Merkezi bursa da ve bikaç şubesi var yine bursada.Adamlar resmen para basıyor.Uygun fiyata ızgara köfte yapıyorlar ama zannedersin ki bedavaya dağıtıyorlar.Millet resmen sıra oluyor önünde.Eskişehirde açsan hayatta boş kalmaz; öğrenci şehri zaten fazla yemek seçeneği yok, şahsen ben haftada 3 kere gelirdim.Bi araştır istersen.

Alıntıları Göster
    150bin iyi iş kurmak için yeterli bir sermaye değil bence en azından 50bin daha ekle üstüne ondan sonra ne yapıyorsan yap.Çünkü gıda vs işine girersen ilk 1-2 ay zarar edeceksin.

• quote:

Orijinalden alıntı: In God We Trust

150bin iyi iş kurmak için yeterli bir sermaye değil bence en azından 50bin daha ekle üstüne ondan sonra ne yapıyorsan yap.Çünkü gıda vs işine girersen ilk 1-2 ay zarar edeceksin.

Alıntıları Göster
    150 veya 200 olması önemli degil iş kafama yattıktan sonra borc bulur kredi ceker 250 binde yaparım ama yeterki kafama yatsın olay bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayvansı Terlik

Ben ankaradayım ama fikrin icin teşekkürler yinede bowling salonu acmak benim kafama yatan tek iş :)
  • quote:

quote:

Ben ankaradayım ama fikrin icin teşekkürler yinede bowling salonu acmak benim kafama yatan tek iş :)

Bowling yanında bilardo işinede girebilirsin 2 masa alsan başlangıç için yeter. Çeşit olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: StummScream

quote:

quote:

Bowling yanında bilardo işinede girebilirsin 2 masa alsan başlangıç için yeter. Çeşit olur.

Alıntıları Göster
    Otomobil parça cılık vs yapabilirsin toptan alıp tamircilere vs satabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: MESUT52_34

Otomobil parça cılık vs yapabilirsin toptan alıp tamircilere vs satabilirsin.

Alıntıları Göster
    Hocam iş kurarken aklına illa dükkan açmak gelmesin,güzel bir fikrin varsa internet sektörünede yatırım yapabilirsin.Ayrıca bowling salonuda iyi fikirmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: riaz

Hocam iş kurarken aklına illa dükkan açmak gelmesin,güzel bir fikrin varsa internet sektörünede yatırım yapabilirsin.Ayrıca bowling salonuda iyi fikirmiş

Alıntıları Göster
    Eğlence merkezi oluşturabilirsin mevcut bir alışveriş merkezinin alt veya üst katlarında. Fiyatları bilmediğim için yardımcı olamıyorum ama nasıl diyeyim sadece bowlingle yürümez. Ufak tefek oyun makineleri, bilardo vs. kesinlikle kurmalısın. Uzun vadede karlı bir yatırım olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: bc_

Eğlence merkezi oluşturabilirsin mevcut bir alışveriş merkezinin alt veya üst katlarında. Fiyatları bilmediğim için yardımcı olamıyorum ama nasıl diyeyim sadece bowlingle yürümez. Ufak tefek oyun makineleri, bilardo vs. kesinlikle kurmalısın. Uzun vadede karlı bir yatırım olur.

Alıntıları Göster
    Açık alanı olan bir dükkan kiralarsın.Satılabilecek inşaat ve dekorasyonla ilgili malzemelerin bayiliklerini alırsın.15-20 bin liralık bir forklift alırsın 2.el.En önemli husus, internette üst sıralara çıkabileceğin bir web sitesi tasarlatman lazım.Bu dediklerimi yap, az çok ticaretten anlıyorsan ihya olursun.

Ama en önemli şeyler: üst sıralarda bir web sitesi + açık alanı bol, her malzemenin güzelce sergilendiği bir showroom.

Stoklu çalışsan bile 100 bine halledersin bu dediklerimi

• quote:

Orijinalden alıntı: Artı SIFIR

Tabiki Düsüncem O Sadece Bowling Olmuyacak Bu İşte + 2 amerikan bilorda +2 üc top bilardo + oyun makinaları + cafe bar tarzı bi ortam düşünüyorum ama arastırmalarıma göre bu fiyat beni cok cok aşıyo arastırmalarıma göre böyle bi dükkana en az tahminen 1 trilyon gibi bi fiyat cıkıyo saygılarımla

Not : 200-300 milyona acılcak bi yer olsaydı herkez bu bowling işine girerdi saten

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Artı SIFIR

Tabiki Düsüncem O Sadece Bowling Olmuyacak Bu İşte + 2 amerikan bilorda +2 üc top bilardo + oyun makinaları + cafe bar tarzı bi ortam düşünüyorum ama arastırmalarıma göre bu fiyat beni cok cok aşıyo arastırmalarıma göre böyle bi dükkana en az tahminen 1 trilyon gibi bi fiyat cıkıyo saygılarımla

Not : 200-300 milyona acılcak bi yer olsaydı herkez bu bowling işine girerdi saten

Alıntıları Göster
    İthalat ihracat işi yap

Convers yurt dışında 30 tl

Burda 120 tl :D

Süperstarda aynı şekilde..

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3AA68E795

İthalat ihracat işi yap

Convers yurt dışında 30 tl

Burda 120 tl :D

Süperstarda aynı şekilde..

Alıntıları Göster
    Lüks pert araçları al, sanayide adam et ve kirala
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkflow

Lüks pert araçları al, sanayide adam et ve kirala

byle bi iş düsünmyorum teşekkürler :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.