Şimdi Ara

İş’te Üniversiteli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

14 Kasım 2016 Pazartesi günü iş bankası güvenlik birimi arayıp İş’te Üniversiteli kredi kartınız riskli durumda kopyalanmış olabilir elinizdeki kartı iptal edip yeni kart gönderimini sağlayalım dediler. İşlemi onayladım.

Bugün kart ne zaman elime ulaşır diye aradığımda kartın iptal edildiğini öğrendim. Tekrar kart için başvuru yapmam ve eski kart iptal edildiğinden dolayı üzerindeki tüm taksitli işlemleri nakit olarak ödemem gerekiyormuş. Yeni kart onaylanırsa taksitli işlemlerin aktarımı söz konusu değilmiş.

İş bankası şubesiyle görüştüm sistemsel hata yüzünden böyle olmuş ve öğrenci belgesi ile tekrar kart başvurusunda bulunmak zorundaymışım.
    Kart üzerindeki taksitli işlemlerden dolayı kızınca taksitlerin aktarımını sağlarız diyerek yeni kart başvuru sözleşmesini imzaladım.

Sözleşmeyi imzaladıktan sonra taksitli işlemleri tekrar sorunca bakalım aktarımını sağlayabilir miyiz diyor.

(Şuana kadar sürekli olarak hesap özetinin tamamını ödedim.)

Arkadaşlar bu konuda ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi molnet -- 18 Kasım 2016; 1:28:2 >

• muhtemelen elemanın birisi
    yeni kart başvuru kotasını dolduramadığı için işten atılmamak için
    tesadüfen seni aramış
    senin kart iptal ettirip yeni başvuru almaya çalışmış.
    olan sana oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetmetingülcan

muhtemelen elemanın birisi
    yeni kart başvuru kotasını dolduramadığı için işten atılmamak için
    tesadüfen seni aramış
    senin kart iptal ettirip yeni başvuru almaya çalışmış.
    olan sana oluyor.

Ne yapmaya çalışıyorlar bende anlayamadım.Yeni kart hala gelecek.
    Mail attım neredeyse 1 ay olacak ( şikayetinizle ilgili incelemeler hala devam etmektedir )diye mesaj geliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.