Şimdi Ara

İş yeri için ups güç kaynağı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 bilgisayar 1 buzdolabı 3 monitör 4 ampülü ortalama 8 saat kadar çalıştıracak bir ups önerisi istiyorum sizlerden. Bu sistemi en düşük fiyatlarla nasıl tamamlarım? (Şuan mevcutta olan upslerimde araba aküsü bağlı. Birinin aküsü bozuldu malum sebeplerden, diğeride bozulmaya yüz tuttu. Hepsini tek ups ile çözmek istiyorum.)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Buzdolabı mı ???
    cevabı merak ettim valla...
    Buzdolabını çalıştıracak UPS nin fiyatının 20 yıllık yiyecek fiyatından daha pahalıya geleceğini öngörüyorsunuz değil mi ?
  • Buzdolabı diyorsanız sizin sanayi tipi olan ups'lerde bakmanız lazım.Onların fiyatlarıda 5-10bin'den aşağı değildir.
  • Bir çok kişi UPS leri jenaratör gibi düşünüyor.Halbuki UPS deki amaç ani elektrik kesintilerinde o an pc ile ilgili kayıt edielecek önemli evrak , program vgbv gibi çalışmaları kaydetmek için size süre tanıyan bir cihazdır. Jenaratör yok ise ups yi sadece pc yazıcı vs kulllanın bunun haricinde size fayda vermez.
  • buzdolabında ilaç var. O yüzden yiyecekle mukayese etmiyorum :)
    Otomatik çalışan jeneratör yerine gece kesintilerinde sabaha kadar idare etmelik bir ups düşünmüştüm. Fabrika tipi upslerden düşündüğümde cihaz pahalı alüleri daha pahalı. Cihazı aküsüz alıp start stop özellikli araçlara takılan deşarja dayanlıklı araba tipi akülerden bile bağlamayı düşündüm. Ama tabi bilgi sahibi olmayınca lafta kaldı.

Mesela 10kva dediğimiz bir ups bahsettiğim cihazları ortalama ne sürede çalıştırabilir?

• UPS lerin besleme süresini güçleri değil, akü kapasitesi ve beslenen yükün durumu belirler.
  • Hocam doğru söylüyorsunuz ama 600va ups ye çaycı bağlayın çalıştığında demek istediğimi anlarsınız

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.