< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
İş yerimi nasıl şikayet edebilirim
-
-
Cimere yaz detayıyla
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Cimerin ilgilendiği yok kaç kişi yazdı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
chpliler yapıyor şeklinde şikayet et.
-
Dalga geçilecek konu değil uza başka yerde gırgırını yap
Rüşvet yeme, vergi kaçırma her yol var. Savcılığa suç duyurusunda bulunabilirsin. Ama kimliğin ortaya çıkar başın belaya girer mi orasını sen bileceksin. Rüşvet yiyen sigortacıları Ankara'ya ihbar edebilirsin.
-
Sigortacıların adlarını bilmiyorum ki
Savcılığa gitsem bunların avukatı var bir işler çevirip belki kimin şikayet ettiğine ulaşabilirler
Direkt bulunduğum yerdeki emniyet müdürlüğüne gidip ihbar mı etsem acaba plakaları ve sigortasız çalışanların isim soyismini vererek
Nereye ihbar edersen et kimliğin belli olacak. Yukarıda da yazdım. Bu riski kendin alacaksın.
Sigortacının adını bilmene gerek yok. Tarif edersin. Şu tarihte şu araçla şu işyerini denetlemeye gelen diye...
Emniyete de gidebilirsin. Kendi görev alanlarına girmese bile seni doğru yere yönlendirirler.
-
dalga geçtiğimi kim söyledi. ülkenin çivisi çıkmış. izahı olmayınca mizahı akla geliyor tabi. sen de haklısın.
-
Cimer kimliği gizli tutmuyor mu
Akaryakıt ve otobüs firmalarında dönen paraların miktarını ve bu sektörlerde olan şirket sahiplerinin cinsini düşününce ben olsam ihbar edip de hayatımı tehlikeye atmazdım.
-
Elimdeki bilgileri bir gazeteciye ulaştırsam o bir şeyler yapabilir mi
Aslında gerekli adımlar atılırda sonunda yine sen uğraşırsın, eniyisi kaç kendini kurtar
(haberlerde ne rakamlar dönüyor onları duyan yok)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Canını emanet edebileceğin kadar güvendiğin bir gazeteci bulursan belki; ama sonuçta bu ülkede ne yolsuzluklar, ne ihaleler, ne rüşvetler, ne vergi kaçakçılığı, ne kara para aklama, ne uyuşturucu kaçakçılıkları, ne vergi afları oldu ve bunlara hiçbir şey yapılmadı. Dilan Polat ve kocası bile göstermelik 10 ay hapis yatıp çıktılar. Balık baştan kokar.
-
İşletme sahipleri Fetöcü falan dese aynı gün baskın yapılır diyorum ben de.
Dalga değil, hakikaten ülke gerçekleri ile örtüşen bir emniyet dinamiği olduğu için yazdım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Gündemdeki narin meselesini biliyorsundur
Bu kızın ailesinin Diyarbakır milletvekili ile bağlantısı olmasına rağmen hepsi şuan hapse atıldı çünkü olayın üstüne çok gidildi
Haber kanallarına bu bilgiyi atsam mı diyede düşünüyorum ama benzinlikçi ile kim ilgilenecek ki kimse
Paranı kazanmaya devam edebiliyorsan ses çıkarma çünkü şikayetlerin havada kalıp sen mimlenirsin zamanında başıma geldi aynı durum adalet yargı vs bütün herşey ellerinde olduğu için zararlı sen çıkarsın diktatörlükle yönetiliyor ülke bunu unutmamak gerek.
-
ekşi sözlüğe başlık açtır canını çok sıkıyorsa bu konu. onun dışında başına iş alırsın.
-
bu durumu denetleyen sgk sonuçta. sgk'nın yapacağı denetimi kolaylaştıracak olan başka kurum yok mudur? misal bu işyerlerinin satış defterlerini denetleyen epdk'dır. aynı şekilde küçük esnafın satış defterlerini denetleyen gib'dir. kazançlarına bakacak, çalıştırması gereken işçi sayısına bakacak, kaç işçi çalıştırdığına bakacak, gerekirse çalıştırıyorum dediği kişiye bakacak. sen bu kazancı bu kadar işçi ile yaparsın veya yapamazsın diyecek alacak yakın takibe.
benim de gıcık olduğum bir durum var. yani bir işyeri fiş kesmeyebilir ama nasıl diyeyim şimdi. satışını yaparken, malın etiketlerini okutuyor ve satış fiyatını söylüyor ama fiş kesmiyor. yani neyi kaça aldığını sadece kendisi görüyor. şikayet edilecek insanlar da değil. bu fiş kesme ile ilgili yapılan duyurulardan haberlerinin olduğunu bile sanmıyorum. ülkemizde devletten vergi kaçırmak için elden ne gelirse yapılıyor. fazla vergi alınmasının sebebi bu mu acaba? işçi çalıştırır, maaşın bir kısmı bankaya bir kısmı da elden verilir. bu hala yapılabiliyor mudur bilmem. konu başka ama olsun, bir örnek daha verelim. diyanet emekli maaşları promosyonu için işleyiş açısından faize tam olarak benzememekle birlikte, faiz şüphesinden de tümüyle uzak değildir diyor ve tavsiye veriyor. alma, alırsan ve ihtiyacın da yoksa dapıt diyor. ama emekliye bu tutarlardaki artış müjde olarak veriliyor. bir tarafta diyanet diğer tarafta ise.. aklıma takıldı geçen. madem böyle bir durum var veren verebilir ama sen niye veriyor, verdirtiyorsun? sonra baktım ki faizsiz işlem yapan katılım bankaları diye bir sistem varmış. yani diyaneti bile ikna etmiş gibi görünen bir sistem var. faize benzemiyormuş. nasıl benzemiyor? yani.. konuyu getireceğimiz nokta sistem. nasıl bir sistem isteniyorsa o uygulanıyor. benim gördüğüm bu. sonra sisteme yama yapmaya çalışılıyor.
-
Bir kişi kurban edilip tüm suç onun üstüne yıkılacak, sonra bu şahıs cezaevinde"intihar" edecek; olay soğuyup gündem değişince de ailenin geri kalanı tahliye edilecek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 21 Eylül 2024; 17:5:28 >
chpliler yapıyor şeklinde şikayet et. |
Canını emanet edebileceğin kadar güvendiğin bir gazeteci bulursan belki; ama sonuçta bu ülkede ne yolsuzluklar, ne ihaleler, ne rüşvetler, ne vergi kaçakçılığı, ne kara para aklama, ne uyuşturucu kaçakçılıkları, ne vergi afları oldu ve bunlara hiçbir şey yapılmadı. Dilan Polat ve kocası bile göstermelik 10 ay hapis yatıp çıktılar. Balık baştan kokar. |
Rüşvet yeme, vergi kaçırma her yol var. Savcılığa suç duyurusunda bulunabilirsin. Ama kimliğin ortaya çıkar başın belaya girer mi orasını sen bileceksin. Rüşvet yiyen sigortacıları Ankara'ya ihbar edebilirsin. |
Paranı kazanmaya devam edebiliyorsan ses çıkarma çünkü şikayetlerin havada kalıp sen mimlenirsin zamanında başıma geldi aynı durum adalet yargı vs bütün herşey ellerinde olduğu için zararlı sen çıkarsın diktatörlükle yönetiliyor ülke bunu unutmamak gerek. |
Akaryakıt ve otobüs firmalarında dönen paraların miktarını ve bu sektörlerde olan şirket sahiplerinin cinsini düşününce ben olsam ihbar edip de hayatımı tehlikeye atmazdım. |
Benzer içerikler
- atık su bedeli nedir
- twitter ifşa
- b ehliyet 125 cc eğitimi ücreti
- erlik gerçek adı
- 6 aylık kira sözleşmesi olur mu
- atatürk filmi
- kasım ayı elektrikli araç satış rakamları
- devletin ücretsiz yazılım kursu
- byd fiyat listesi
- en zengin ülke
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X