Şimdi Ara

İş yerimiz için box arıyoruz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: __kadıköyRAP__ Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
87
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar şehir dışında bi restorantımız var. Turkcell ve vodafone çekiyor. Turkcell superbox aldık fakat 200gb kotalı paketi bile çok aşırı pahalı. Vodafonedan sınırsız paketler olan bi faturalı hat alsak box gibi bişeyle dağıtım yapabilir miyiz. Yoksa hot spot görüp neti dağıtmaz mı. Benim için çok önemli bu konu için değerli yorumlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öncelikle ilk tercihiniz altyapı bağlantısı olmalı altyapı yoksa en yakın altyapı nerede var onu bulmalısınız eğer şöyle 500m kadar bir yerde varsa belki gerekirse cebinizden karşılayarak altyapı alabilirsiniz bir çevrenize bakın en yakın altyapı nerede.Sonrasında ise uydunet çanak tarzı alternetifler var bunlar olabilir

türksat kablonet tarifeleri - uydunet internet ücretleri
    Türksat Kablonet Tarifeleri - Uydunet İnternet Ücretleri
    https://www.fiberkablonet.com/internet/uydunet-tarifeleri?srsltid=AfmBOop8LesG-43dNXvSc45yJrFiPLKkjj9MSduJOs8Q_ZUjtgUYD9IP

uyguna gelir mi bilmem ama sınırsız sonuçte.

yani yapmanız gereken şey etrafınızdakiler internete nasıl ulaşıyorsa ne çözümleri varsa onu uygulamak ha etrafım bomboş dağın başındayım derseniz.Benim bildiğim kablosuz 2 seçenek var biri çanak anten biride bu superbox tarzı cihazlar bir arayın araştırın .

• Vodafone sınırsız kullanan birileri yazabilirse iyi olur. Paket gayet iyi paket ama tamamen sınırsız kullanılmaması için önlemler almış olabileceklerini düşünüyorum. Gerçi evde Vodafone sabit kullanıyorum, daha kullanım miktarını göremiyorum sistemlerinde, neyse ki bağlantı sınırsız. Belki sayamıyorlardır bile kullanımı. :D

• evet modeme takarsanız hotspot paketinden yemiş olursunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.