Şimdi Ara

@ işareti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
20.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarımda et işaretini yazamıyorum. []}{ gibi ifadeleri € ß gibi ifadeleri de yazıyorum ama et çıkmıyor. ctrl+winlogo+alt gr+Q ile de et yazılabiliyor ama alt gr+Q ile olmuyor. Forumlara baktım, bilgisayarı taradım ama nafile. Bilgisayar açıldığında bir süre yazılıyor ama o süre geçince yazamıyorum. 30 saniye kadar bir süre bu.

Yardımlarınızı bekliyorum.

• Klavyen f tipi mi?Daha başka ne sorun olacak?
  • ekran klavye si ile sürekli yazarsa klavyede sorun var demektir.normal klavyeden "@" e basmayınca sana ekran klavyesinden "@" yapmayı deneyin. sorunun nerede oldugu anlasılr.

Not: bende yukarıda ki cümleler de "@" kullandım ya. benim altgr tusu temassızlık yapıyomus yeniş farkkettim. sendede aynı sorun olabilir. tusları cıkar bi güzel temizle
  • Aynı sorun şuan bende var. ekran klavyesi nafile. olmuyor. ama wintuşu+altgr+ctrl+Q ile yazıyor. Klavyem Q klavye. Çözümü bilen var mı?
  • Sadece ctrl+Alt+Q tuşuna basın
  • alt+shift yapın Düzelir
  • ctrl+shift yap sonra bak bakalım altgr+Q = @ oluyormu :)
  • Hocam ilginiz icin tesekkur ederim ancak dediklerinizi denedikten sonra sorun duzelmedigi gibi
    yumusak g harfinden `[`
    uzumun `u` harfinden `]`
    `i` harfinden ` ' `
    noktali virgulden `\`
    noktadan `/`
    izdirapin `i` harfinden `i`

yazmaya basladi ve duzeltemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozas_91

Hocam ilginiz icin tesekkur ederim ancak dediklerinizi denedikten sonra sorun duzelmedigi gibi
    yumusak g harfinden `[`
    uzumun `u` harfinden `]`
    `i` harfinden ` ' `
    noktali virgulden `\`
    noktadan `/`

Alt Gr+Shift, Alt Gr+Shift, Alt Gr+Shift, yapın bir kaç kere. Düzelecektir büyük bir ihtimal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ClHAN

quote:

Orijinalden alıntı: ozas_91

Hocam ilginiz icin tesekkur ederim ancak dediklerinizi denedikten sonra sorun duzelmedigi gibi
    yumusak g harfinden `[`
    uzumun `u` harfinden `]`
    `i` harfinden ` ' `
    noktali virgulden `\`
    noktadan `/`

Alt Gr+Shift, Alt Gr+Shift, Alt Gr+Shift, yapın bir kaç kere. Düzelecektir büyük bir ihtimal.

Hah.. çok teşekkür ederim artık @ işaretinide altgr+q kombiniyle yapabiliyorum. Hemde ğüi,ç. harf ve simgelerini normal yazıyorum. Teşekkürler tekrar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.