MHP den önce Bozkurt vardı ama Bozkurt işareti yoktu fark bu. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Merih Demiral'ın yaptığı bozkurt işaretinin çakma solcuları ve Türk düşmanlarını kudurtması (9. sayfa)
-
-
Berlin kırmızı beyaz olmuş. Mehter takımı, kurt maskeleri vs. Top arabaları, gürzler, kızgın yağlar filan da olmalı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bozkurt Türk milletinin sembolüdür.Bu sembolü yıllarca sadece MHP'nin kullanmış olması değerini düşürmez ya da sadece bir siyasi partiye ait kılmaz.Kimse bu konuda kendisini kandırmasın.
Nazım Hikmet'in 'Şayak Kalpaklı bir adam' şiirinde Atatürk'ü 'Sarışın bir kurda benziyordu' şeklinde tasvir eder.Cumhuriyetin ilk yıllarında ve Atatürk yaşarken bozkurt birçok yerde kullanılmıştır.Hatta Cumhuriyetin 10.yıl kutlamalarında Ankara'da kurulan bir anıtın iki ayağında bozkurt resmedilmiş bir haldedir;
1961 yılında üretilen ve ilk Türk lokomotif olma özelliği taşıyan lokomotifin adı da 'Bozkurt'tur;
1961'de ortada MHP bile yoktu.
Atatürk'ün bakanlarından olan Mahmut Esat'ın soyadıda 'bozkurt'tur.Bu soyadını bir Türk gemisi olan Bozkurt'un 1926'da bir Fransız gemisi olan 'Lotus' ile çarpışması ve batması sonucunda Türkiye'nin haklılığını Uluslararası Adalet Divanında başarıyla savunduğu için almıştır.Dikkat edin 1926'da bir Türk gemisinin adı 'Bozkurt'.1926'da ortada MHP yok.
Atatürk döneminde bozkurt ile basılan paralardan,pullardan bahsetmiyorum bile...
'Bozkurt' Atatürk'ün vefatından sonra Türk milliyetçiliği gibi geri plana atıldığı için MHP'nin tekeline girmişti.Ancak son yıllarda MHP'den bağımsız bir Türk milliyetçiliği geliştiği için bozkurt olması gerektiği gibi siyasi bir partinin tekelinden çıkmış bulunuyor.Günümüzde Bozkurt işareti de genel olarak Türk milliyetçileri ve Türkler tarafından benimsenmiş vaziyette.Yani bozkurt işareti yaptığınız için MHP olmazsınız...
Yalnız bu son olaylar Türkiye'de yok edilmek ve görmezden gelinmek istenen Türk milliyetçiliğinin ne kadar kök saldığını dosta,düşmana herkese gösterdi...Twitterda çokça dolanan bir sözü burada tekrar ediyorum;'Türk,Türkiyeliliği yenmiştir'...Israrla bu millete 'Türkiyelilik' ya da 'ümmetçilik' gömleği giydirmeye çalışanlara duyululur...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Long Nightt -- 7 Temmuz 2024; 4:29:24 >
-
Vardı kardeşim kurt da kutsal. Ülke olarak biz bu zihniyetlerle hiç bir yere varamayız olduğumuz yerde sayarız. Adamlar maça konsantre olurken tadını çıkartırken biz yok bozkurt işareti Türklük yok parti işareti Merih beyefendisi iyimi yaptı belki oynasaydı skor böyle olmazdı sonuca bakmak lazım. Bu olayın kimseye bir faydası yoktur bilakis zararı olmuştur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkeolojik eserlerde koç figürü var...
Güneş Dil Teorisi ...
Bunlar nasıl "ele" alınacak ?
-
senin kafanda sorun mu var? Yoksa anlama kabiliyetin mi yok. Benim Bozkurt işareti ile bir sorunum yok ama Mhp denen partinin illegal işler yapmaması lazım dedim. Dediklerimde hiç bir yanlış yok. Ben 67 yaşındayım ve ne dediğimi iyi biliyorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X