Şimdi Ara

Merih Demiral'ın yaptığı bozkurt işaretinin çakma solcuları ve Türk düşmanlarını kudurtması (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
3
Favori
4.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bilmek zorunda değil ama suc ise suc olan şeyi bilmiyorum diyemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freeleaks -- 5 Temmuz 2024; 13:57:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • freeleaks kullanıcısına yanıt
    Yooo evrensel olarak suç değil bu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Enteresan olan PKK terorist ve yandaslari ile cakma SOLcular ve sol seviciler simdi KINA YAKARLAR! Merih Demiral a 2 mac men cezasi onanmis .... Beklenen bir karardi. Sasirmadim. Burada icerdekilere ayar cekiliyor yine baslandi. Bu kivam bir sonraki basam icin! ...

Elbette magdur edebiyati yapan cakma kendini Turk sanan sekilciler de magdur edebiyatina baslarlar ...

Motivasyonlarla vandalizm filan baslanir. Cinayet Davasi golgelenir ! ....

• smart1978 kullanıcısına yanıt
    Bu topraklarda doğmuş olman türklük simgesi hakkında racon koymana yeterli değil. Türk değilsen kes sesini.

Suriyeli milyonlarca çocukta bu topraklarda doğdu. Türklük ve simgesi hakkında yaptıkları yorumun ne değeri olabilir. Sende öylesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 5 Temmuz 2024; 14:34:42 >
  • Bence gereksiz bi hareketti ama bu cezada ağır olmuş

• Sinirli ve Süratli kullanıcısına yanıt

Evrensel olarak suc olmasına gerek yok organizasyonu yapan adamlar suç olarak kabul ediyorsa suçtur.

Hukuk fakültesini kaç yıla kadar okudun. Ben 4. Sınıfını bitirdim.

• 2 maç ceza aldı h.o

Ben hukuk fakültesi okumadım. Ama şöyle bir şey için hukuk okumak gerekir mi. Ben bir futbol turnuvası organize ediyorum orada mesela oyuncu değişikliği sayısı 5 değil 2 olsun diyorum. Adam 3 oyuncu değişikliği yapmış e ne oldu bu suç oldu o zaman ona gelecek maçlar için ceza verebilirim. Tabi burada suç derken kastımız sportif faaliyet içerisinde. Yoksa hukuki anlamda mahkeme kurulsun hapse atılsın gibi değil.

Euro 2024ü düzenleyen adamlar da bir şekilde buna suçtur diyorsa hayır değildir deme hakkımız nasıl olabilir

Racon koymuyorum koyan senin ne oldugun saibeli durusun ve ifadelerin.

Iftira da atip yargi vermissin akli sira.

Racon kesmiyorum. Dedigimi demistim : Ataturk sonrasi turemis MHP filan bos isler. MHP Amerika nin SSCB Rus komunistinde karsi bir enstrumandiir. Ayni sekilde Ingilizlerin usta oldugu Islamiyet ten de Ingilizlerden oluru alarak MHP- Islam olan Turk -Islam anlayisi konmustur... Islamiyet ile bir birlik olusmaz ... Baska ulkelerin Islamiyet anlayisiylan da olmaz .... Turki Cumhuriyetlerde Islamiyet yok gibi veya bambaska yorumlaniyor ...

Sen kisir dongu cikmazlarla dolu MHP nin yozlasmasini ortbas mi ediyorsun ?

Turk dedigin bu tur suc isleyenlere karsi parti kisvesi altinda her turden naneyi yer ve sessiz kalinirsa bile suca ortaktir ...

Simgelerle bogulmussun... Turkluk bir bilinctir! .... Sekilcilik dogmatizm fikirsel dogmatizmler filan sen esasinda kime hizmet ediyorsun belli ...

Futbolcu bayrak harici karisik islere bulasmasi garip ...

Bu futbolcular da arastirilmali. Bazilari gecmiste Cemaatten nemalaniyordu yukseliyorlardi ... Bunda da MHP ve ona yakin turevleriyle bir menfaat vefa filan vardir diye suphelerim var. Ortam musait. Futbolcular kivamda.

Spor daki yozlasma bayadir var ... Spor spor icindir ... Gerisi hikaye ...

+1

• Hukuk fakülteleri bu kadar düştü mü? Dünyanın hiçbir ülkesinde suç eylemini yapan kişinin yaptığının suç olduğunu bilip bilmemesine bakılmaz.

• Diğer takımlar çift başlı kartal, horoz vs formalarla çıkıyorsa biz neden yarın bozkurtlu formayla çıkıp kudurtmuyoruz ?

• Başka bir fikir de şöyle.
    Yedek kulubemize bir kurt bağlayalım.
    Gol attığımızda kobrayı salmak anlamında kurdun ipini çözüp onu sahaya salalim.

• Merih Demiral

Melezmis ..... Laz Bosnak anna babanin cocugu imis. Esi de Yabanci ..

Cocuklarinin birinin ismi yabanci digeri hakkinda bir bilgim yok ...

tr.wikipedia.org
    Merih Demiral - Vikipedi
    https://tr.wikipedia.org/wiki/Merih_Demiral

Suan Turkiye de degil Sudi Araplarin ulkesinde oynamaktadir ...

Bunu Sudilere transferinde filan MHP in parmagi var midir ?

Sportif Basarisi da yok! Nasil yukselmis Milli Takima hayret! ...

Gemiste bir basarisi varmis ama utanc verici olarak :

"

2020 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda İtalya ile oynanan açılış karşılaşmasına ilk 11'de başlayan Merih, 53. dakikada topu kendi ağlarına göndererek 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın açılış golünü atmış oldu.[10] Bu gol turnuva tarihinde ilk kez kendi kalesine atılan açılış golü oldu.[11] "

Boyle bir aksilik ve basarisizliklarla Milli Takim da olmasi dusundurucu ... Yasi da genc degil ...

• por favor kullanıcısına yanıt

Illegal islerden Avrupa GINA deldi doldular da ... MHP Cinayet Davasi da emin olun takip ediliyordur biliniyordur dis basinca ..

Isinde duzgun ol. Demokrasi islevsel dinamik gelisebilen bir ulke ve gurbetcilerden olsun ... Bir de, is ahlaki , karakterin vs zenginlik katan cesitliligin olursa kudurtmak degil gonulden kucak ta acalar ...

Batinin derdi siyasi degildir yasadisi kirli islerin ayyuka cikmasi ...

• por favor kullanıcısına yanıt

Herkes şunu kaçırıyor mesele bir hayvanı kendine maskot yapmak değil. Mesele bir el simgesini kullanmak. Bozkurt Türk simgesi ama o el işaretinin geçmişi 30 40 yıldır var ve MHP yı simgeliyor

• Mhp Neden illegal ve karanlık işlerle uğraşır. Asıl sorulacak soru bu. Zira Avrupa da mhp terör örgütleriyle bağlantılı ve karanlık işlerle uğraşan bir parti diye bugün bütün tv lerde ve gazetelerde yazdılar. Bizim haberimiz mi yok bu mhp nin illegal işlerinden? 3 maymunu oynuyoruz.

• 2000watts kullanıcısına yanıt

Bu soruyu sormak da cevaplamak da cesaret ister.  

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.