O kardeşlik değildi sanki :) |
Merih Demiral'ın yaptığı bozkurt işaretinin çakma solcuları ve Türk düşmanlarını kudurtması (5. sayfa)
-
-
Brezilya'dan sevgilerle ...Sevgimi sana gostermek istedim de ...
Racon / kural koymussun kendi capinda ... Ifade ozgurlugudur ... Icraa ozgurlugu degildir dayatma hic degildir ... Gocunma ozgurlugun vardir. Ben ne tanimlarsam odur ......
Isaretlerden en cok rahatsiz olan MHP ulkuc ocaklari vs tum ocaklari ve hatta ceteler guruplar Almanya gibi bircok ulkede rahatsiz olan devlet kurumlari var. Olay bireysel tepkilerden ziyade kurumlardaki yasadisi islere bulasmis Turkiye de de bulasildigi on yillardir bilinen MHP ve turevlerin Avrupa da denk gelinmesidir.
MHP lilerde de uyanis var . Cogu yillar once terk etmisti ...
Turkluk isareti filan yoktur . Turk Bayragi vardir ...
Sporcular Turk BAYRAGI kullansaydilar ic kisimlarinda Turk Bayragi olsaydi onu gosterseydi gol veya baska musabakalarda veya alir eline bayragi zafer turunu keyfini gururla dunyaya gosterirdi. Buna da kimse birsey diyemezdi BIRAKIN GIKI akillarina bile gelmezdi ...
Bir proje gaza getirme var. Oyna getirmece. Turnusol kagidi gibi galeyane gelme kivami halen sicakmis! Kirinti kalmis ama faal olan Derinciler bunu kullanacaktir ! ...
Bayrak kullanilir. Bu tur basarilarda TURK BAYRAGI kullanilir ... MHP vs bayragi da olmasin ...
-
Ben nerede kullanıldığının anlamını değiştirdiğinde değinmek istedim. Avrupalıların hdp li olma ihtimali olmadığına göre siyasi simge olarak nitelemeleri bomboş bir fikirdir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Boş yapma hadi. Bozkurt işareti evrensel olarak türklük anlamı taşır. İcad eden ise Azerbaycan kurucusudur.
Yine kendince hayal ediyorsun yaziyorsun ... Mental Masturbasyon zararlikdir ...
Ataturk kullanmadi ... Azerbaycan da bir siyasi partili gordu bu ne dedi benimsedi. Siyasi mottosu oldu ... Olay bu ... Siyasi ... Turklugu siyasallastirilmasi da ayni ...
Turk Bayragi na BOS YAPMA diyorsun. Sonradan birilerinden gorme bir siyasi partili Ingiltere de paralarini toplatan damatlari farkli etnisite olmalari ise liberal olan ama gorunuste sozde filan Ulkucu olan birine mi bakacagim ?
Sen simdi Azeri Azerbaycanca farkini da tartisamasin ...
-
Yahu sen bu işareti niye siyasi partilere endeksleyip duruyorsun. Sana gerçeği söylüyoruz öğren diye tutup hayal diyorsun. Azerbaycan kurucusunun türklük işareti olarak yaptığı harekettir bu. Türkeş filan piyasada yoktu o zamanlar.
Onur BABACANyoutube"Türklerin ortak sembolü" denilen Bozkurt işaretinin tarihi. #bozkurt #türkhttps://www.youtube.com/watch?v=OvJB8JNJuj0&feature=youtu.be
-
Türkmüsün sen bilader? Türk değilsen yorum yapma.
Ben Brezilya'daki o işaretin farklı olduğunu söylemeye çalıştım. İyi şanslar anlamına geliyor.
-
- UEFA Merih Demiral'a 2 maç ceza verdi. UEFA bu cezayı savunma almadan onayladı. TFF ise CAS'a dosyayı gönderme kararı aldı.
-
İşte avrupadaki anlamı da ayrılıkçı Türklerin simgesi olması.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freeleaks -- 5 Temmuz 2024; 13:51:13 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bizene ?
Biz zafer işareti yapanları terörist olarak sucluyormuyuz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 5 Temmuz 2024; 13:51:46 >
Bize ne ama Euro 2024ü avrupa düzenliyor neden buna izin versinler.
Bilmem türkiyede bir maç olsa amed spor çift parmak zafer isaretinyaosansikinti okur mesela
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freeleaks -- 5 Temmuz 2024; 13:52:31 >
Yahu bunlar fikir özgürlüğü diye zirlayan adamlar. Severim yapacakları işi
Yahu işaret Türkiyedemi yapıldı ?
Avrupada ırkçılık artıyor iki yönlü bir olay. Avrupa li irkcilar türküleri sevmez. Avrupada ifade özgürlüğü olsun diyenler iki tarafı da sevmez
İşaret avrupada yapıldı oradaki Türklerin simgesi işte orada da türkcüler var cetelesmis halde o yüzden sıkıntı oldu
Merih Avrupa'da yaşamıyor ki ceza versinler. Bilmek zorunda mı avrupanin adetlerini
Bu topraklarda dogmus biriyim. Zoruna mi gitti ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X