Şimdi Ara

Merih Demiral'ın yaptığı bozkurt işaretinin çakma solcuları ve Türk düşmanlarını kudurtması (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
3
Favori
4.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merih Demiral'ın yaptığı bozkurt işaretinin çakma solcuları ve Türk düşmanlarını kudurtmasıOnur BABACANyoutube
    "Türklerin ortak sembolü" denilen Bozkurt işaretinin tarihi. #bozkurt #türk
    https://www.youtube.com/watch?v=OvJB8JNJuj0&feature=youtu.be
  • 2000watts kullanıcısına yanıt

Basit değil çünkü, faşizm kelime bile Türkçe değil. Türkçede, faşizmin karşılığı bile yok. Bunu en iyi İtalya Mussolini ve Adolf Hitler bilir.

Irkçı olan Avrupa'dır, sırf ırklarından dolayı sistematik köleleştirme ve soykırım Avrupa icadıdır.

Bozkurt, 2000 yıldan daha eski bir Türk mitolojisine dayanır. Onlar bunu biliyorlar.

Avrupa devletlerinin stratejisi genellikle bir konuda diğer topluma baskı uygulamaktır. İnsan Hakları, faşizm, demokrasi vs vs vs.. ama bunu sadece baskı unsuru olarak kullanıyorlar.

Ör: Rusya, Ukrayna'ya girince, insan hakları dediler, baskıcı bunlar dediler, sivil öldürüyorlar dediler,

hemen akabinde İsrail-Hamas savaşı olunca, İsrail için bu kelimelerin tek bir tanesini bile telaffuz etmediler. Bunu dünya gördü.

Avrupa, bundan 20 yıl önceki Avrupa değil. Faşizm, aşırı sağ Avrupa'da tek tek iktidara yaklaştılar. En son Fransa örneği...

Almanya AFD örneği.

Ben Türk'üm abi. Mhp'ye hiç oy atmadım ama Bozkurt işaretini ben severim. Atalarım sevmiş, Atatürk'ün Bozkurt işareti var.

Bozkurt işaretini, faşizmle özdeşleştirmek, bi kere Türk olarak bana hakarettir.

• Ayrıca, milyon dolarlık PR çalışması oldu bu Türk Dünyasında:)))

UEFA'da bu sorun olmasaydı valla kimsenin dikkatini çekmeyecekti.

• freeleaks kullanıcısına yanıt

Futbolda siyasi simge olmamalı ama verilen bu ceza siyasi kararın daniskası. Hem futbolda siyaset olmasın diyen Avrupa sırf siyasi sebeplerden Rusya 'yı şampiyona dışına atmadı mı? Yani olay futbola siyasetin karışmamasıdan çok Avrupa' nın iç siyaseti.

Bizim içimizde ise insanlar bu hareketi hoş karşılamayabilir. Onu anlıyorum fakat verilen aşırı tepkiler de zaten ne kadar bölünmüş olduğumuzu gösteriyor.

Sonuç olarak Merih bu hareketi ile yalnızca Türk Milli futbol takımına zarar verdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hopdediks-Dediğimdediks -- 4 Temmuz 2024; 21:59:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deniz Naki’nin milli takımda oynayıp gol attığı ve tur atlanılan maçtan sonra zafer işareti yapmasını sindirebilir ve aynı şekilde karşılayabilirse bu konuya müdahil olan kişiler, günümüz MHP sinin sembolü olan kurt işaretinin bir sakıncası olmamalı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Her ulkede algilar farklidir o isaret MHP'liler tarafindan kullaniliyor genellikle ve Almanya'da gray wolves isareti ulkucu isareti olarak biliniyor ve heil hitler selami gibi irkci sag bir fikirle iliskilendiriliyor adamlar yasak diyorsa yapmayacaksin gelip kendi ulkende yapacaksin baskasinin ulkesinde koyulan kurallara uyacaksin burada mevzu isaretten rahatsiz olmak degil baskasinin ulkesindesin ve isareti o sekilde kabul ediyorlar irkci sag parti isaretidir diyorlar dogru yanlis onu tartismiyoruz ancak algi o sekilde senin hosuna gitmese de adamlar o sekil degerlendiriyorlar bu nazi isareti gibidir diye dusunuyorlar begenmiyorsan onlarla futbol oynamayacaksin yani isareti oralarda yapamazsin yaparsan ceza alirsin

• Achilles1973 kullanıcısına yanıt

Evet keko pkk isaretleri tum dunyada terorle iliskilendirilmeli ve yasak olmali

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 4 Temmuz 2024; 22:46:49 >
  • trmurathan T kullanıcısına yanıt

haklısın ama maalesef bu simgeyi kullanan mhp ve ülkü ocakları avrupa da faşist ve terörle ilişkili diye biliniyor. Ben sadece orada yaşadığım için onların bakış açısını söyledim. Benimle ilgisi yok

• Hopdediks-Dediğimdediks kullanıcısına yanıt

Siyasi karar olmuyor. Benim anladığım Avrupada ırkçılık artıyor buna karşı özellikle Almanya'daki Türkler bu işareti Türk dernekleri birlikleri için kullanmış. Gerçi tam dernek değil de bir nevi çetelesme simgesi olmuş. Öyle olunca adamlar bunu kabul etmiyor yani avrupa medeniyeti için tehdit olarak algılıyor. Ayni tehdit Rusya olayı için de geçerli. Ruslar ukraynaya daldı sonraki durak avrupa hal böyle iken avrupalilar kendilerine "düşman" olanları neden kendi organizasyonlarına alsınlar ki.

Ha karar ne olur sonuç ne olur bilmiyorum. Ancak bunlar tesadüfi değil. Bir şekilde hazırlanan şeyler. Atatürkçülüğü chp bitirdi, dini akparti bitirdi, türkü de MHP bitirecek. Sonrasında yutulmaya hazır bir Türkiye. İşte plana sadık kalmak.

Bozkurt motifi Türk simgesidir. Ama elle yapılan o işaret Türkluk ile alakalı değil direkt MHP nin simgesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freeleaks -- 5 Temmuz 2024; 0:56:24 >
  • Merih bir Bozkurt isaret cakti ,icerde disarda ne kadar Türk dusmani varsa hepsini ortaya cikardi.

Merih Demiral'ın yaptığı bozkurt işaretinin çakma solcuları ve Türk düşmanlarını kudurtması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 5 Temmuz 2024; 1:8:45 >
  • Ölümüne sabah akşam apple Amerikan malını savunan ama Türk malı telefon kullanmayan biri çok komik yahu 🤣🤣🤣🤣🤣

• Nike kullanıcısına yanıt
    Sen önce MHP ümmetçi mi arapçı mı onu öğren sonra MHP’de kullanılan “bozkurt” işaretinin tam anlamıyla manasını öğren ondan sonra gelip yorum yap.

• gowlet kullanıcısına yanıt

"arapçı" , "araptapar" , "siyasal islamcı" vs gibi ifadeler kullanalardan ne aklı başında bir adam ne aklı başında ciddiye alınacak bir fikir kırıntısı görmedim. Kısayol ile , hazır kalıpla düşünen adam bunlar, baktığı her yer aynı bu arkadaşların, gram değişim de yok :)

Dostum bu senin görüşün, yada sadece Türkiye içini görenlerin görüşü.

Azerbaycan'da, Türmenistan'da, İran'da MHP'li olacağını sanmıyorum ben:))

Doğru oralarda da bu işaret yaygın ama sebebi Türkluk değil siyaset. Türkiyeden ihraç edilmiş. Ona bakarsan almanyada da yaygın. Böyle olunca ırkçı bir anlam kazanıyor. Zaten avrupanin derdi de bundan kaynaklı.

Aynen yıllardır MHP partisinin kurt işareti.Türklük işareti olsaydı BBP gibi partilerin de kullanması gerekirdi.

• Bozkurt işareti yabancı ortamda yapılıyorsa türklük işaretidir.

Siyasal olması için Türkiye de yapılması gerekir.

Baş parmağı iki parmak arasına alarak yapılan hareket Türkiye de hakarettir. Brezilya da kardeşliktir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 5 Temmuz 2024; 10:22:54 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • gowlet kullanıcısına yanıt

Ben kimin ne olduğunu iyi biliyorum ve görüyorum rahat ol.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.