cihangir solcusu, sanat sepet tayfadan ilk yorumlar gelmeye başladı. kendisi gibi dizisinde oynayan kel adammış. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4F3 -- 3 Temmuz 2024; 13:34:49 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Merih Demiral'ın yaptığı bozkurt işaretinin çakma solcuları ve Türk düşmanlarını kudurtması
-
-
- UEFA, Merih Demiral'a soruşturma açtığını açıkladı.
-
Avusturya kalelerine girmemiş sadece anlaşılan o goller.
-
Ben de solcuyum beni rahatsız etmedi başlığı değiştir
-
Sadece para cezası gelir.
-
Sosyal medyadaki tipik bir rahatsızlık. Ülke nüfusu 90 milyona dayanmış, 10 milyonun üzerinde sosyal medya kullanıcısı var. En doğru, mantıklı, güzel bir harekete bile eleştiri getirecek 10 bin kişi çıkabilir.
Şimdi bu hareketi beğenmeyecek çok insan çıkabilir. Bir kısmı gerçekten Türk düşmanlığı ile olabilir, bir kısmı da sporda bu tarz siyasi anlam içerecek paylaşımlar olmaması gerektiği düşüncesi ile olabilir. Bozkurt işareti mhp ile de özdeşleşmiş diye düşünerek karşı çıkan da olabilir. Ama sosyal medya rahatsızlığı taşıyan insanlar bunların hepsini bir kategoriye sokarak hepsini Türk düşmanı ilan edip, karşı tarafı aşağılamak yolunu seçerler. Bir tür ideolojik masturbasyon. Bu yaygın bir hastalıktır. Bizim forumda da bu hastalığa sahip çok üye var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sağ partilerin hiç birine oy vermedim hayatımda, çevremde de pek yok aslında.
Bozkurt İşaretini ben de seviyorum. Bu çok eski bir figürdür. Heykellerde var, dünyanın diğer Türk toplumlarında var.
-
Hümanizm ve solculuk maskesiyle ırkçılık yapan Türk düşmanları ( aralarında eski HDP vekillerinden annesiyle problemleri olan terörist öc*lan in avukatına kadar) kudurmuşlar.
Vatansızlar her rakibimizi destekleyerek kucaktan kucağa gezerken UEFA ya şikayet etme derdindeler şimdi de.
Ülkede milliyetçi olmak, Türk olduğunu ifade etmek Türklüğün sembolünü kullanmak kötü bir şeymiş gibi lanse edilmeye çalışılıyor yıllardır. Adım adım solculuk adı altında vatansızlık aşılanmaya çalışıldı. Artık ikiyüzlülüklerinin işlevi kalmadığı için kuduruyorlar.
böyle bir günde bu hareketten rahatsız olanda ben artniyet ararım. bu adamlar artniyetli.
bu adam bütün bozkurt hareketi yapanları aynı kefeye koyuyor onda bir sorun yok, onlara bir eleştirin yok bizde mi sorun?
hadi benim asabımı bozma
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4F3 -- 3 Temmuz 2024; 14:0:58 >
Bu bozkurt hareketini sadece MHP adında ki ümmetçi/arapçı parti ile ilşkilendirenler komedisiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike -- 3 Temmuz 2024; 14:3:21 > -
Avrupa faşistlerden yani ırkçı lardan çok çektiği ve milyonlarca insanın öldüğü ve bütün şehirlerin yandığı yıkıldığı 2. dünya savaşını unutmuyor. Bu yüzden büütün avrupada ırkçı hareketler yapmak anayasal suçtur. Hapise bile gidersin. Yani senin sandığın gibi sol falan değil. Bu el işareti onlar için mhp lier tarafından yapıldığı için onlar için ırkçı bir hareket. Yani bu kadar basit!!!
-
Yanlış düşünüyor, sosyal medya manipülasyonu ve toplum mühendisliği konularına hakim değilsiniz sanırım ve ya olaylara çok masum bakıyorsunuz.
Bu ülkede yıllardır milliyetçilik karalanıyor. Türklük ve Türk sembolleri dışlanıyor. (Tabi bunda akp-mhp ikilisinin etkisi ve verdiği zarar da büyük)
Bir zamanlar Türkiye Cumhuriyeti'nin meclisinde bulunmuş HDP li vekilden, demlilere, öcalanin avukatına, vatansız çakma solculara komünistlere ve hatta ünlülere gazetecilere kadar uzanmış durumda Bozkurt işaretine yapılan saldırı. Bunlar yönetimde toplumları şekillendirmede önde gelen isimler oluyor.
Bir kısım komünizm ve solculuk ideolojileriyle vatansızlığa itilip milli değerlerden uzaklaştırılıyor. Ancak ne hikmetse bunu yapan bölücü kitle milliyetçiliği karalayıp kendi milliyetçiliklerine alan açmaya çalışıyorlar.
O yüzden sosyal medyada kısıtlı bi eleştiri gibi gözüken bu ikiyüzlü farelerin tutumu aslında önemli bir durum ve yıllar içinde topluma verdikleri zararı görmemiz için bi fırsat. Sürekli hümanizm edebiyatı ile milli değerleri milli değerlere karşı gelen bu kitle özünde ciddi Türk düşmanı ırkçılardan oluşuyor. Bunu görmek gerek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Sineğin reçele yapışması tabirine uydu bu mesajın. Ben genellemeyi eleştirdim, görünen o ki haksız değilmişim.
Sosyal medya kabadayılığına gerek yok. Beğenmiyorsan blokla, okuma yazdıklarımı.
Diğer etnik unsurlara her şey serbest adı Türkiye olan ülkede bozkurt yapınca ırkçılık oluyor.. Yersen.. Emperyalist dayatması saçmalık.
-
Ülkelerin sembolleri vardır. Ne zamandan beri bunlar yasaklanıyor.
Tek bildiğiniz boş ırkçı faşist söylemleri. Fransa milli takımı formasında kendi simgeleri olan horoz yer alırken biz formamiza kurt koysak aynı boş faşist söylemleri yine yapacağınıza eminim.
Benim kimliğim olan Türklüğün binlerce yıllık sembolüne saldırarak asıl faşistliği yapan sizsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lirikal Militan -- 3 Temmuz 2024; 15:6:12 >
avrupa özüne dönüyor sen kendi derdine bak. ülken ne idüğü belirsiz 7 kollu ırklarla dolmuş, analarımız bacılarımız rahatça sokakta dolaşamaz olmuş başlatmayın avrupanıza.
bu bir milletin kendini savunma refleksidir. işgal altında bir milletten kimse avrupa hoşgörülülüğü beklemesin. onlardada kalmadı artık zaten radikal sağ heryeri ele geçiriyor.
Kusura bakmayın ama bu hareketi büyütüp "Merih milli takımda oynamasın" diyenlerde Türk düşmanlığı olduğu bir gerçek. Ülkenin politik iklimini bilmesek, ülke insanlarının düşünce yapılarını bilmesek tamam diyeceğim de her şey gayet belli. Almanya'da durum farklı algılanabilir ama bizim insanlarımızın bir kısmının bu harekete bu kadar tepki göstermesi yine kusura bakmayın ama "aidiyetsizlik"ten başka bir şey değil.
Ben MHP'li veya ülkücü değilim. Hiçbir zaman bozkurt işareti de yapmadım ama bu hareket terör örgütü hareketi olarak sınıflandırılamaz. Bu Avrupa'nın iki yüzlülüğüdür. Peki siz niye bu iki yüzlülüğe ortak oluyorsunuz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hopdediks-Dediğimdediks -- 3 Temmuz 2024; 14:23:43 > -
-
"Filistin'in yanında olanlara EURO 2024 ana sponsoru olan Coca Cola'nın şampiyonasında ne işi var" deseler ne halt edeceksiniz.
Bu bozkurt hareketini sadece MHP adında ki ümmetçi/arapçı parti ile ilşkilendirenler komedisiniz. |
Avusturya kalelerine girmemiş sadece anlaşılan o goller. |
Ben de solcuyum beni rahatsız etmedi başlığı değiştir |
Hümanizm ve solculuk maskesiyle ırkçılık yapan Türk düşmanları ( aralarında eski HDP vekillerinden annesiyle problemleri olan terörist öc*lan in avukatına kadar) kudurmuşlar.
Vatansızlar her rakibimizi destekleyerek kucaktan kucağa gezerken UEFA ya şikayet etme derdindeler şimdi de. Ülkede milliyetçi olmak, Türk olduğunu ifade etmek Türklüğün sembolünü kullanmak kötü bir şeymiş gibi lanse edilmeye çalışılıyor yıllardır. Adım adım solculuk adı altında vatansızlık aşılanmaya çalışıldı. Artık ikiyüzlülüklerinin işlevi kalmadığı için kuduruyorlar. |
Diğer etnik unsurlara her şey serbest adı Türkiye olan ülkede bozkurt yapınca ırkçılık oluyor.. Yersen.. Emperyalist dayatması saçmalık. |
Ülkelerin sembolleri vardır. Ne zamandan beri bunlar yasaklanıyor. Tek bildiğiniz boş ırkçı faşist söylemleri. Fransa milli takımı formasında kendi simgeleri olan horoz yer alırken biz formamiza kurt koysak aynı boş faşist söylemleri yine yapacağınıza eminim. Benim kimliğim olan Türklüğün binlerce yıllık sembolüne saldırarak asıl faşistliği yapan sizsiniz. |
Merih’i sevmiyorum ama ne kadar fetöcü,pkklı ve pkk’nın güttüğü ne kadar çakma solcu varsa hepsinin mabadını yakmış,kendisini tebrik ediyorum.
|
böyle bir günde bu hareketten rahatsız olanda ben artniyet ararım. bu adamlar artniyetli. bu adam bütün bozkurt hareketi yapanları aynı kefeye koyuyor onda bir sorun yok, onlara bir eleştirin yok bizde mi sorun? hadi benim asabımı bozma |
Benzer içerikler
- kuyumcular fiş keser mi
- b ehliyet 125 cc eğitimi ücreti
- nur tuğba aktay boşandı
- cumhurbaşkanı resmi nerelere asılır
- kürtler atatürk"ü sever mi
- türkiye"nin en büyük fabrikası
- fiat 600 fiyat
- trendyol kime satıldı
- disney plus üyelik iptali
- byd modelleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X