Şimdi Ara

İşbankası İnternet Bankacılığı Giriş Saçmalığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar şuanda işbankası internet bankacılığına girmem lazım fakat telefonum arızalı olduğu için SMS le gelen kodu onaylayamıyorum dolayısıyla. Yokmu bunun başa yolu?

• Maalesef yok, bu sadece İş Bankası'nın yaptığı birşey değil, zorunlu olarak tüm bankaların online işlem merkezlerinde var bu uygulama. Telefon yoksa şube de yok dostum.
  • Neresi saçmalıkmış bu hizmetin ? Tüm bankaların internet şubesi girişlerinde olan bir sistem bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mct2002

Neresi saçmalıkmış bu hizmetin ? Tüm bankaların internet şubesi girişlerinde olan bir sistem bu.

acil işim varken ve sırf telefonum arızalı diye giriş yapamıyorsam saçmalıktır. telefonmu alayım şimdi gidip ? çok güzel bi sistemmiş ya.
  • Yalnız parolayı unutunca çok sıkıntı oluyor ya 3 tane farklı şifre belirlenemen lazım interaktif şubeye girebilmek için kim aklında tutacak o kadar şifreyi arkadaş
  • Ama yarın birgün şifreniz çalınırsa ve internet hesabınız üzerinden sizden habersiz işlem yaparlarsa, bütün paranızı çalarlarsa daha mı iyi? Gayet güzel ve mantıklı bir sistem.
  • eskiden yoktu. çok iyiydi. telefon kayboldu diyelim. ve acil işlem yapmanız lazım. ne olucak giremiyorsun. teli evde unuttun diyelim dışardasın ne yapıcaksın? kötü oldu bu durum. kaç kere sıkıntıya soktu. telefonum geçen ay kayboldu hattımla berbaber. ben şuan napacağım. bankaya gidip telefonu değiştirmem lazım. bankaya gitmek zor geliyor :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yok biyokimya atm yapıcaklarmış yok bilmem neymiş, 40 tane şifre girdim sağa sola hangisi neydi unuttum bi ara zorla değiştirttiler bana interaktif şifremi.

İlla anlık şifre yapacaksın bunu mail yoluyla yapsana neden telefon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuthin But A G Thang

yok biyokimya atm yapıcaklarmış yok bilmem neymiş, 40 tane şifre girdim sağa sola hangisi neydi unuttum bi ara zorla değiştirttiler bana interaktif şifremi.

Güvenlik için olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omer.f -- 11 Temmuz 2010; 16:43:31 >
  • Bu güvenlik açısından bir gerekliliktir.
  • Bu bir saçmalık değil. İnternet bankacılığında olan paranı koruma amacıdır.

quote:

yok biyokimya atm yapıcaklarmış yok bilmem neymiş, 40 tane şifre girdim sağa sola hangisi neydi unuttum bi ara zorla değiştirttiler bana interaktif şifremi.

İlla telefon kullan demiyor zaten sana. 20 25 tl ye sattığı i-anahtar var onuda kullanabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bey Amca -- 11 Temmuz 2010; 16:45:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wheatherman

quote:

yahu tamam da, kullanamadıktan sonra napayım güvenliği
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaşım git al bir telefon 20-30 liralık. Ya da kullanacağın zaman tak bir yakınının telefonuna sim kartını. Cep telefonu kullanmıyorum, ya da hiç kullanmayacağım deme bana şimdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omer.f -- 11 Temmuz 2010; 16:48:24 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşım git al bir telefon 20-30 liralık. Ya da kullanacağın zaman tak bir yakınının telefonuna sim kartını. Cep telefonu kullanmıyorum, ya da hiç kullanmayacağım deme bana şimdi.

yok canım zaten öyle yapıcam da hazır sinirliyken giydiriyoz işte bankaya biraz

• Farkettim. Neyse giydir hocam, babamızın malı değil sonuçta.
  • Size de yaranılmıyor. Adamlar ATM'ye ileri teknoloji parmak okuyucu sistem yaptılar. Daha ne istiyosunuz Meann ?
  • numaranı degiştirmek istiyorsan atm den degiştiriliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: darklike

eskiden yoktu. çok iyiydi. telefon kayboldu diyelim. ve acil işlem yapmanız lazım. ne olucak giremiyorsun. teli evde unuttun diyelim dışardasın ne yapıcaksın? kötü oldu bu durum. kaç kere sıkıntıya soktu. telefonum geçen ay kayboldu hattımla berbaber. ben şuan napacağım. bankaya gidip telefonu değiştirmem lazım. bankaya gitmek zor geliyor :)

atm den deiştirebilirsin sıra beklemek istemiyorsan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.