Şimdi Ara

işçilik kalitesi en iyi olan FİAT. (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
81
Cevap
0
Favori
20.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fiat a laf yok..... şu anda gidip bi linea almam ama albea sınıfının bir numarası bence yani 20-25000 ytl aralığındaki en iyi arabalayı fiatta bulursunuz....
    hep makul fiyata ve o fiyat ın üzerinde kalitede arabalar yapıyor..
  • sadece etrafıma bakmıyorum bir tanesinide kullanıyorum,velakin linea oyle denıldıgı kadar satılmıssa neden malatya da cok az var
  • Gönül isterki herkez mercedes ,Bmw binsin.
    Türkiye şartlarında orta sınıf bir arabaya kim ne kadar verir yada neye göre hangi aracı seçer bunlar sadece ekonomik özgürlük ve refahla ilgilidir ,parası olan malesef herşeyin en iyisini alır. THE END.
  • Bravo müthiş
  • size bir örnek vereyim geçen bizim unonun arka sinyal camlarını kırmışlar sağ ve sol taraftaki 2 camıda(plastik olduğunu biliyorum tabii) neyse 2 sinyal camı tamamen kırıktı babam afyındaki servisine götürdü bir sinyal camına sadece 10 ytl verdi toplamda 20 ytl şoför tarafındaki aynayıda kırmışlar onun fiyatını bilmiyorum ama 50 ytlyi geçmemiştir sonuçta yedek parçaları çok ucuz başka bir arabanın aklınıza gelen her türlü arabanın tamiri bu kadar ucuza çıkamaz fark burda istediğiniz arabayı söyleyin bu arabana ucuza çıkacak 1 tane araba gösteremezsiniz(tofaş/fiat türü arabalar dışında)
  • Ben FİAT GRANDE PUNTO kullanıyorum.araçtan çokmemnunum.Kaliteli bir araç.piyasada az olmasından dolayı parçası pahalıdır belki ama daha işim düşmedi hiç.FİAT TA VE RENAULT ta bu yıl büyük gelişmeler oldu..
  • stilo diyebilirim.2003 1.9 jtd 115hp stilom var.ic mekan kalitesi harika.konfor ve motor keza öyle.cok atak ve ekonomik bir araba.donanim cok iyi.tavsiye ederim.
  • KESİNLİKLE FİAT BRAVO

stilo da iyiydi ama onda çok fazla işcilik kusurları vardı .

ama hem işcilikte hem hemde kalitede 1.numara
  • hort olmuş konu yahu
    Bence en iyisi Panda
  • 1-Croma
    2-Bravo
  • kaçınız gelip tofaşı gezdi merak ediyorum....

binek arabalarda orta segment kullanıcı türkiyede her zaman fiatı seçer parça maliyeti servis noktaları ve kalite

paranız varsa tabi gidip bmw ye binebilirsiniz o ayrı(tr için)
  • İlk incelediğimde G.Punto nun trim kalitesi diğer Fiat lara göre hayli iyi gelmişti,anneme 2008 G.Punto aldık,malzeme yer yer ucuz hissettirsede araçta en ufak tıkırtı yok,yollarımızda hayli kötü üstelik.

Bence işçiliği en iyi model şu an Bravo,eminim Croma daha da iyidir;olsa imaj mimaj pek düşünmeden dolu bir modelini alırdım muhtemelen.
  • şu opel vw ve renaulta artık böyle sanki onlarınmış gibi hissedenlere lafım sizin binidiğinz şu saydığım markaların 3 üde sorunlu hep preoblem heleki opel en çok arıza yapan firmalardan bakın forumda arıza istatislikleri vardı bu üç marka sonda fiat ise ilk 10 da 8, sırada fiat kesinlikle bu üç markadan sorunusuz hemde kesinlikle kim nederse desin en azından bu markaları kullananlar çok para ödeyip uğraşıyorlar fiat hem ucuz hem sorunsuz eee ama malesef bizde pahalı olan kaliteli sanılıyor tabi tam tersi durumlar oluyor ama sonunda heleki opel de servislerde kavga gürültü ben şuan otomotivde okuyorum ve pek çok servise gittim gözlemlerde bulundum hatta opelde staj yapmıştım o oyüzden biliyorum alanlar nbin pişöman oluyorlar ama gurularınada yediremiyorlar öyle biniyorlar
  • 1978 den bu yana Fiat marka araçlarımızda,diğer marka araçlarımızda oldu.

Fiat larda basit ve ucuz problemler genelde fazla olurdu ama hiç ciddi mekanik-motor sıkıntısı yaşatmadılar,aslında Japonların "yağını suyunu koy devam et" ünleri vardır ya; özellikle ağır sanayide Fiat kullananlarda Fiat motorları için aynını düşünürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: elegance883

fiatlar genelde ticari yada ayağımızı yerden kessin mantığıyla alınan arabalardır... opel, vw,ford gibi markaların seviyesine çıksa fiyatıda yükselir fiyatı yükselince müşteri kaybeder çünkü 40-50 milyar verip bir fiat mı almak yoksa bir volkswagen mi almak daha mantıklı... herkes gider o markaları alır tabi zatten bu yuzendir ki fiatın üst sınıf diye yaptığı arabalar tutulmaz ne ikinci elde nede sıfırda örnek tempra, marea şimdi de linea çıktı onnunda pek tutulacağını sanmıyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: esmerce

1978 den bu yana Fiat marka araçlarımızda,diğer marka araçlarımızda oldu.

Fiat larda basit ve ucuz problemler genelde fazla olurdu ama hiç ciddi mekanik-motor sıkıntısı yaşatmadılar,aslında Japonların "yağını suyunu koy devam et" ünleri vardır ya; özellikle ağır sanayide Fiat kullananlarda Fiat motorları için aynını düşünürler.

şuan zaten dediğinz gibi fiat arabalarına yağını suyunu koy gez
  • Arkadaşlar insanların, daha doğrusu başkalarının görüşlerini değil kendi deneyimlerinizi yazmanızı istiyorum.
    FIAT'ın alım gücüne ve tabana yayılmak için düşük kalitede modelleride vardır aynı şekilde üst düzeyler
    içinde kaliteli araçları mevcuttur.
    FIAT gurubu; ALFA ROMEO & MASERATI & FERRARİ markalarını kapsar, arkadaşlar.
    yani siz bunları kalitesiz diyorsanız siz bilirsiniz derim.
    vw demişsiniz bu gurubun kalitesiz modelleri yok mu ? elbette var seat,skoda bunları sağlamdır diyebiliyormusunuz?
    Ve benim arkadaşında daha önce golf şimdide pasat var ama her ikisinde de kapı kolları plastiğinde soyulmalar olmuştu.
    Şimdi yakıştı mı bu kalitesizlik vw ???
    Mesela donanımları kıyaslayacak olsanız bile FIAT'a yaklaşamazlar.
    Bunun için stiloyu baz alabilirsiniz. 2001 yılında ilk üretimine başlanılan bu modelde hiçbir markanın modelinde bulunmayan
    zengin özellikler mevcutttur. Mesela; 12 airbag-lastik basınç sensörü-far,yağmur,park sensörü-dijital çift bölgeli klima-
    ASR,ESP,MSR,ABS,EBD,Hill holder,cruise control,xenon far,far yıkama.... daha sayayım mı bana tüm bu özellikleri
    bünyesinde barındıran herhangi bir markanın bir modelini söylermisiniz ?
    Lütfen bilmediğiniz konular hakkında yorumlar yapmayalım!
    Burada aslında tek hata TOFAŞ ile çalışılmasıdır.Milletimiz tofaşın ve fiatın araçlarını karıştırmasa bu diyologlar çıkmaz ortaya...

• Bravo
  • quote:

Orjinalden alıntı: ROBINHOOD

Arkadaşlar insanların, daha doğrusu başkalarının görüşlerini değil kendi deneyimlerinizi yazmanızı istiyorum.
    FIAT'ın alım gücüne ve tabana yayılmak için düşük kalitede modelleride vardır aynı şekilde üst düzeyler
    içinde kaliteli araçları mevcuttur.
    FIAT gurubu; ALFA ROMEO & MASERATI & FERRARİ markalarını kapsar, arkadaşlar.
    yani siz bunları kalitesiz diyorsanız siz bilirsiniz derim.
    vw demişsiniz bu gurubun kalitesiz modelleri yok mu ? elbette var seat,skoda bunları sağlamdır diyebiliyormusunuz?
    Ve benim arkadaşında daha önce golf şimdide pasat var ama her ikisinde de kapı kolları plastiğinde soyulmalar olmuştu.
    Şimdi yakıştı mı bu kalitesizlik vw ???
    Mesela donanımları kıyaslayacak olsanız bile FIAT'a yaklaşamazlar.
    Bunun için stiloyu baz alabilirsiniz. 2001 yılında ilk üretimine başlanılan bu modelde hiçbir markanın modelinde bulunmayan
    zengin özellikler mevcutttur. Mesela; 12 airbag-lastik basınç sensörü-far,yağmur,park sensörü-dijital çift bölgeli klima-
    ASR,ESP,MSR,ABS,EBD,Hill holder,cruise control,xenon far,far yıkama.... daha sayayım mı bana tüm bu özellikleri
    bünyesinde barındıran herhangi bir markanın bir modelini söylermisiniz ?
    Lütfen bilmediğiniz konular hakkında yorumlar yapmayalım!
    Burada aslında tek hata TOFAŞ ile çalışılmasıdır.Milletimiz tofaşın ve fiatın araçlarını karıştırmasa bu diyologlar çıkmaz ortaya...

dediğinize tamamen katılıyorum aslında burada tofaşında suçu yok milletimiz bunca sene bindi lşimdide dandik diyorlarmalesefki buna namkörlük denir

vw zaten bi hiç aslında görüyoruz kalitesini malzemelerinde tüm vw lerde soyulmalar oluyor tek modelde değil hepsinde ama onlar için kalite bu tabi orası ayrı bi mesele

• Önemli olan bir şeyde araca gereken özeni ve bakımı uygulamak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi servecold -- 5 Mart 2009; 18:16:31 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.