Şimdi Ara

ISD1730 Hakkında Yardım(Sorun Çözüldü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ISD1730 ses kayıt ent. ile datasheet'inde bulunan Aux girişli ses kayıt devresini yaptım. Sistem şuan kayıt yapıyor,silmek istediğimizde hafızasını siliyor. Fakat play tuşuna bastığımda sürekli bir parazit duyuyorum acaba sorun ne olabilir yardımcı olabilecek ve ya daha önce bu entegre üzerinde çalışmış ve elin de şema olupta paylaşabilecek arkadaşlar varmı? Gerçekten canımı sıktı,yardımcı olursanız çok makbule geçer. Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slayer_ank -- 9 Nisan 2013; 18:16:51 >

• Kayıt yaptığına emin misiniz?
    1760 kullandım bir zamanlar, ancak 12KHz'de bile kalite kötüydü.
    Datasheet'deki devre sorunsuz çalışıyor, çıkışta küçük bir amplifikatör kullanmak gerekebilir.
    Giriş ses seviyesi de önemli, çok düşük veya yüksekse problem olabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: garfie

Kayıt yaptığına emin misiniz?
    Datasheet'deki devre sorunsuz çalışıyor, çıkışta küçük bir amplifikatör kullanmak gerekebilir.

Erase butonuna ilk basışta meşgul ledi 2 kez yanıp sönüyor tekrar elimizi çekmeden devam edersek arka arkaya 7 kez yanıp sönüyor. Bu işlem hafızayı komple siliyor diye biliyorum. Sonra PC'nin kulaklık çıkışına bağlı olan Aux girişi ile PC'den müziği açıyorum ve 30 saniye boyunca REC butonuna basıyorum 30 saniye boyunca meşgul ledi yanıyor ve 30 saniye sonunda sönüyor. Bu kayıt yapılıyor hafıza için yer var anlamına geliyor diye biliyorum söndüğü taktirde hafıza dolu anlamı taşıyor. Sonra Play butonuna bastığımda sadece çızırtı duyuyorum cidden kafayı yedirtti arkadaşım.

• quote:

Orijinalden alıntı: slayer_ank

quote:

Orijinalden alıntı: garfie

Kayıt yaptığına emin misiniz?

Erase butonuna ilk basışta meşgul ledi 2 kez yanıp sönüyor tekrar elimizi çekmeden devam edersek arka arkaya 7 kez yanıp sönüyor. Bu işlem hafızayı komple siliyor diye biliyorum. Sonra PC'nin kulaklık çıkışına bağlı olan Aux girişi ile PC'den müziği açıyorum ve 30 saniye boyunca REC butonuna basıyorum 30 saniye boyunca meşgul ledi yanıyor ve 30 saniye sonunda sönüyor. Bu kayıt yapılıyor hafıza için yer var anlamına geliyor diye biliyorum söndüğü taktirde hafıza dolu anlamı taşıyor. Sonra Play butonuna bastığımda sadece çızırtı duyuyorum cidden kafayı yedirtti arkadaşım.

Tamamdır kardeşim hallettim sorunu. İlgin için teşekkür ederim.

Sorunun kaynağı,yapacak diğer arkadaşlarında bilgisi olsun karşılarına cıkarsa böyle bir durum fikir verebilir.

Entegrenin FT pinini eğer Analin'den kayıt yapıyorsanız Kayıt boyunca GND'ye baglamanız gerekiyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.