< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
İşe girişte tamamlanacak evraklar
-
-
Normalde kanunen isyerinin karsilamasi gerekiyor bunlarin masrafini. Baya da bi sey istemisler masallah.
* Aile hekiminden -> son 6 tanesini ve ustteki kan sekerini halledebilirsin.
Digerleri hastanede. Ayrica resit olmadigin icin yaninda velin olmasi gerekir. Calisabilecegin isler:
efor osgbÇocuk ve Genç İşçilerin Çalıştırılma Şartlarıhttps://eforosgb.com/cocuk-ve-genc-iscilerin-calistirilma-sartlari/#:~:text=3308%20say%C4%B1l%C4%B1%20Mesleki%20E%C4%9Fitim%20Kanunu,ihtisas%20ve%20mesleklerine%20uygun%20i%C5%9Flerde
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Teşekkürler. Peki geriye kalanlar herhangi bir hastaneden yapılabiliyor mu? Devlet hastanesi vs. bu tür şeyleri yapıyor mu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Polikilinikte yaptırabilirsin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çok fazla test var sağlık ocağı hepsini yapmıyor. Devlet hastanesine gidip makul fiyata yaptırabilirsin. Özel de her test için 200-400 tl para alıyorlar
-
İşyeri seni anlaşmalı sağlık kuruluşuna yönlendirir bunlarla ilgili.
-
Hocam ben çok yerde çalıştım işyerinin bu raporların parasını ödediğine hiç denk gelmedim. Anlaşmalı yere yönlendirirler git yaptır gel derler. Parasını işveren vermiyor sen veriyorsun hep. Bahsettiğiniz kanun hangisi hocam bir okumak isterim açıkcası.
-
6331 sayılı kanun, madde 15.
"(4) Sağlık gözetiminden doğan maliyet ve bu gözetimden kaynaklı her türlü ek maliyet
işverence karşılanır, çalışana yansıtılamaz"
De pratikte oyle olmuyor tabi, calisacak adam cok, isine gelirse deniyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam kişisel tecrübenizden yola çıkarak, bugüne kadar işverenin ödediği bir sağlık raporu aldınız mı? Yoksa size de "anlaşmalı yer şurası gidip yaptırabilirsin" mi dediler?
-
Anlasmali yer varsa gorece kurumsal firmadir. Gerci tam kurumsallarin odediginden de supheliyim de. Evet ayni seyi soyluyorum, kanunu sallayan yok. Herkes kendi cebinden odeyip aliyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam benim tecrübelerimde de bahsettiğiniz şekilde idi
-
3 ay önce Coca Cola firmasında işe başlamak amacıyla özel hastaneye gittim,sadece ad ve soy ad isteyerek bütün işlemlerimi 2 saaat içinde halledip evraklarımı teslim ettiler,
ben de bakıyorum millet özel hastanede para vermemek için devlet hastanesinde tahlil falan oluyor,iş veren karşılamıyor mu diyorum hayır diyolar
-
Hocam taşeron değil değil mi, bizzat Coca Cola nın kendisi? Helal olsun hocam ne diyelim.
-
Bizde bosch fabrikasında çalışıyoruz ne değişiyor ki :(
Yani taşeron firma mı sağlık raporu ücretini ödedi yoksa Coca Cola nın kendisi mi onu sormak istemiştim hocam esasen
-
Taşeron ödemez hocam çoğu fabrika ödemiyor. İşte büyük fabrikalar ödüyor sağlık evraklarını
Anladım hocam.
-
coca colanın kendisi ödedi hocam
-
Ne güzelmiş hocam
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X