Şimdi Ara

ISI DEĞERLERİ NASIL?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sistem boşta iken aldığım ısı değerleri nasıl bu aralar kasma falan oluyor da özellikle oyunda cpu 65
    falan oluyor

http://hizliresim.com/nEmQX5

• sanırım stock fan kullanıyorsunuz ya da laptop...bu ikisi için bu havalarda bu değerler normal. ama tabiki ısı değerleriniz boşta olmasına rağmen yüksek :)
  • Kasmaya yol açar mı ayrıca bunun neyi tam olarak sıcak işlemci mi? eğer işlemci ise fanını değiştirmeli miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: meaninglessname

sanırım stock fan kullanıyorsunuz ya da laptop...bu ikisi için bu havalarda bu değerler normal. ama tabiki ısı değerleriniz boşta olmasına rağmen yüksek :)

Masaüstü kullanıyorum
  • Öncelikle makinayı yorarak ısı değerlerine bakınız,eger makinayı yordugunuzda ısı değerleri 80 nin ustundeyse işlemci fanini çıkarıp işlemcinin ustundeki terhmal magcununu yenileyip ( dandik magcun olmicak ) tekrardan yorarak ısı değerlerine bakınız farkı anlicaksinizdir. Makinayı yormak için internetten furmark programini indirebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: msconfig19

Öncelikle makinayı yorarak ısı değerlerine bakınız,eger makinayı yordugunuzda ısı değerleri 80 nin ustundeyse işlemci fanini çıkarıp işlemcinin ustundeki terhmal magcununu yenileyip ( dandik magcun olmicak ) tekrardan yorarak ısı değerlerine bakınız farkı anlicaksinizdir. Makinayı yormak için internetten furmark programini indirebilirsiniz.

O Kasma sıkıntısı işlemcinin ısınmasından mıdır?
  • msconfig19 M kullanıcısına yanıt
    bu arada o program dışında başka onerecegın program var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Genellikle fazla isindiginda bilgisayar kendini guvene almak için kapatır kasma sorunu genellikle , wirus spam windows bozukluğundan veya harddiskinde sorun varsa yapar internetten hd tune programıni indirip programın icinde eror scan a tıklayıp harddiskinde tarama yaptır tarama başladığında kutucuklar yeşil yeşil başlar yeşil sorun yok anlamına gelir kırmızı olursa harddiskinde probrem var demektir yani bad sector bu şekilde devam et testlere ilk harddiskten başla hard disk te sorun yoksa ramlari tektek dene sonra windosu tekrar kur

Bad sector u yaptım merak etmeyin ben işlemciden şüpheleniyorum herşeyi denedim combofix ccleaner musallat virüsü sality killer format driver falan
    ama işlemci veya ekran kartı diye düşünüyorum işlemci sıcaklıgını zorlayacak program önerebilir misiniz? FurMark dışında
  • performance test: işlemci dahil tüm kasayı test eden bi benchmark programı. işlem bitince tek tek bütün parçaların durumuna bakabilirsin , prime95: sisteminin ne kadar stabil çalıştığını test eder. işlemcinin soğutması yeterli değilse veya kasan stabil çalışmıyorsa reset attırabilir. sınıfında 1 numaradır. programı 1 saat kadar çalıştırmak gerekir. tabi çalıştırırkende sıcaklıklara bakmak gerekir. bunun içinde speecy diye bi ücretsiz program var onu kullanabilirsin.

performance test ile bi test yapayım sonra sonuçları size aktarayım nasıl olur?
  • Olur tabi , deneyin

hata verdi hocam boşverin :( bilgisayarcıya götürmek şart
  • Ozaman hiç kurcalamak direk bilgisayarciya götür :)

Aynen başından beri anlatmak gerekiyor fps kaybının :D
  • Kaedeşim bilgisayarının ısısında problem yok islemcinin ve anakartının yülsek ısı göstermesi dış hava sicaklığınada bağlı olarak stok klanımdır fan hızına bakılacak olursa fazla bi yüklenme yok ve stok fanla normal bir ısı derecesi. Bunu da anakarrın üzerindeki soğutucuların macununu değiştirip bi ölçum yap. Aynısını birde işlemcide uygula olmazsa fan takviyeaiyle beraber kasa içi hava sirkülasyonunu düzenle ki içerideki sıcak havayı dışarıya atabilesin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ugurayranci kullanıcısına yanıt
    çok fazla fps düştü benim eski performans yok yani ben direk teknik servise başvursam olur mu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.