Şimdi Ara

Isı değerleri normalmi sizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba hp pavilion g6 laptopum var özellikleri burda yazıyorhttp://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?cc=tr&lc=tr&dlc=tr&docname=c03353193

Isı testi yaptım

İlk önce sistem boştayken 5 dk arayla

Minecraft girdiğimde sistem ısısı 5 dk arayla

Minecrafttan çıkınca 5 dk arayla

Sizce fanı tozlumu ses çıkarmıyor fanı oyuna girince biraz hızlanıyor sadece ozamanda çok az ses çıkıyo duyulmuyo çok fazla bide addison anc 360 black soğutucu kullanıyorum yardımcı olan herkeze teşekkürler bu arada minecraft fps 270 gördü normalmi :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefaes26 -- 15 Eylül 2013; 17:56:44 >

• bu havalarda normal markanın birde hp olduğunu göz önüne alırsak

ama 70 üstü sıkıntı yapar
  • Normal ama bi fan temizligi yap normal dedim ama pek normal degil bi tozunu temizle bakalim nolacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fana süpürge tuttum :D açamam garantisi gider eskişehirde oturuyorum bn bide sıcaklık normalmı yani :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: intel hastası

Normal ama bi fan temizligi yap normal dedim ama pek normal degil bi tozunu temizle bakalim nolacak

eskişehirde oturuyorum sizce normal değilmi garantiyemi versem temizletsemmiki kasım ayında hd arızalanmıştı verdim geri geldi aralık 2012 den beri kullandık bir sorun yaşamadık oyunlarda bu değer fazlama laptopbada zarar vermek istemiyorum gönderiyimmi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: connaught

bu havalarda normal markanın birde hp olduğunu göz önüne alırsak

eskişehirde oturuyom sence normalmi kasımda hd arızalanmıştı gitti geldi aralık 2012 beri kullanıyorum sorun yaşamadım eğer bu değer normal değilse gönderiyim fanı temizlesinler nası olsa garanti içi sence napayım :D
  • Benimkide g6 benimkide öyle hiç sorun yaşamadım ama soğutucu ile kullan laptopu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cpu Isısı 95 Derece Normal Mi?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefaes26

quote:

eskişehirde oturuyom sence normalmi kasımda hd arızalanmıştı gitti geldi aralık 2012 beri kullanıyorum sorun yaşamadım eğer bu değer normal değilse gönderiyim fanı temizlesinler nası olsa garanti içi sence napayım :D

Markaya göre normal dedim hp nin aşırı isindigi bir gercek garanti ici ise yollayin fark edecektir yalniz notebooklarda usb den çalışan soğutucu kullanmak bana gore mantiksiz her zaman direk prizden güç kullananlari tavsiye ederim usb sogutucu bana gore kısır döngü

• Sen bi gonder garantisi varsa isisinin yuksek oldugunu soyle

• quote:

Orijinalden alıntı: intel hastası

Sen bi gonder garantisi varsa isisinin yuksek oldugunu soyle

şimdi göndermesi kolayda gelmesi off :D normal zaten açıldıgında 30 veya 40 derece oluyor oyunu açınca 5 dk sonra 70 çıkıyor kapatınca 5 dk sonra 43 44 falan iniyor fandan çok seste çıkmıyor hani oyun açıldığında hızı birazcık artıyor o kadar
  • quote:

hocam masa üstünde hd 6850 black editionda 92 dereceyi gördüm ve hiçbir donma takılma yokdu
    Edit : kasamda 6 tane soğutma fanı var ama kasaya güneş ışıkları direk vuruyor kapağıda takmadım kasanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: sericatil18

quote:

hocam masa üstünde hd 6850 black editionda 92 dereceyi gördüm ve hiçbir donma takılma yokdu
    Edit : kasamda 6 tane soğutma fanı var ama kasaya güneş ışıkları direk vuruyor kapağıda takmadım kasanın

O derecede sorun olmamasi tehlikeli sularda yuzmedigin anlamına gelmiyor

• quote:

quote:

quote:

sanırım neden kaynaklandığını buldum minecraftta ayarlar maximum fpsidi 270 falan çıktığı oldu 81 derece oldu bide prizde takılıydı hemen dengeleye bastım ayarları 64 indi derece sanırsam fan temiz ayarları max yaptığım için öle oluyor :D prize taktığımda max 70 yukarı çıkmıyor :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefaes26 -- 15 Eylül 2013; 19:57:17 >

• sorunumu düzeltim arkadaşlar ısınma max fps yaptığımdan 270 gördüm fps :D oluyormuş dengeli yapınca 70 den yukarı cıkmıyor hepinize tek tek teşekkür ederim yardımcı olmaya çalıştığınız için :)
  • HP Pavilion G6'ya göre gayet normal hatta düşük değerler
  • Değerler çok normal.
  • quote:

quote:

quote:

hocam herzaman için risksiz hayat boş hayatdır hayatında azıcık da olsa risk olmasi lazımki tadi çıksın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.