Şimdi Ara

ışığın gelme acısı sorusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Simdi madem gelme acisi isigind normalle yaptigi aci o zaman normale dik gelenlere nedwn gelme acisi 90 derece diyoruz bence cevap 30 olmali yanlis miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yüzlerce optik sorusu çözdüm. Emin olmadan 60 dedim. Vay halimize.
  • Aynadan yansıma açısını soruyordu. Ben de 30 yaptım.

• orda ilk önce gelme açısının tarifini yapmıştı yani tanıma göre normalle değil ayna ile yaptığı açı gelme açısıydı iki yıl öncede ısı sorusunda tanım yapıp sonra sormuştu soruyu herkes bildiğine göre cevaplamıştı ama soruya göre cevaplamak gerekti yani cevap 30 derece
  • CEVAP 60 ÇÜNKÜ:IŞIĞIN GELME AÇIŞI AYNANIN NORMALİ İLE YAPTIĞI AÇIDIR.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yabuburak

orda ilk önce gelme açısının tarifini yapmıştı yani tanıma göre normalle değil ayna ile yaptığı açı gelme açısıydı iki yıl öncede ısı sorusunda tanım yapıp sonra sormuştu soruyu herkes bildiğine göre cevaplamıştı ama soruya göre cevaplamak gerekti yani cevap 30 derece

Dediğin doğruysa doğru yaptım yok öbür türlü ise yanlış.
  • aynayla yapılan açıya aynaya gelme açısı denmez normalle yapılana aynaya gelme açısı denır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • TcBatuhan71 T kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar o konuda sıkıntı yok ama soruda gelme açısının tanımını yapmıştı zaten ve o bizim bildiğimiz tanım değildi dediğim gibi gerçekte normalle yaptığı açı gelme açısıdır ama soruda tam tersi tanım yapılmıştı iki yıl önce ısı sıcaklık sorusunda olduğu gibi
  • yok artık daha neler kılograma gram demış kureye yalıtkan demış gelme açısının tanımı değiştirmiş bu ne be

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yabuburak Y kullanıcısına yanıt
    Soruda hiçbir öyle olağandışı, bilinenin dışında bir tanım yoktu şekil vermiş ve sadece gelme açısını soruyordu cevap 60.

• 30 olursa harika olur

• Anksiyetik Madame kullanıcısına yanıt
    tamam he arkadaş senin dediğin, sonuçlar açıklandığında görürsün
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.