< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Saniye olayı bence iyi bir şey değil, küçük şehirlerde 3 saniye kala yürümeye başlıyor millet, aynısını İstanbulda da yapanlar olacak kaza riskini bence yükseltir. Sarıdan kırmızıya döndüğü halde yardıra yardıra geçenlere sıkça denk geliyorum. Akıllının biri 3 saniye önceden kalkar, diğeri de sarıdan kırmızıya döndüğü halde yapıştırır gelir sonra kavşakta öpüşürler.
Ayrıca kavşağa yaklaşırken bakacak adam yeşilin bitmesine 3-5 saniye var, asılacak gaza ışığa yakalanmayayım diye, bu da kaza ihtimalini artıracak. Kavşaklarda yavaşlamamız gerekirken hızlanıyoruz, bunu yeri geldiğinde ben de yapıyorum. Bu sayaçlı trafik lambaları bence kavşak güvenliğini tehlikeye atan bir şey. |
Eds sisteminden ceza yazılması için kaldırıldı.
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuisance -- 22 Temmuz 2019; 22:13:36 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
Muhtemelen yeniliklere kapalı olan bir başak, oğlak yada boğa burcu olan bir geri kafalı ya batmıştır. O yüzden kaldırılmıştır. Durum konyada da aynı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |