ARKADASLAR ALAMADIM BİR TÜRLÜ NEREYE VERCEM BUNU CLAN ANAHTARINIDA BEN VERMEDİM CLAN ABİMİN ASKERDE KİME VERMEM LAIZM ISILON ANAHTARINI CLAN G1
up
ltfen biri bişey desin
Bana ver
quote:
Orjinalden alıntı: SiLeNt_StOrM
Bana ver
neden yardımcı olmak yerine böyle bişey yazıyorsun hiç yazma daha mutlu olurum kardesim bi yardım istiyorum komedyen degil
pelerini aldığın yere veriyorsun neresine bende bilmiyorum
pelerin görevini aldığın kişiye veriyorsun die biliyorum biaraştırıyım burda yayınlarım
Knight Clerk di Yanlış Hatılamıyorsam O Npc nin Adını Pelerin Görevine Girdiğin Npc Göreve Girdiğin Sekmeye Gelip Ortadaki Ya da En Sondaki Menü Olması Gerekiyor Görev Teslimi Onun Buguda Var Parada Kazanabilirsin Ama Oda Bende Saklı Kalsın
tmm arkadaslar verdim bişey daha sorcam ısılonla uzun pelerin alma imkanı hiç yokmu ally filan degil orjinal yoksa felenkörmü laızm
konuyu taşıyorsunuz teknik yardım bölümüne bunun teknik ile ne alakası var anlanuş değilim ?
quote:
Orjinalden alıntı: boysbaby
tmm arkadaslar verdim bişey daha sorcam ısılonla uzun pelerin alma imkanı hiç yokmu ally filan degil orjinal yoksa felenkörmü laızm
İsilioon İle Sadece Fosforlu Renk Ya da Şu Orta Boy Pelerinlerden Alabilirsin Uzatmak İçin Felankor Gerekli
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme