Şimdi Ara

'İşimi Seviyorum' Yalanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
1.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kapitalizmin en sevdiği sözlerden biridir kendisi. Oysa kimse her gün aynı işi yapmaktan, sabahtan akşama kadar çalışmaktan, kapitalizmin küçük bir parçası olmaktan keyif almaz. Ama mutlu görünmek için çoğu insan bu sözü kullanır ve onların sosyal medyada sahte gülücüklü fotoğraflar paylaşan sözde mutlu insanlardan bir farkı yoktur.

• Genelleme yapmak ne derece doğru bilmiyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Meslek sevilir bu gayet normal

• fight club izledikten sonra büründüğüm hal ve tavır

• Anawliz ✍️✍️👌💯💯

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burak holdingmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venterneved -- 24 Temmuz 2022; 22:59:48 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tamam hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir kızı seviyorum
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Her saniye, dakika, saat sev(e)mezsin.
    Ama genel olarak seviyorum denir mi denir.

Çalışmak mutsuzluk veren bir şey değil. Böyle görmek de doğru değil.

Biyolojiyi sevmiyorum ben deyip zorla, mutsuz mutsuz biyoloji çalışırsan elbette sevmiyorum olur. Ama ön yargıları bırakıp biyoloji dünyasına kendi bırakırsan inanıyorum ki bir konu ilgini çeker ve biyolojinin sevdiğin bir tarafını bulursun. (Biyoloji bir örnek.)

• buradaki arkadaşlar çok hevesli kod yazmaya mesela 45 yaşında kod yazıcan mı bir düşün bakalım , parayı 20-40 yaş aralığında buldun buldun bulamadın geçmiş olsun .

• Buna benzer bir konu açmıştım ben de
    Hayallerinin peşinden koş,asla pes etme vs vs diyorlar da benim neden sabahin 8 inde kalkıp akşama kadar yorucu sıkıcı bir işi yapma gibi bir hayalim olsun ki tamamen avutma için uydurulmuş bir söz

• Size katılıyorum hocam ve sizin gibi hayatı doğru algılayabilmiş insanları görmek bana yalnız olmadığımı hissettiriyor. Yorumunuz için teşekkür ederim ama yukarıdaki arkadaşlar gibi çoğu insanın kölelikten keyif alması da bir yandan umudumu azaltıyor. Zaten bu düzen de bunlar sayesinde işliyor ya...

• Adam dogru diyor
    Is sevilmez. Sevilse kimse izin almak icin tatil yapmak icin 40 takla atmaz

• komünist

• Baya doğru kardeş, kimse hergün aynı işi yapmayı başkalarının ağız kokusunu çekmeyi sevmez.

Ne yaparsan yap en sevdiğin şey bile olsa başkalarının emirleri altında, stress içinde yaparsan en sevdiğin şeyden bile nefret edersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sedatistan -- 25 Temmuz 2022; 11:4:47 >
  • Elektronik yapıyorum mesleğimi gerçekten seviyorum her başardığım iş bana tatmin hissini veriyor aynı bilgisayar oyunları gibi AMA şartlar ve maaş işte bundan nefret ediyorum beni işten uzaklaştırıyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Niye ki, bir şeyi seviyorsan aralıksız sonsuza kadar yapar mısın? Mesela kitap okumayı seviyorsan aralıksız, mola vermeden okur musun?

• Kim diyor işimi seviyorum diye?

• Alternatif düzeniniz nedir Bay Burak Holding ?

• günde 8 saat haftada 5 gün çalışıp 10bin alan adam işimi seviyorum derken yalan söyler aynen :) asıl sen salça olma diye işimi sevmiyorum der

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi megaster -- 25 Temmuz 2022; 15:31:25 >
  • Mesleğini sevebilirsin, ama işini sevmen için çoook kebap bir iş olması gerek.

Aksi takdirde bir yerde sabahtan akşama kadar kapalı kalmanın ve patron baskısı altında olmanın sevilecek bir yanı yok.

Ben mesleğimi seviyorum. Şimdiye kadar çalıştığım firmalardaki işimi değil.

O yüzden evde kurduğum elektronik çalışma ortamımla, mesleğimi hobi olarak yapmaya devam ediyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.