Şimdi Ara

Çok seviyorum..Ancak açılamıyorum..Korkuyorum!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Ben düşük çaplı bir anadolu lisesi 10.sınıf öğrencisiyim.kendimi yaşıtlarımdan hep önde görmüşümdür.ben herkese kendimi efendi,saygılı,dürüst bir insan olarak kabul ettirmeye çalışırım.hatta çoğu kişi bana bu yüzden yüksek derecede saygı duyar.ben okulda çoğu kişiyi düzgün bulmadığım için hep tenefüslerde siyasi görüşlü kitaplar okuyarak vaktimi geçirdim.sınıf arkadaşlarım ne yapsada beni dışarı çıkartamadı.yaz tatilinide yine kitap okuyarak ve çalışarak geçirdim.insanlarla pek iyi iletişim kurduğum söylenemez.hatta ailemde çoğu kişi bana asosyal diye hitap eder.neyse konumuza gelelim.okulun açıldığı ilk gün,su almak için kantine inmiştim.ama bir kız gördüm.güzelliği beni mest etmişti.öyle ki aldığım suyu yere düşürdüm.sonra bu kızı nerede görsem aval aval bakmaya başladım.hemen gidip bu kızın kim olduğunu arkadaşlarıma sordum.öğrendim.okulumuza yeni gelmiş bir 9.sınıf öğrencisiymiş.normalde lisede aşk mı olurmuş lan,yaşımız kaç başımız kaç önce okuyup adam olalım diyen ben bu kıza aşık olduğumu anladım.ancak bir sürü sorun vardı.kız sosyal.hemde inanılmaz derecede.popi dedikleri saçma şeye inandım.tenefüslerde tek başına oturduğunu hiç görmedim.gidip bu durumu akıl hocam kuzenime anlattım.bana sen sosyal bir insan değisin,bu kız şımarık elinde tutamazsın.en fazla platonik bir aşktır.unut üzülme dedi.ben ise hırs yapıp,kendimi geliştirmeye başladım.tenefüslerde sırf bu kızla göz göze gelmek için arkadaşarımı zorla dışarıya çıkartıyorum.gerçekten aşık olduğumu anladım.bu kızı tanıdığım süre çerçevesinde bazı özelliklerimin inanılmaz derecede olgunlaştığını ve tamamen değiştiğini yaşıtlarımın önüne geçtiğini fark ettim.normalde spora karşı olan ben zaten ölmeyecek miyiz ne gerek var diyen ben , şimdi her gün spor yapıp spor salonuna gidiyorum.nedeni ise kızın sporla rugby ile ilgilenmesi.sporla ilgilendiğimi gören akrabalarım inanmakta güçlük çekiyor.kızı nerede görsem yüzüm kızarıyor.bazen tenefüslerde yüz yüze geliyoruz elim ayağım titriyor.bir kez onların sınıfının yanından geçerken birden şarkı söyleyerek karşıma çıktı.o an kalbim öyle bi atmaya başladı ki çıkan ses karşısında kız bile şaşırdı.kız beni reddedip sen tipim değisin derse kendimi minareden aşağıya atarım herhalde.bu zamana kadar kızlara aşka soğuk bakan ben bu kız sayesinde değistim.bunlar 4 hafta içinde oldu hep.ne yaparsam bu kızla çıkmayı başarırım.beni reddetmez.ne yapmalıyım?

• Bana ne

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kızın şekli şemali nasıl hocam

• İstiyosan açıl yoksa zaten unutuyorsun bekle 1 ay fln

• Bende kızlara karşı soğuktum ama aşık oldum kızla tanıştım kendi olsun istedim olmadı bende başlarım lan böyle aşka dedim ve kıza açıldım ve red yedim ama biraz daha uğraşacağım açıl birşey olmaz nasıl olsa okul bitecek kimse birbirini görmeyecek ve sende çok ego var.

• You are a loser little man,sorry.

• quote:

Orijinalden alıntı: Troll Kafa

Kızın şekli şemali nasıl hocam

Genelde uzun saçlı oluyorlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok garip bir ailem var.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar.kız sarışın.biraz şımarık bi tip desek yeridir.hem zaten ben ne yapacağımı bilsem sizden niye yardım isteyeyim?burada biraz loser durumuna düştük...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prefrontal kortekssiz -- 9 Ekim 2016; 12:48:30 >
  • mk6167 M kullanıcısına yanıt
    fatih terim kadar olmasada var yani.hocam ben hayatımda neye kafayı taktıysam hepsini başardım.bu kızı kolay kolay unutabileceğimi zannetmiyorum.ama büyük ihtimal platonik kalacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bysolcu

fatih terim kadar olmasada var yani.hocam ben hayatımda neye kafayı taktıysam hepsini başardım.bu kızı kolay kolay unutabileceğimi zannetmiyorum.ama büyük ihtimal platonik kalacak.

Uğraş hocam aşk güzel bir şey platonik kalmasın.

• mk6167 M kullanıcısına yanıt
    hocam tamamda nasıl açılacağımı bilemiyorum.tanıdığım herkese sordum kimsede kızın numarası yok.instagram`dan 10 kez istek attım "tanımadığım kişileri eklemiyorum" diyerek reddetti hepsini.şimdi ben kıza nasıl seni seviyorum diyeceğim.nerde konuşacağım.işte karşılıksız aşk dedikleri bu olsa gerek.hani herkesin torpil yapacak dayısı vardır ya büyüğü bende hemen söyledim.ama onun böyle işlerle uğraşacağını düşünmüyorum.kıza nasıl ilan-ı aşk edeceğim.bu basit bir hoşlanma değil.gerçekten ben bu kızı çok seviyorum.kafamda deli sorular.
  • rugby den sonrasini okumadim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bysolcu

hocam tamamda nasıl açılacağımı bilemiyorum.tanıdığım herkese sordum kimsede kızın numarası yok.instagram`dan 10 kez istek attım "tanımadığım kişileri eklemiyorum" diyerek reddetti hepsini.şimdi ben kıza nasıl seni seviyorum diyeceğim.nerde konuşacağım.işte karşılıksız aşk dedikleri bu olsa gerek.hani herkesin torpil yapacak dayısı vardır ya büyüğü bende hemen söyledim.ama onun böyle işlerle uğraşacağını düşünmüyorum.kıza nasıl ilan-ı aşk edeceğim.bu basit bir hoşlanma değil.gerçekten ben bu kızı çok seviyorum.kafamda deli sorular.

Kantinde bahçede falan görürsen bir soru sor öyle muhabbet kurmaya çalış.

• seviyosan ayrıl

• Dr. eneox kullanıcısına yanıt
    canımı verecek kadar seviyorum.
  • 10 yaşımdayım her şeyin farkındayım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.