Arkadaşlar merhaba Instagram'da devamlı karşıma retro oyunları oynatan konsol reklamları çıkıyor. 1000TL ye de var 6000TL ye de..Hele ki bir model gördüm bizim küçüklüğümüzdeki atari salonlarındaki gibi düğmeli kolları bile var. Benim amacım Street Fighter 2, Mario serileri, Final Fight , Tetris gibi çok bilindik oyunları oynamak. Bu karşıma çıkan konsolları N11,HepsiBurada gibi sitelerden incelediğimde 400 yorum varsa en az 50-60 tanesi oyunlar donuyor çalışmıyor kollar temazsızlık yaratıyor çöp makina gibi yorumlar. 5000 TL veripte kimse aldığı cihaz çöp olsun istemez malum. Arkadaşlar size sorum şu : Bu yazdığım oyunları oynatacak sorun çıkarmayan 2 sene sorunsuz oynarsın satıcısı servisi vardır arkasında dururlar diyeceğiniz bu retro oyunları oynatan konsollardan varsa linkini atabilir misiniz? ya da hiç bu retro oyunları oynatan konsollara girmeden PC üzerinden PC'ye X Box kolları bağlayarak bu oyunları oynamak mümkün mü? Emülatör varmış biraz araştırdım ama anlamadım.Böyle bir şey mümkünse bu emülatörü kapsamlıca anlatan bir paylaşım biliyor musunuz bu oyunlar PC de kesin oynanır mı XBox kolları bağlanır mı gibi sorularım var Kaliteli bir retro oyunları oynatan konsol yada PC de oynama farketmez yeter ki sorun çıkarmadan eski günlere döneyim biraz hevesimi alayım istiyorum. Ne yapmalıyım sizce önerilerinizi bekliyorum teşekkürler. |
İşin içinden çıkamadım arkadaşlar
-
-
Tam ben yazacaktım sizin yazdıklarınızı ama neyse ki siz benden önce davranmışsınız. 5000 tl verip vermemeyi düşünüyorum. Kadıköy gibi bir yerde satışı yok mudur acaba gidip denesek. -
Maalesef ki Z kuşağı bizim nesil bilinçsiz ve internette ne görürse hemen atlıyor
Türk milleti dünya dolandırılanlar Ligi'nde bir numara
Piyasada retro oyun konsolu namına Çinlilerin çöp üret bozulursa bir daha alsın elin adamı standardına göre üretilmiş çöp ürünler fahiş fiyata interneti evrenin en büyük çöplüğüne dönüştürmüş durumda
Kalitesiz malzeme adi lehimler çöp parçalar her an bozulması için eklenmiş zımbırtılar
Retro oyunları oynamak o kadar zor değil boşu boşuna bu ülkenin parasını elin çinçonlarını zengin etmek için dökmeyin
Çin malı olarak ünlenen internet sitesi ürünlerinin yüzde doksanı zaten ileride bozulsun diye üretilmiş ürünler
İlk iş emülatör çalıştırabilecek kaliteli bir cihaz bulmak
Bilgisayar Xbox classic Wii android kutu eski bir PS2 PSP eski tablet telefon vesaire
Ondan sonra bunlara kaliteli kendi kolu veya USB bir kol bağlamak
emülatör demiştik şimdi bunu Google a yazıp aratın YouTube a yazıp izleyin sayenizde bu Çinliler yakında bizi de satın alacaklar
Zor değil bu iş hiç değil
Her gün türkiyede on binlerce kişi internetten çöp alıp dolandırılıyor bu ülkede
Abi bir cihaz aldım dolu retro oyunlu Çin'den
şimdi o elindeki en fazla bir sene dayanır desek zevkler ve renkler tartışılmaz derler zevk almaya devam öyleyse
Ayrıntıya gerek yok hatta emulatöre bile gerek yok
tüplü tv ve bir Xbox classic yeter en zevklisi bu.
Yok mu çöpe atılmış eski bir pc bile olur
Bilgisayara yükle USB kol piyasada gırla
İşiniz çakma güçünüz çakma
Çıttt ne oldu buna yaaaaa
Tıkla
https://www.retrogames.cc/
İnternette beş bine kolleksiyonunu satacak adamlar varken elin Çinli bücürüne sattığı ucuz plastikten çöpler için neden Mercedes aldırasınız ki.
Gerek yok.
Bizim millet internetten çakma ürün alıp eline alınca öyle kalmayı pek seviyor.
Örneğin piyasada sıfır satılan PS3 ve Xbox 360 kollarının tümü sahte internette satılan kozmetik ürünlerinin de çoğu sahte
Bu yüzden ucuzlar ama millet kapışıyor
Kolun sahte olduğunu anlamak kolay çünkü hepsi sahte fabrikaları yıllardır üretmiyor bunları
Hala anlamıyorsanız şöyle anlarsınız
Manchester United ile oynarken Artvin hopaspor dan altı golü bir yarıda yiyorsanız o kol sahtedir.
Fark aslında büyük.
Şimdi buraya ayrıntılı yazardım ama yazmam çünkü biz öğrenirken uğraştık sizde uğraşın bakalım olayı
anahtarı üstte oynayamayacağınız oyun ise yok çin malı çakmalar bunları oynatamaz beş bin TL dökersiniz ağlarlar.bilgisayarın işlem gücü nerede bu Çinli çakmaların ucuz plastik tuşları nerede
durum bu.
Çinliler milleti plastik namı diğer aterilerle uyuturken biz elbette ki son çıkan atari salonu oyunlarını bile oynuyorduk orası kesin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATROMITOS -- 18 Kasım 2024; 4:14:34 >
-
youtubeSome awesome arcade machines become playable on PC with TeknoParrot. Enjoy!I've started a new way to offer support through my Discord Channel.Help me build m...https://m.youtube.com/watch?v=L2tVENAeuPE&pp=ygUUdGVrbm9wYXJyb3QgZW11bGF0b3I%3D
uyumaya devam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATROMITOS -- 18 Kasım 2024; 4:16:1 > -
Kimi t-shirt alır pazardan 50 TL ye zengin olur alır aynı t-shirt ü mağazadan 5000 TL ye
Zengin fakir arasındaki fark budur aslında insanlara sorsanız bu böyle değildir derler.
Asıl sorunda bu
Hurdacıdan 100 TL ye kırık netbook bulup içine 30 000 oyunu doldurmakta kesmez adamı süslüsünü daha süslüsünü ister
İnsan işte.
O değil mi ki 50 TL lik mouse u üstünde renkli ışıklar yanıyor diye 500 TL ye alan.
Gaming mouse şu anda indirimde
Hurraaaaaaaaaa
saçını başını yollarım senin nurteeeen bırak o mouse u yerim seni
Toptan fiyatını bilseler ağlarlar piyasadaki her ürün böyle boşuna yiyiyor millet birbirini hiç kimse zarara bir şey satmıyor bilginize hatta tam tersine millet uyanacak taaaaa
İşte.
Tek şükreden bulamazsın
Her şey ateş pahası insanlar indirim var sanıyor
Acaip bir ülke türkiye.
kimi on binler döker oynar
Kimi bir kaç TL
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATROMITOS -- 20 Kasım 2024; 3:1:23 >
-
Bu iş sandığınız kadar zor bir iş değil
Hayır bu resimdeki sadece bir kol içine eski hurda bir laptop pc veya bir tablet ile istediğiniz sistem de eklenir içine tabii USB girişi çok şeye açık
Gerçekten insanların oyun oynamak için on binlerce lira dökmesi çok acaip bir durum
Dün hurdacıdan eski kırık bir tablet aldım 50tl ye anakartı sağlamdı ve HDMI çıkışı vardı gerisi hayal gücü
Birileri de 40 000 TL ye ps5 pro peşinde
Bir oyun konsolu bu kadar pahalı olmamalı bu mantık dışı
Oyun oynamak bu kadar pahalı değil
Aynı şey değil diyen ödemeye devam etsin
Tecrübeli biri o konsolları iki evirip bir çevirip oyun bulamayınca ucuza satacağınızı çok iyi bilir.
Yine de almaz
Bir para harcayanlar vardır bir de piyasanın kurtları.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATROMITOS -- 27 Kasım 2024; 23:0:32 >
-
Cevaplarınız için teşekkür ederim sağolun
Anladığım kadarıyla bu çin malı oyun konsollarından pek hayır gelmez ve çok pahalılar bunlardan direk vazgeçtim.
Super Mario ve Street Fighter 2 'yi bilgisayarımda en pratik nasıl oynayabilirim ve oyun kolları bağlayabilir miyim.
Size anlatır mısınız diyerek zahmet de vermek istemiyorum ama acaba paylaşabileceğiniz bir link var mı orta düzey bir kullanıcıya yönelik
-
Google a arcade emulator yazıp aratın tüm cevaplar orada bir USB kol alıp PC ye baglayın ve tuşları ayarlayın bu kadar
Veya hazır sayfalar var
https://www.retrogames.cc/
gibi
Telefonunuzdan da app store a girip emulator yazın aratın.
İnsanlar internette her şey ucuz saniyor hiç bir zaman öyle bir şey olmadı hiç bir zaman
satılan ürünlerin çoğu da sahte veya defolu
Nasıl bir mantık 5tl lik ucuz bir kabloya 2679 TL seksensekiz kuruş fiyat yazabilir
Alan ördek olmasa bunlar bunu yazabilir mi
Fena soyuluyorsunuz bilesiniz.
Aynı kabloyu 30 TL ye bulup 20 TL ye birakmayinca bir tabur kufredenler var disarida
Örnek çok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATROMITOS -- 30 Kasım 2024; 22:27:39 >
-
Teşekkür ederim sağolun
-
Atromitos, yine boş konuşuyorsun. Pspsexer'sın belli, konuşma tarzını biliyorum.
Sana kalsa eski bir konsol al, tüplü tv yeter de artar. Bu firmalar salaktı, Xbox Series X, Ps5 gibi makineler çıkarıyor, bir sen akıllısın "gerek yok yaa" diyorsun.
Konuşacak çok şey var da, enerjim de zamanım da kıymetli, senle harcayamam. -
ne rom ararsan burada var, emulatorlere bakman lazim sadece nasil kurulduguna.
ha amacim tum kutuphaneye hukmetmek dersen ucuz bir mini pc alip (ihtiyacina gore fiyatlari degisir) batocera kurabilirsin.
snes nes gba emulasyonlarini en ucuz cihazlarda bile yapabilirsin, bir tik daha ust ps3 x360 switch emulasyonu icin maalesef turkiyede 15bini gozden cikartmak lazim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X