Şimdi Ara

işin içinden çıkamıyorum !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar cep telefonumu bluetooth yardımıyla modem olarak tanıtıp ınternete gırmekteyım... ( neden bılmıyorum ama 2 gundur hıc knt gıtmıyor umarım bır gun toplu olarak gıtmez) sorunum sudur kı her turlu sayfayı rahat rahat acmama ragmen msn bır tulru acılmıyor...acılır acılmaz anında kopuyor 1 sn max 2 sn baglı kalıyor ..msn adresimde yaklasık 700 kısı fılan kayıtlı....dıger msn adreslerımı actıgımda bunlarda 25 30 kısı fılan kayıtlı hıc bır sorun olmuyor.buna neyın sebep olabılecegnı bulamadım hıc bır fıkrım yok...fıkrı olan arkadaslar varsa sevınırım...

• telefonu bluetooth la deyilde kablo ile bağlamayı dene
  • Bence telefon internete rahatça bağlanabiliyor ve sayfaları gezebiliyorsanız bir sorun yok demektir bazen msn yapıyor böyle hatalar. Olmazsa Msn programını kaldırıp tekrar kurmayı deneyin ?
  • Telefonu bilgisayara mı bağlıyorsunuz ?

Yoksa

Telefondan mı internete giriyorsunuz.

Telefonu bilgisayara bağlayıp giriyor iseniz msn'de adresinizin çok olması belki bağlantıyı koparıyor olabilir.

Bluetooth ile değil'de kablo ile bağlamayı deneyiniz bilgisayara ve öyle bağlanmayı deneyiniz.
  • Ebuddy den girmeyi deneyebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AFRo-TAFRo -- 3 Mart 2010; 21:27:19 >
  • ben telefonu bluetooth ıle bılgısayara bagladım bılgısyardan gırıyorum nete dıger sayfaların hıc bırınde bı sorun olmuyor hatta dıger msn adresımlerde de ama en cok kullandıgım msn adresı bır turlu baglanmıyor sureklı denıyorum bır ara baglandı ve hıc kopmadı...su anda gıremıyorum yıne.... normal usb kablosu var telefonun ama nasıl modem olarak tanıtacagmı bulamadım...bluetooth ıle baglayınca otomtaık olarak sormusdu modem olarak algınlansınmı dıe...usb kablosu ıle nasıl yaparım bu ısı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    60 netin üzerine çıkamıyorum
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.