![]() Berberimden istediğim model Yaptığı model Kestirmeden önce baya uzundu saçlarım kısa değildi bu arada ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İşini düzgün yapan berber var mı

-
-
-
Kaç
Lira verdin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yıkatmadim sadece saç tıraşı 250 verdim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
biraz uzayınca git yanlardan aldır gene.
-
Var.
-
Kafaya takma, saçların kökü kafanda durduğu sürece sıkıntı yok...
-
Martı saç modeli 😂
Hem ucuz hem düzgün berber yok, illa şatafatli mekanlara gidip 1000 lira bayilcaz
Nerde konum at
Fotodaki gibi olmazdı sende adamın saçı sarıya çalıyor seninki siyah kahverengi o uzunlukta yapsa bile hintli gibi dururdu muhtemelen sende. En iyisi üstleri kulak üstünden az uzun bıraktıracaksın bağlanabilecek kıvamda yanlarıda sıfıra vurdur gitsin. İster bağlar italyan stil kullanırsın ister çözer üstten dökümlü yanlardan ferah bir model elde edersin. O kat kesimler falan hikaye geldi bana artık çok basit modeller yaptırıyorum.
-
Hocam istediğin saç modelini anlattım desen belki tam anlatamamışındır yada yanlış anlama olmuştur diycem ama foto var yani cidden o fotoyu gösterdikten o şekilde kestiyse bırak o dükkana bi daha gitme. Yaptığı traşın fotodaki kesimle alakası bile yok, saç bırakmamış. Aynı yere 10 kere gitsen 10 seferde de yine aynı şekil kescek çünkü büyük ihtimalle başka model bilmiyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İşini iyi yapan bir kişinin daha fazla para kazanmak istemesi kadar doğal bir şey yok. İşini iyi yapan berber, mahalle arasında 250TL'ye saç keserek neden kendini defa etsin ki? Böyle şikayet edince ben de düzgün bir yere gittin de böyle oldu zannettim.
Gittiğin yer başka traş bilmiyormuş, standart kesip yollamış.
-
Altın makas'a git. Her ilde, ilçede illa beş on tane bu isimde var.quote:
Orijinalden alıntı: hsnksy92Nerde konum at
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Adam doğru kesmiş
Saçların sert
Şampuanını değiş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X