Şimdi Ara

İşini düzgün yapan bi tane isp var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şu an hala yok. Mh yi defalarca aradım onarım var dediler. Bu sabah aradım hala bişi yok.

Yüzde 99 bu herifler liyakatsızlıktan beceriksizlikten bişeyi es geçiyorlar ve bunu bana anlatamıyorlar.

Modem zyxel vmg1312-b10d.

Aletin dsl ışığı yeşil internet kırmızı.

İnternette tüm kaynaklara baktım çözüm bulamadım.

En son telefon açtımda netgsm firmasına kullanıcı adını mı değiştirdiniz die hayır dediler.

Alete resetnattım ayarlarıyla oynadım bişi çıkmadı.

Öte yandan zyxel firmasının ne sesli nede yazılı desteği var. Modem alırken uzak durun. Sorunla karşılaştınızda benim gibi allaha emanet olursunuz.

Bi tane pdf kurulum dosyası hazırlayıp yerin altına girmişleri.

İşini düzgün yapan bi tane isp var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubeii -- 15 Ekim 2024; 11:46:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Modeme reset attılar isp tarafından. Düzeldi. 1.5 gün bekledim bunun için. 5 defa falan aradım. Jetonu düşürttüm. Hem müşteri hizmetlerini aradınızda bilen bi adamda , bilmeyen adam da çıkabilir.

Bu sölediğim tüm mal ve hizmet satan firmalarv için geçerli. Bu kokmuş ülkede herşey olasılıklar üzerinden yüyüyor.

Kimbilir kaç kişiye bu isp firmaları modem değiştirtti yada günlerce bekletti çözüm için. Yanlış okumayın hepsi her sektör için bunu sölüyorum. Siz drla dr, mühendisle mühendis, kasapla kasap olmazsanız vay anam vay.

• Bilindik isp firmalarindan şaşmayın . Ucuz diye merdiven altı firmaları tercih ederseniz böyle olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hala ders çalışan var mı ya ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.