Şimdi Ara

İşiniz ve Maaşınız (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.276
Cevap
55
Favori
48.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: destinati0n

quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

8/1 polis memuru, bekar

Maaş 2876,76 kuruş
    Banka promosyonu 44 tl
    Terör tazminatı 203 tl ( İstanbul için geçerli, bazı illerde daha fazla, bazılarında hiç yok)
    Ücretsiz iett kart.

12/24 çalışma usulüne göre aylık 240 saat mesai, yıllık 20 gün izin. 2 aydır izne çıkma istiyorum ama çıkamıyorum. Kimse özenmesin olmasın, 15 günlük polis dün şehit oldu.

Tam da polis olmak için niyetlenip okulun sınavına hazırlanırken hevesim kırıldı.

Bize memur lazım ama olma kardeşim, başka imkanın varsa git son çare polis ol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: furkovic

quote:

Orijinalden alıntı: hasenkal

karı koca öğretmen aylık gelir 7000 - 7500 tl ALLAHA ÇOK ŞÜKÜR

Lafım okuyanın para kazanmadığı devir diyen arkadaşıma benden daha rahat ve maddi anlamda daha iyiysen bravo hemde okumadan. tabi bu işler kolay değil, herkes gezerken sen ders çalışacaksın, herkes uyurken sen yarınki sınavı düşüneceksin. düşünceden uykusuzluktan kilo verecek, dişlerini sıkmaktan ağzında diş kalmayacak ama emeğinin karşılığını aldığın zaman işte o pahabiçilmez.

nerede öğretmensiniz ? Annemde öğretmen ve maaşı ekdersle beraber 2800 ₺ yi geçmiyor .

Hocam sanirim aileye toplam gireni soylemis

• RuthlessRiu kullanıcısına yanıt
    Adam odtü bitirmiş, kazanmasını geçtim kolay mı sanıyorsun orayı bitirmesini? Adam ayrıcalıklı bir beyne sahip demek ki, prestijli bir kariyeri var, paraya para demeyecek. Komşumuz odtü mezunu 35-40bin tl alıyor inşaat müh. En son 911 turbosunu sattı daha olgun bir araç alayım dedi james bond aston martin aldı kendine.

önü bu kadar açık insanların asgari ücret alan birisini muhattap aldığı için teşekkür etmen gerekirdi. Lütfen ama lütfen bir daha otdü ile diyer boş beleş üniversiteleri karıştırmayın. 2 sene sonra bende orda olucam kısmetse seneye dersaneye gidiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sangokudbgt -- 8 Ağustos 2015; 11:27:08 >
  • quote:

quote:

Lafım okuyanın para kazanmadığı devir diyen arkadaşıma benden daha rahat ve maddi anlamda daha iyiysen bravo hemde okumadan. tabi bu işler kolay değil, herkes gezerken sen ders çalışacaksın, herkes uyurken sen yarınki sınavı düşüneceksin. düşünceden uykusuzluktan kilo verecek, dişlerini sıkmaktan ağzında diş kalmayacak ama emeğinin karşılığını aldığın zaman işte o pahabiçilmez.

nerede öğretmensiniz ? Annemde öğretmen ve maaşı ekdersle beraber 2800 ₺ yi geçmiyor .

şanlıurfa siverek eşimle aynı okuldayız. ben müdür yardımcısıyım +500 tl demek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne iş olsa onu yapıyorum, kimilerine göre günde 20 saat çalışıyorum, bana göre ayda 20 saat anca çalışıyorum, anlayacağınız genelde iş yerinde bilgisayar başında boş oturuyorum, ayda masraflar çıktıktan sonra 5bin kar ediyorum.

Eski nişanlımın babası emekli öğretmendi, emekli maaşı yetmediği için özelde çalışmaya devam ediyordu ve eline toplamda 4bin lira geçiyordu.

Yeni ayrıldığım ve beni çok seven eski nişanlım acil doktoruydu 3890 TL alıyormuş şimdi(bin lirası döner sermaye geliri olduğun emekliliğine yansımayacak), ne gecesi var ne gündüzü, en acısı da insan hayatını kurtarmaya çalışmak ve kendini hastalarına adamış olmak psikolojik problemler yaratmasaydı, nöbetçi olmadığı günler vefat eden hastaları için hüngür hüngür ağlamasaydı evet, ben de onu çok seviyordum... Ama artık dayanamadım...

Şimdi tavlamaya çalıştığım kız diş hekimi, devlet hastanesinde çalışıyor eline 3900 lira geçiyor(yalnız bunun 2bin lirasıdöner sermaye geliri olduğu için emekliliğine yansımayacak), sanırım bunu da okulda delirtmişler, incelediğime göre tıptan çok daha zor okuması, ben bu kadar idealist yetişen insanlar görmedim diğer mesleklerde...

Babası ise emekli albay aylığı 3889 lira, o kadar komutanlık yapmış falan ama 14 yaşında aldığı vatan sevgisi eğitimi olmasa aldığı paraya değmez be, ben de emekli olsam(tabi yeni yasalar gereği 65 yaşında ancak) elime 3bin geçer zaten(aldığım her kuruşu vergilendirip bağkurunu yatırıyorum.)

Bu kadar çok üniversitenin açıldığı sınıflara 100 kişinin doldurulmaya başlandığı ülkelerde okuyanın hiç değeri kalmıyor... Ben kendi mesleğimi bilgisayarda oyun oynarken kazandım oysa hepsinden çok kazanıyorum :)

• Cubukta patates isi yapiyorum. Aksam pazarinda 9 ile 12 arasind satis yapiyorum. Yagmur yagmazsa haftanin 7 gunu . Ayda yaklasik 2000 cevresinde para geliyor

• devlet bankasında servis görevlisiyim. 1550 aylık maaş + 310 lira alışveriş kartı + 3 ayda bir çift maaş
  • Lawlord kullanıcısına yanıt
    Hocam çevirileri nereden alıyorsunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CBGB omfug

quote:

Orijinalden alıntı: Tarîhçî

quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

Devir okuyanın para kazandığı devir değil

İsviçrede üniversitede ders veren akademisyenlerin yıllık ortalama geliri 300 bin İsviçre Frangı. Yani 840 bin TL. Bence iyi düşünün.

Espri şaka filan mı bu ben anlamadım da.

Ciddi ciddi yazdıysan seni kandırmışlar.İsviçre de olsa o kadar para kazanamaz bir akademisyen.

Hem zaten bize ne isviçreden...

300 bin İsviçre Frangı, aylık 25 bine falan denk geliyor. Bizim paramız değersiz olduğu için çok görünüyor olabilir.

Bu rakam zaten Kanada'da ve Amerika'da da 10 bin dolar civarında. Bizdeki profesörler de nereden baksan 7 8 bin TL civarında alıyor. Tabi bu paraya teşvik vs de eklenince artıyor.

Yani yıllık 300 bin frank bir profesör maaşı için fazla değil. Bizim ülkemizdeki akademisyen maaşları çok düşük.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: efes.pilsen

quote:

Orijinalden alıntı: Esercan14

Mutfak
    Dömi Şef
    19 Yaş
    1400 Tl

Domi şef nedir hocam ve aşçı maaşları nasıl? Ve maaa çok iyi değil mi yaşınıza göre?

Ciragin ustu oluyoruz. Evet maas yasa gore iyi
    Ascibasi olursan en kotu 5 6 bin tl maas olur

• perSNN kullanıcısına yanıt
    pro gamer mısın? bende onlardan olmak istiyorum. büyük büyük şekilli kulaklıklar, kocaman ekranlar, pahalı ekiplamlar filan offf hayalim ya. oyun oynayıp para kazanıyosun acayip yetenekliyim oyuna doğal yetenek yani bilmem hiç gördün mü? yeni bir oyunda 1 el atsam 2.de herkesi yeniyorum arkadaşlarla cafede filan adımı herkes bilir hedşhot manyağı yaparım adamı
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Arc Reactor

öğrenci
    haftalık 35
    mesleği önermem en az 12 en çok siz ne kadar isterseniz çalışıyorsunuz ama 1 yıl bile sigorta yatmıyor.
    Edit:İzinde olduğunuz zaman maaş da yatmıyor.

Calisma hayatina bir girinde, ondan sonra konusuruz ogrencilik meslegi begenmemeyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: sangokudbgt

pro gamer mısın? bende onlardan olmak istiyorum. büyük büyük şekilli kulaklıklar, kocaman ekranlar, pahalı ekiplamlar filan offf hayalim ya. oyun oynayıp para kazanıyosun acayip yetenekliyim oyuna doğal yetenek yani bilmem hiç gördün mü? yeni bir oyunda 1 el atsam 2.de herkesi yeniyorum arkadaşlarla cafede filan adımı herkes bilir hedşhot manyağı yaparım adamı

benzeri bir iş diyelim, geliştirilmelerine yardımcı oluyorum :) bir elimde kahve diğerinde sigara veya kek :) sorsalar çalışıyorum :) bazen birşeyler getirtip sattığım da oluyor, ya da birşeyleri tamir ettiğim de oluyor, birilerine birşeyler tavsiye ettiğim de, 3 boyutlu tasarım yaptığımda... Tam olarak ne iş yaptığımı söylemeyeyim :) Rakibe gerek yok :D Ama vaktimin büyük çoğunluğun bilgisayar başında zevk alarak geçiyor diyebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: sangokudbgt

Adam odtü bitirmiş, kazanmasını geçtim kolay mı sanıyorsun orayı bitirmesini? Adam ayrıcalıklı bir beyne sahip demek ki, prestijli bir kariyeri var, paraya para demeyecek. Komşumuz odtü mezunu 35-40bin tl alıyor inşaat müh. En son 911 turbosunu sattı daha olgun bir araç alayım dedi james bond aston martin aldı kendine.

önü bu kadar açık insanların asgari ücret alan birisini muhattap aldığı için teşekkür etmen gerekirdi. Lütfen ama lütfen bir daha otdü ile diyer boş beleş üniversiteleri karıştırmayın. 2 sene sonra bende orda olucam kısmetse seneye dersaneye gidiyorum

Sen böyle düşünüyorsan senin okuduğun okuldan ne vatana ne millete nede kendine hayrın olur... İnsanların aldığı ücret ne zamandan beri sınıf göstergesi oldu bu memlekette ?

• quote:

quote:

quote:

şanlıurfa siverek eşimle aynı okuldayız. ben müdür yardımcısıyım +500 tl demek.

Kurs,egzersiz vs. açıyosunuz büyük ihtimal değil mi ?

• Öğretmenim, mesleğimi seviyorum.

Kadro /Derece:8/3
    Net maaş : 2380 TL
    ek ders: 600 TL (ortalama)

ÖSS Derecem Türkiye Geneli:369

KPSS Puan: 94.652

Yapabiliyorsanız buyurun siz de yapın. Dışarıdan laf atmayla olmuyor bu işler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erbaa82 -- 8 Ağustos 2015; 11:43:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erbaa82

Öğretmenim, mesleğimi seviyorum.

Yapabiliyorsanız buyurun siz de olun. Dışarıdan laf atmayla olmuyor bu işler.

hangi bölüm hocam ?
  • Cross. & Bulk Operation

1.500 telee

• quote:

Orijinalden alıntı: Howard88

quote:

Orijinalden alıntı: Erbaa82

Öğretmenim, mesleğimi seviyorum.

Yapabiliyorsanız buyurun siz de olun. Dışarıdan laf atmayla olmuyor bu işler.

hangi bölüm hocam ?

Türkçe öğretmeniyim hocam.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.