Şimdi Ara

ISINMAKTAN KAPANIYOR FANI TAM DEVIR NASIL CALISTIRIRIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba bende SONY VGN-FZ21J notebook var . 2sene once 2.el almistim . Normalde hhiç bir sorun yoktu son 1 aydır isininca kapanmaya basladi. Bu icindeki fani tam devir nasil calistiririm ? Ve icini actim bi kez termal macun yoktu . Macun surup fani tam devirde calistirmayi ogrensem sorun cozulur diye dusunuyorum. Fani nasil tam devir calistiririm ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• termal macun yenileme ve fan ızgarasını temizleme işlemi yaparsanız sorun çözülecektir
  • Tqm devirde nasil calistircam

• Acaba adaptor isinip elektrik vermiyo olabilirmi pil yok zaten benim habire kapanıyor

• salih5858 kullanıcısına yanıt
    söylediklerinize göre öyle birşey olması için baya bi şanssız olmanız lazım :) Vaio nuzun orijinal yazılımı yüklüyse vaio care yazılımınızı çalıştırın ve donanım problemlerini denetletin. fanınız zaten fazla ısınınca maksimum rpm ine çıkar. termal macunu sürmeyi bilmiyorsanız bir bilenle beraber yapmanızı yada bilgisayarcıya başında durarak yaptırmanızı -çok fazla parça çalıyorlar sony cihazlardan- öneririm.
  • Bilgisayar için kullandığım sogutuyu adator için kullanıyorum hiçbir sorun yok .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.