Arkadaşımda 1930tl civarı şubat aylarında aldığı Asus K555LN-XO436H Model Laptop var. Benim y570 Lenovo cayır cayır yanarken, o laptop bırakın ısınmayı ılık bile olmuyor. Üstelik DMC 5 Oynarken bile. Kasmada yok. Acaba bu teknolojide performans canavarı i7 başka laptop var mıdır? Video işleme ve oyunda kullanılacak.
Konu hakkında biricik görüş bildirecek yokmu ya
quote:
Orijinalden alıntı: CHeyLoan
Merhaba Arkadaşlar
Arkadaşımda 1930tl civarı şubat aylarında aldığı Asus K555LN-XO436H Model Laptop var. Benim y570 Lenovo cayır cayır yanarken, o laptop bırakın ısınmayı ılık bile olmuyor. Üstelik DMC 5 Oynarken bile. Kasmada yok. Acaba bu teknolojide performans canavarı i7 başka laptop var mıdır? Video işleme ve oyunda kullanılacak.
Leptoptan ses gelmiyor mu diyorsun? CASPER CN-VSD4712B 'den yani?Isınma yok mu diyorsun doğru mu anladım?
bencee normal yani çok dikkat etmezsen duymazsın ben duymuyorum. oyun oynarken her bilgisayardaki gibi fan sesi oluyor o ayrı konu. ısınma konusundada benim şuan için bi şikayetim yok. normalde 47-52 derece arası. geçen öğlen saatlerinde lolden çıktığımda 73 tü ama soğutucu falan yok bilgisayarda.