Şimdi Ara

İşkembe çorbasının içinden saç kestirince oluşan küçük kıllardan çıktı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Birkaç ay önce migrostan işkembe almıştık annem iyice temizlediği halde içinden, yeni saç kestirince küçük kılların büyüklüğünde kıllar çıkmıştı. Dün başka bi migrostan işkembe aldim yine aynısı oldu. Bu durum normal mi ya işkembenin içinden böyle kıl çıkabiliyor mu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Gecen ay bende bi corba ictim restaurant ta onun icinde de kil cikti gittim corbayi verip ciktim. Turk restaurant idi zaten Belcikali restaurant larda boyle satislar yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende tam içecektim ki çorbanın içinden burun kılı çıktı burun kılı oldugu belliydi sert ve sivri

• Dua et saç kılı olsun

• Up

• Hocam bunlarda çıkması normaldir güzel temizlenmemiş demek ki iyi temizlemeden pişirmeyin kıllarından da tiksinmeyin

• Asıl tiksinmen gereken şey o kıl değil işkenbenin kendisi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İşkembe ve kelle-paça gibi sakatatlar aynı ekip tarafından yapılyorsa keçinin paça kılıdır onlar. Paça kılları bıçakla traşlanırken etrafa çok yayılır ve etteki yağ da etrafa yapışmasına neden olur. Demek ki firma titiz değil. Bu durumu aldığınız yere bildirip fotolu motolu şikayet etçez deyin gerekirse almasınlar o firmadan.
  • Teşekkürler hocam anlaşıldı daha güvenli yerlerden almak lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: Alegra

Teşekkürler hocam anlaşıldı daha güvenli yerlerden almak lazım
    Doğu Anadolu'da öyle kıllı kıllı içiyolar o çorbayı. Pis-Temiz kavramı insandan insana değişir. Rusya'nın Sibirya bölgesinde bir Türk soyu yaşıyor. Bu Türk ailesi koyunu kesip barsaklarını çıkarıyorlar. İçini güzelce temizleyip koyunun kanını içine dolduruyorlar. Daha sonra kurutup bir yerde bekletiyorlar. Kışın sert ve çetin geçiyor, yiyecek de kısıtlı. Bu nedenle kışları bu ilginç barsak yemeğini pişirip pişirip yiyorlar. Adı aklıma gelmedi bir adam varya komando gibi birşey çöle düşüyor akrep yiyor falan onun programında görmüştüm. Nası hayatta kalınır falan gibisinden.
  • kıllı olmazsa sorgulaman lazım
  • İşkembe buldun kılsızını istiyorsun sende.

• Hocam o dediğiniz Bell gris değilse diğeriyse onun adını bende merak ediyorum bana yazarmısınız bulursanız

• Hayvanın kendi kilidir

• Işkembeyi ne sanıyor acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: ytd.luxboutuqie

Hocam o dediğiniz Bell gris değilse diğeriyse onun adını bende merak ediyorum bana yazarmısınız bulursanız
    Bell Gris tamam o. Rusyanın yaşamanın çok zor olduğu sibiryanın kuzeyinde bir yerler gitmişti. Karların buzların içinden geçti sonra dünyadan izole yaşayan bir Türk çadırı gibi birşeye sığındı içi kanla doldurulmuş barsak yedi. Tadı çok kötü bunu yiyemezdiniz ama soğukta hayatta kalmam için proteine ihtiyacım var yemek zorundayım diye iğrene iğrene yedi. Haşlanmış kanlı barsak...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.