Şimdi Ara

İSKENDERUN 1.DZ ER EĞT. ALAY KOMUTANLIĞI BURAYA...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
1
Favori
10.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar geçen sene orda acemiliğimi yaptım ve cok cok rahat eglenceli günler geçirdim sorun yanıtlayım... herşeyi ama herşeyi

• Yapay Zekanın Yanıtı

İskenderun 1. DZ Er Eğitim Alay Komutanlığı

Hatay'ın İskenderun ilçesinde yer alan İskenderun 1. Deniz Er Eğitim Alay Komutanlığı (Dz. Er. Eğitim Alayı), Türk Deniz Kuvvetleri'ne erbaş ve er yetiştirmektedir.

Denizcilik alanında eğitim almak isteyenler, acemi birliklerini Hatay'ın İskenderun ilçesinde bulunan Dz. Er. Eğitim Alayı'nda tamamlamaktadırlar. Acemi birliğini başarıyla bitiren askerler, usta birliklerine gönderilmektedir.

Usta birliklerine gönderim, askerlerin yetenekleri, tercihleri ve Deniz Kuvvetleri'nin ihtiyaçları göz önünde bulundurularak yapılmaktadır. Dz. Er. Eğitim Alayı'ndan usta birliğine gönderilen askerler, genellikle denizle ilgili birliklere atanmaktadır.

İskenderun Dz. Er. Eğitim Alayı'nda eğitim gören askerler, denizcilik alanında teorik ve pratik bilgiler edinmektedirler. Ayrıca, askeri disiplin ve düzen içinde eğitim görerek askerlik görevlerine hazırlanmaktadırlar.

İskenderun Dz. Er. Eğitim Alayı hakkında daha fazla bilgi almak için resmi web sitesini ziyaret edebilir veya ilgili birimlerle iletişime geçebilirsiniz.

Anahtar Kelimeler:

• Hatay İskenderun Deniz Er Eğitim Alayı
    • Acemi birliği Hatay
    • Usta birliği nereye gönderiyor
    • Hatay İskenderun'da askerlik
    • Ptt-Dz. Er. Eğitim Alayı İskenderun/Hatay yorumlar
    • Acemi birliği denizci olan usta birliği neresi olur
    • Hatay İskenderun Deniz Er Eğitim Alayı usta birliğine nereye gönderir
    • Hatay İskenderun acemi birliği usta birliği nereye düşer
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Deniz sınıfı hakkında bilginiz var mı?
  • Olmazmı Ben Geçen sene 325. dönem olarak acemiliğe buraya yani iskenderun 1.dz er eğt alay kom. gittim orada istanbul pendik tersanesine tertplendim usta birliği için...öncelikle denizci olmak gururdur ki bu lafı çok duycak söylüyceksiniz...sizler Türkiyenin en rahat ve en sosyete askeri olarak askerlik yapcaksınız bunu bilin :D hayırlı olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: el_gaddar

Olmazmı Ben Geçen sene 325. dönem olarak acemiliğe buraya yani iskenderun 1.dz er eğt alay kom. gittim orada istanbul pendik tersanesine tertplendim usta birliği için...öncelikle denizci olmak gururdur ki bu lafı çok duycak söylüyceksiniz...sizler Türkiyenin en rahat ve en sosyete askeri olarak askerlik yapcaksınız bunu bilin :D hayırlı olsun...

Agzından bal damlıyo be dede

Burda acemilik yapıp gitme ihtimalimiz olan yerler nereler peki o konuda yardımcı olabilrmsn?
  • Bak dostum sana saydığım yerlerden birine garanti gidiceksin başka alternatif yok öncelikle istanbul ankara ki ben istanbula gittim...bartın zonguldak izmir muğla mersin ve yine iskenderun alay kom kalabilirsin başka ihtimal yok ha bide çanakkale :D

çok kalabalık ve şavşatalı bir acemilik dönemi seni bekliyo çok rüzgarlı ama ılıman iklimi olan bir yer iskenderun...biraz kıtlık olsada kantindir banyodur ama yinede 4 4lük bir yer...

ilk zamanlar sana öyle gelmiycek ama ordan ayrılınca vay be diyceksin...:D
  • Bende Hatay'a düştüm. Daha asker alışverişimi yapmamıştım. İç çamaşırlarını fln mavi mi alcaz biz şimdi. Neler getirmemiz tavsiye edersin dede. Bi de Adana'ya gitsem uçakla gece 12de ordan hataya otobüs var mıdır?
  • Kısa Dönem gitmiyor istanbula fln dmi ama hatayda kalıyor :(
  • peki gittiğin usta birliğide aynı kebap mıydı yoksa orası normale döndümü
  • quote:

Orijinalden alıntı: el_gaddar

Olmazmı Ben Geçen sene 325. dönem olarak acemiliğe buraya yani iskenderun 1.dz er eğt alay kom. gittim orada istanbul pendik tersanesine tertplendim usta birliği için...öncelikle denizci olmak gururdur ki bu lafı çok duycak söylüyceksiniz...sizler Türkiyenin en rahat ve en sosyete askeri olarak askerlik yapcaksınız bunu bilin :D hayırlı olsun...

senin pic dedenim bende :)))) ayni yerlerde yapmisik.. cok sanslisiniz cok.. kardesimde istedim iskenderun ciksin ama oda manisa il jandarma cikti.. olsun en azindan eve 40 dk uzaklikta :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 35½kSk -- 10 Aralık 2009; 4:58:06 >
  • dikkat : 5. bölük egitim 1. si olur her sene o bölüge düsmeyin bölüklere ayrilirken :)
  • peki 10 anfi varmış çok uzun sürüyomuş teslim işlemleri ssizce kaç gibi teslim olalım.

birde hırsızlık olmaz deniliyor öylemi.
  • MERHABA ENGİN BEN İST DAN BEN DE ACEMİ BİRLİĞİNİ 1'İNCİ DZ. ER. EĞT.A.K.LIĞI İSKENDERUN HATAY'DA YAPACAĞIM.İST'DAN GİDENLERLE TANIŞABİLİRİZ GİTMEDEN.
  • Beyler aldık haki yeşil don atlet kazan nolcek şimdi bunlar... ? Bir de kısa dönem olarak iskenderun da kalma ihtimalimiz nedir ?
  • İstanbul'dan giden arkadaşlar bana ulaşabilir 0535 229 93 27 Engin
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2fast4u

Kısa Dönem gitmiyor istanbula fln dmi ama hatayda kalıyor :(

iskenderun er eğitim alayı, adından da belli olduğu gibi acemi merkezidir. Türkiye'de 3 acemi eğitim merkezinin en büyüğüdür aynı zamanda. O yüzden Türkiye'deki tüm denizcileri çıkış noktalarından biridir. Yani, denize kıyısı olan heryere gidebilirsin. (Bizim bölük [11] ağırlıklı olarak; tuzla, gölcük ve Muğla Aksaz'a göndermişti).
  • Arkadaşlar revır ın durumu nedir oralarda...Bana çok lazım olucak cunkı...Belde ve dızde amelıyat var...Spor istiharatı falan cabuk alabılırmıyım...Zorluk çıkarmazlar değilmi?
  • arkadaşlar ıskenderun hatayda arkadaşım asker 4.günü bugün arasam ulaşabilir miyim konuştururlar mi bilgisi olan var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben birşey öğrenmek istiyorum...alayın içindeki ptt şubesinin adı ne arkadaşım orda yapıyor denizciler ptt olduğunu söyledi bana ...ona para gönderdim ancak kendisi ptt ye gittiğinde para gelmediğini söyledi.....şube olarak denizciler ptt ye gönderdim
    acaba yanlış mı oldu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.